V7.0.19.0.0 LHNCNCJ (stable) OΤΑ update ?
-
-
ηδη υπάρχει νεότερη
4-5 έχουν βγει από τότε -
-
Ο/H F15 έγραψε:
Πρέπει να κάνω κάτι για να κατεβούν μέσω OTA ? η απλά πρέπει να περιμένω ? Το τηλέφωνο το έχω μόλις 4 ημέρες .
-
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και πήγα εκανα το check update αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση....πως θα γίνει να κάνω το update?
επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο της Vodafone με 4G (LTE) και συνδέομαι μόνο με 3G(H+)...γιατί αυτό??? -
To 99,99% των ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά, είναι πειραγμένες ROM από αυτούς και μην περιμένετε να κάνουν και UPDATE.
Κάνουν διάφορες αλχημίες για να αποκλείσουν τα Updates και να κρατούν την δική τους ROM που την έχουν γεμίσει με διάφορες άχρηστες εφαρμογές και διαφημίσεις, από τις οποίες μάλιστα βγάζουν και κέρδος αφού τις έχουν συνδέσει με το δικό τους Adsense Account της Google.
Κάνετε αίτηση για ξεκλείδωμα και πέρασμα της Ελληνικής ROM για να ησυχάσετε μία και καλή από τις σαχλαμάρες που βάζουν μέσα. -
μόλις εκανα την αίτηση για unlock....οπότε περιμένω και ακολουθώ τις οδηγίες του forum..
ευχαριστώ
πάντως για το θέμα με το 4G που ανέφερα ..το έχει ξανασυναντήσει κανείς??? -
Ο/H ioannou75 έγραψε:
πάντως για το θέμα με το 4G που ανέφερα ..το έχει ξανασυναντήσει κανείς???
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
To 99,99% των ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά, είναι πειραγμένες ROM από αυτούς και μην περιμένετε να κάνουν και UPDATE.
Κάνουν διάφορες αλχημίες για να αποκλείσουν τα Updates και να κρατούν την δική τους ROM που την έχουν γεμίσει με διάφορες άχρηστες εφαρμογές και διαφημίσεις, από τις οποίες μάλιστα βγάζουν και κέρδος αφού τις έχουν συνδέσει με το δικό τους Adsense Account της Google.
Κάνετε αίτηση για ξεκλείδωμα και πέρασμα της Ελληνικής ROM για να ησυχάσετε μία και καλή από τις σαχλαμάρες που βάζουν μέσα.
-
με flashtool μπορεις να βαλεις αλλη ρομ
δες εδω εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
αν θελεις μια καθαρη ρομ μεχρι να σου γινει το Unlock -
Λόγο οτι είμαι καινούργιος ,και έχω χαθεί λίγο , μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε το λινκ του φορουμ για την σωστη διαδικασια :
Α) πως Κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader (redmi note 3)
B) πέρασμα της Ελληνικής ROM
(Την Ελληνική Rom θα την περάσω πριν γίνει αίτηση για boot unlock ? και όταν γίνει boot unlock μετά ποια ROM πρέπει να περάσω ?)中国的力量说 Xiaomi -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0