Θα παθει κατι αν το διαγραψω το magisk??
[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εχω την 7.4.20 σχεδόν μία βδομάδα σε gemini & hydrogen με superSU και μπορώ να πω εκ του ασφαλούς ότι πάει πολύ καλά και στα δύο με το πρώτο να βγάζει πλέον 24ωρες με δύο κάρτες sim, mifit και 4,5 ώρες SOT. Για το δεύτερο δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη γιατί το τρέχω αεροπλάνο και χρήση για σερφαρισμα επί το πλείστον, έκανε μία φόρτιση μέχρι τώρα στις 45 ώρες χρήσης με 30% υπόλοιπο και 5,5 ώρες SOT. Ίσως η καλύτερη rom από τα χριστούγεννα και μετά.
-
@ktsiaras
Το ψάχνουμε , ίσως και το update να έχει θεματακια από sources..
Anyway το έχουμε υπόψη το πρόβλημα -
-
Εγω τι να το κανω το magisk? RmN2. Να το διαγραψω?
-
-
-
-
-
Καλησπερα κι απο εμενα, την εχω 3 μερες στο mi5s και μπορω να πω οτι μ εντυπωσιασε η συνδεση με wifi και δεδομενα, δεν χανει σημα ποτε και πρωτη φορα οι ειδοποιησεις ερχοντε στο κινητο στον ιδιο χρονο με τον υπολογιστη! αλλα το θεμα με το google now μ εχει τρελανει!δεν δουλευει σε καμμια ελληνικη rom, ξερει κανεις πως μπορω να το εχω χωρις να εχω τον nova launcher?
-
@kostas tsitiridis
Ρυθμίσεις-πρόσθετες ρυθμίσεις-πλήκτρα και ενεργοποιεις το google now στο home button.
Ετοίμασε όμως το power bank γιατί η μπαταρία θα τρέχει νερό!You may think you can fly - but you better not try -
Ειναι το πρωτο πραγμα που κανω οταν περνω μια συσκευη στα χερια μου, σετραρω το now και μετα ολες τις αλλες εφαρμογες. Παταω παρατεταμενα και δεν γινεται τιποτα, το touch στην οθονη δεν δουλευει και η οθονη ειναι οπως πριν, now δεν εμφανιζετε ποτε και παγωνει η οθονη, αυτο. για να εχω το now κατεβαζω τον Nova, αλλα τη σκατα πηρα MIUI για εχω παλι nova?
=============== Απρ 25th 2017, 3:18pm ===============
δεν με πειραζει το θεμα της μπαταριας, εξαλλου η αυτονομια ειναι πολυ καλη!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0