Διαφήμιση

[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • @markito μάλλον ο browser φταίει. Ο server έχει SSL certificate απο τoν COMODO ECC Domain Validation Secure Server CA 2 με ημερομηνια λήξης 24/9/2017
    • Πηγαινε στις ρυθμισεις του Dolphin στο Advased και ξετικαρε το Εμφανιση ειδοπ. Ασφαλειας (ή καπως ετσι).
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Μόλις μου έκανε ένα "περίεργο", το κινητό.

Είχα χαμηλή μπαταρία και ξαφνικά εκεί που το χρησιμοποιούσα πάει στο 10% και πετάει αυτή την ειδοποίηση ότι πρέπει να το συνδέσω στο φορτιστή και μόλις πετάει το μήνυμα αυτό, μαυρίζει η οθόνη και σβήνει.Το ανοίγω ξανά και δείχνει το mi logo και την μπάρα να φορτώνει από κάτω σαν αυτό που κάνει μετά της εγκατάσταση νέας ROM και με το που πάει να μπει εκεί που βάζεις pin, πρόλαβα να ακούσω μόνο τον ήχο που κάνει όταν πετάει το μήνυμα για σύνδεση με τον φορτιστή και ξανασβήνει!
      Συνδέω λοιπόν τον φορτιστή και το ανοίγω ξανά και αυτή τη φορά άνοιξε κανονικά με 8% μπαταρία. Βγάζω τον φορτιστή και πετάει το μήνυμα για σύνδεση φορτιστή και πάτησα ΟΚ και φάνηκε εντάξει αυτή τη φορά. Σαν να πάθαινε κόλλημα όταν ήταν στο 10% η μπαταρία και πετούσε το μήνυμα, αλλά μόλις κατέβηκε πιο κάτω συνήλθε.
      Παίζει κάτι με τη λειτουργία/μήνυμα για το φορτιστή ή με το battery stats ή έγινε κάτι στις ρυθμίσεις της μπαταρίας και μου έσβηνε στο 10%; Δεν το έχει ξανακάνει αυτό.

Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως ενώ έκανε επανεκκίνηση 2 φορές, την τρίτη φορά που άνοιξε και δεν έκλεισε, όλες οι εφαρμογές που είχα ανοικτές ΠΡΙΝ σβήσει το κινητό, παρέμειναν όπως ήταν ανοικτές και "έτρεχαν " στο παρασκήνιο και ήταν εκεί που τις είχα αφήσει. Σαν να μπήκε αυτές τις 2 φορές το κινητό σε hibernate κατάσταση ένα πράμα. Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας για να κάνει κάτι τέτοιο και να σβήνει και δεν μου το έχει ξανακάνει. Ίσως ήταν τυχαίο, ίσως πάλι να είναι θέμα με την ROM.

Edit: Ήταν στο 8% και το έχω στη φόρτιση εδώ και 20-25 λεπτά περίπου και τώρα που το κοίταξα η μπαταρία είναι στο... 7%. Τι σκ@τά!!! Πέφτει αντί να ανεβαίνει;

Edit 2: Πριν ένα λεπτό ανέβηκε ξανά και πήγε πάλι 8% αλλά φαίνεται ότι φορτίζει πολύυυυυ αργά... Θα το αφήσω λίγο πάνω και θα δείξει!
    • Διαφήμιση
    • Παρόμοια προβλήματα έχω και γω και τα οποία άρχισαν μετά το πέρασμα της νέας ρομ

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • απο οτι καταλαβα η 20 δεν ειναι και πολυ σμουθ... :?
      θα ρωτησω για τελευταια φορα για να το ξερω για απο εδω και περα.
      για να βαζω απο εδω και επειτα τις ενημερωμενες εκδοσεις θα ακολουθω αυτα τα βηματα εδω Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) σωστα;;
      και αν θελω να αλλαζω ρομ steble/global κλπ θελει αλλο τροπο;;;δλδ μεσω twep??? η πρεπει να κανω αυτο με το magisk;;; να μου το ξεκαθαρισετε παρακαλω να ξερω λιγο που παν τα 4. ?(
      thanks in advance!! :mrgreen:
    • @tasos17
      Ότι φλασαρισμα κάνεις μόνο με το twrp ..
      Από την επόμενη Ρομ πιθανώς δεν θα υπάρχει προεγκατεστημένο ροοτ .
      Θα γίνονται copy στην μνήμη της συσκευής τα , supersu.zip και magisk.zip , μετά την εγκατάσταση της ρομ θα γυρίζετε στο αρχικό μενού του twrp και θα φλασαρετε και οποίο ροοτ προτιμάτε , όσοι δεν θέλουν ροοτ δεν χρειάζεται να φλασαρουν κάποιο ζιπ ..
      Έχει βγει ήδη ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε περισσότερο στο επόμενο update ..
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Ο browser. Ο stock δεν βγάζει τίποτα.
      και όμως βγάζει και ο στοκ μύνημα ειδοποιήσης.....Σ εμένα σχεδόν καθημερινά και εδώ και αρκετό καιρό....

=============== Απρ 25th 2017, 2:13am ===============
      mi4c

Μ αρέσει πολύ η νέα rom..
      Μπαταρία πολύ κακή
      Ραμ πολύ καλά
      Γενικά δεν είδα προβλήματα εκτός από τα προβλήματα που έχω με την κάμερα εδώ και καιρό ...

