Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΠαράθεση από worx: “Φιλε Caeser η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι ασχετος με την τεχνολογια και ηδη ακομα και με αυτα τα προβληματακια εχω παροτρυνει πολλους φιλους οπως με παροτρυνε εμενα φιλος να αφησω το iphone 6 και να παφω Mi, εχω σπαταλησει παρα πολλες ωρες για να καταφερω να το ξεκλειδωσω και να περασω rom αλλα δυστυχως χωρις κανενα αποτελεσμα γιαυτο ειπα για καταστημα. ” Ο bootloader είναι ξεκλειδωμένος ?Σε ποιο στάδιο είσαι τώρα ?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από F15: “ ” Θεωρητικά ναι .. ” Και πως το βρίσκουμε αυτό ? Δλδ υπάρχει τρόπος να τσεκάρω αν έχει κλειδώσει πάλι ο bootloader ?
-
Σήμερα έλαβα το μήνυμα με το ξεκλείδωμα του bootloader από την xiaomi και έγιναν όλα σωστά με επιτυχία !!! Για την ελληνική rom μπορεί να γίνει η εγκατάσταση με τον uploder του τηλεφώνου , δλδ να αποθηκεύσω την rom στη μνήμη του τηλεφώνου και να εκτελέσω την εντολή μέσα από το app ? Αν δεν κάνω τίποτα ακόμα , ο bootloader μπορεί να ξανακλειδωσει από μια επόμενη μελλοντική OTA αναβάθμιση της κινεζικής developer που έχω εγκατεστημένη 6.4.7.?
-
bootloader
ΜήνυμαΝομίζω ότι πρέπει να flashαρεις το κινητό σου την developer και όχι να κάνεις update με το update app . Μερικες φορες τα πακετα με τις rom εχουν θεματακια και πρεπει να τα ξανακατεβασεις Για ποιο ευκολία δοκίμασε να την κατεβάσεις την developer απο εδω : [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Είναι η 6.3.24 Περίμενε καλύτερα να σου απαντήσουν οι ποιο εμπειροι του forum αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος
-
Σήμερα έλαβα και αναβάθμιση ΟΤΑ ( weekly ) και έγινε 6.3.31 ,σε αυτή η version μπορεί να γίνει ξεκλείδωμα ο bootloader ?
-
Στο ίδιο θέμα : Πέρασα με τον οδηγό από το forum αυτή την εκδοσή : 6.3.24 beta (China Developer) ,για το ξεκλείδωμα του bootloader κάνει αυτή η version ? Αν όχι τι πρέπει να γίνει μετά ? (Γενικά παιδιά μπράβο οι η βοήθεια για το flashαρισμα είναι ανεκτίμητη )
-
Redmi note 3
ΜήνυμαΈχω την ίδια rom , και δεν έχει κρασαρει ποτέ το τηλέφωνο .Μήπως είναι κάποια εφαρμογή που δημιουργεί το πρόβλημα ?
-
Redmi Note 3 bluetooth πρόβλημα
F15 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΤο ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου bluetooth , αλλά σε διαφορετικό επίπεδο , δλδ το blue tooth κλείνει μόνο του (συνδεδεμένο με mi band μόνιμα) κάθε 3 μέρες περίπου , και μετά δεν ξανά ανοίγει το BT αν δεν κάνω επανεκκίνηση . MIUI 77.0.19.0 (LHNCNCJ) Stable
-
Καλή μας επιτυχία !!!! Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone
-
H θεση με τους ηχους του συστήματος ειναι δεξια οπως βλέπεις στην εικονα στο συνημμενο :forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10230/
-
Λόγο οτι είμαι καινούργιος ,και έχω χαθεί λίγο , μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε το λινκ του φορουμ για την σωστη διαδικασια : Α) πως Κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader (redmi note 3) B) πέρασμα της Ελληνικής ROM (Την Ελληνική Rom θα την περάσω πριν γίνει αίτηση για boot unlock ? και όταν γίνει boot unlock μετά ποια ROM πρέπει να περάσω ?)
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά νέος χρήστης του forum με xiaomi redmi note 3 !!!