[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πρέπει να κατεβάσεις ένα zip για το κάνεις απεγκατασταση. Θα το βρεις στο xda.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιμενε λίγο να το βρω
-
Εγω που απλα το εσυρα στον καδο και το απεγκατεστησα θα χω κανα θεμα; ουτε καν την ανοιξα την εφαρμογη. Με το που περασα την fixed στο RN2 και ανοιξε το κινητο αμεσως το απ/στησα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
-
-
Ο/H MindMaker έγραψε:
Παίδες, μόλις μου πέταξε update για το magisk στο playstore και αναβαθμίζει στην 4.3.2 από 4.3.1... το κάνω ή πάει όπως το SuperSU που δεν το αφήνω να αναβαθμίσει από το playstore;
-
-
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Τα ιδια κ με την 7.4.20... Το κινητο σερνεται... Παταω πχ το εικονιδιο των Κλησεων, κ θελει ~3sec μεχρι να τις φορτωσει...
Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά όλες οι συσκευές με την ίδια ROM.
Προς το παρόν κάνε Roll-Back σε μία Version χωρίς προβλήματα. -
Παρατηρώ ότι πέφτει αρκετή "γκρίνια" και το βάζω σε εισαγωγικά και νιώθω πως αυτό πιέζει και αγχώνει κάπως την ομάδα ανάπτυξης.
Νομίζω πως έχουμε δει τις εβδομαδιαίες dev με λάθος μάτι και τις φερομαστε σαν να είναι κανονικά updates.
"Πειραματικές" εκδόσεις είναι και αν δεν δοκιμάσεις - ρισκάρεις δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου κάτσει. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνει μέχρι και χοντρή πατάτα κάποιες φορές.
Σαν να θέλεις να πας Αθήνα - Θεσσαλονίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται και αντί για αεροπλάνο επιλέγεις ποδήλατο.
Δεν γίνεται να υπάρχει απαίτηση στις dev να είναι διαρκώς καλύτερες, απροβληματιστες και όλα τα σχετικά.
Όποιος δεν έχει χρόνο και διάθεση για πειράματα απλά μην αναβαθμίζει κάθε βδομάδα.
Ταπεινή άποψη που έχω μετά την τελευταία αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0