Κατ αρχάς μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου η πρώτη φωτογραφία που θα πάω να τραβήξω θα μου κολλήσει την εφαρμογή όταν θα επιλέξω το hdr ενεργό. Για ξεκωλησει γιατί πολλές φορές συμβαίνει να είναι κολλημένη η εφαρμογή ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι στην αδράνεια και μέσα στην τσέπη μου να το βγάζω και αυτό να καίει από θερμοκρασία πρέπει πάλι να επανεκκισω .. Επίσης σε καποιες φάσεις συμβαίνει και αυτό .....

Images
      • Screenshot_2017-04-25-02-00-53-146_com.android.browser.png

183,98 kB, 1.080×1.920, viewed 87 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:

και όμως βγάζει και ο στοκ μύνημα ειδοποιήσης.....Σ εμένα σχεδόν καθημερινά και εδώ και αρκετό καιρό....
      Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε όσους Browser και να δοκίμασα.

Ίσως δεν έχουν ανανεωθεί τα Certificates στις συσκευές σας και έχετε παλιά που έχουν λήξει.

Δοκιμάστε να κάνετε Clear την Cache στους Browser που κάνετε χρήση.

Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MindMaker έγραψε:

Μόλις μου έκανε ένα "περίεργο", το κινητό.

Είχα χαμηλή μπαταρία και ξαφνικά εκεί που το χρησιμοποιούσα πάει στο 10% και πετάει αυτή την ειδοποίηση ότι πρέπει να το συνδέσω στο φορτιστή και μόλις πετάει το μήνυμα αυτό, μαυρίζει η οθόνη και σβήνει.Το ανοίγω ξανά και δείχνει το mi logo και την μπάρα να φορτώνει από κάτω σαν αυτό που κάνει μετά της εγκατάσταση νέας ROM και με το που πάει να μπει εκεί που βάζεις pin, πρόλαβα να ακούσω μόνο τον ήχο που κάνει όταν πετάει το μήνυμα για σύνδεση με τον φορτιστή και ξανασβήνει!
      Συνδέω λοιπόν τον φορτιστή και το ανοίγω ξανά και αυτή τη φορά άνοιξε κανονικά με 8% μπαταρία. Βγάζω τον φορτιστή και πετάει το μήνυμα για σύνδεση φορτιστή και πάτησα ΟΚ και φάνηκε εντάξει αυτή τη φορά. Σαν να πάθαινε κόλλημα όταν ήταν στο 10% η μπαταρία και πετούσε το μήνυμα, αλλά μόλις κατέβηκε πιο κάτω συνήλθε.
      Παίζει κάτι με τη λειτουργία/μήνυμα για το φορτιστή ή με το battery stats ή έγινε κάτι στις ρυθμίσεις της μπαταρίας και μου έσβηνε στο 10%; Δεν το έχει ξανακάνει αυτό.

Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως ενώ έκανε επανεκκίνηση 2 φορές, την τρίτη φορά που άνοιξε και δεν έκλεισε, όλες οι εφαρμογές που είχα ανοικτές ΠΡΙΝ σβήσει το κινητό, παρέμειναν όπως ήταν ανοικτές και "έτρεχαν " στο παρασκήνιο και ήταν εκεί που τις είχα αφήσει. Σαν να μπήκε αυτές τις 2 φορές το κινητό σε hibernate κατάσταση ένα πράμα. Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας για να κάνει κάτι τέτοιο και να σβήνει και δεν μου το έχει ξανακάνει. Ίσως ήταν τυχαίο, ίσως πάλι να είναι θέμα με την ROM.

Edit: Ήταν στο 8% και το έχω στη φόρτιση εδώ και 20-25 λεπτά περίπου και τώρα που το κοίταξα η μπαταρία είναι στο... 7%. Τι σκ@τά!!! Πέφτει αντί να ανεβαίνει;

Edit 2: Πριν ένα λεπτό ανέβηκε ξανά και πήγε πάλι 8% αλλά φαίνεται ότι φορτίζει πολύυυυυ αργά... Θα το αφήσω λίγο πάνω και θα δείξει!
      Edit 3: Μετά από 5 ώρες φόρτισης (από την ώρα που έκανα το προηγούμενο μου post δηλαδή), το κινητό μόλις τώρα ακόμη (ώρα 2:30) είναι στο 99% και τελειώνει η φόρτιση του. Πρώτη φορά σε 4-5 μήνες που έχω το κινητό και ενώ μου φόρτιζε απο 3-4% στο 100% σε 1μιση, άντε 2 ώρες το πολύ, σήμερα μου πήρε 5 ολόκληρες ώρες για να φορτίσει από το 7-8% ->100%. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι συμβαίνει και τέτοια κουλά δεν μου έχει ξανακάνει!
    • Να ρωτήσω : Δε ξέρω μήπως είναι της ρομ ή όχι, αλλά δεν κάνει συγχρονισμό το Google ημερολόγιο.... Πάντως εγώ έχω ενεργοποιήσει το συγχρονισμό και στο ημερολόγιο να φαίνεται το Google ημερολόγιο....
      Ευχαριστώ
      (computerrage)
    • εγω παντος γιαυτη την ρομ έχω να πω τα καλύτερα. το κινητο κυριολεκτικά πετάει, η μπατατια του μιλάμε σε αυτονομία ειναι απλα απίστευτη δεν πεφτει με τιποτα με ανοιχτά δεδομένα και παιχνίδια και περιήγηση σε δίκτυο.
      το magik πως το λενε μια χαρα έκατσε πιστεύω καλύτερο απο το supersu. το μονο που με προβληματίζει που δεν φταιει η ρομ αλλα το twpr δεν μπορει να κανει backup ουτε στον εσωτερικό χώρο ούτε σε USB stick μεσω otg καλώδιο. δυστυχώς το twpr συνεχίζει να μην αναγνωρίζει την sd card.
    • Διαφήμιση