Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 181.

• τι εννοεις με το εμφανιση κρυφων?

• καλημερα σε ολους! Λοιπον εβαλα το νεο twrp εκανα ξανα μπουτ στο recovery ηταν οκ εκανα φορματ μετα περασα το νεο rom μεσα εκανα install και κολλησε στο μι λογκο. μπαινω στο φαστ μπουτ και καθεται εκει περιπου 5-7 δευτερεα και μετα μπουταρει το προσπαθησα 2-3 φορεσ και μπουταρη συνεχεια και δεν με αφηνει να κανω unlock με το τοολ!! καμια ιδεα?

• @George Kaggelaris Σε ευχαριστω παρα πολυ για την τοσο γρηγορη απαντηση !! θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια!!

• Κυριοι καλησπερα! σε συνεχεια της ερωτησης μου για το τι πρεπει να κανω επειδη θελω να περασω απο stable σε latest dev μου ειπαν εδω τα παιδια οτι υπαρχει περιπτωση να κολησει στο σημα της mi και οτι πρεπει να μπω fastboot και με το mi tool να κανω unlock bootloader για μια φορα ακομα! εχω ομως την εξης απορια. Οταν το ξεκλειδωσα την 1η φορα ειχα συνδεθει με το mi account μου απο το ηδη υπαρχων λογισμικο που ειχε , μπηκα fastboot και με mi tool ,αδβ εκανα unlock bootloader. Τωρα αμα απο stable μ…

• ααααααα αφου κανω λοιπον το install να κλειδωση και να μην μπορω μετα να κανω αλλο update !!!!! ε? σωστα?? και να ρωτησω κατι Last.... το ξεκλειδωμα γινετε παλι με αιτηση αδβ mi tool κτλπ ??

• Πω πω παλικαρια καλημερα !! πολυ γρηγορες και αμεσες οι απαντησεις αλλα με ολα αυτα τωρα κλειδωσα εγκεφαλικα λιγο για να το ξεκαθαρισω μεσα μου κανω 1α instal new twrp αφου εχω περασει μεσα την ρομ εννοειτε ... μετα κανω απο advance wipe full format περναω την νεα ρομ και ?? o bootloader κει το εχασα γιατι θελει ξεκλειδωμα μετα το Install?

• καλημερα σε ολους! Επηδει εχω καιρο να περασω ρομ και να ασχοληθω , λεω να κανω ενα update στο redmi note 4 nikel μου αλλα εχω μια ερωτηση. εχω twrp 3.0.2-0 by mic ρομ χτρωβετα1-8.1 stable 8.1.3.0 και θελω να περασω thn v8 xtrv 7.5.4 πρεπει να κανω κατι διαφορετικο απο αυτα που θυμαμαι. δλδ περναω την ρομ στο κιν μπαινω twrp κανω ενα μινι wipe και φλασαρω ευχαριστω πολυ και καλημερα!!

• το κανω με την εντολη reboot και κραταω το volume αλλα για να δω με το power παταω το up κ μενει στο mi logo μετα το power εμεινε στο μι logo πολυ ωρα πατησα το power και εκανε rr και μπηκε κανονικα στο αγγλοκινεζικο .... τι κανω λαθος??? υπαρχει αλλος τροπος να βαλω twrp να περασω ελληνικη?? λοιπον εκανα super χαζομαρα το κινητο ειναι kenzo 2,16 και εγω νομιζα ειναι hennesy παλι καλα δεν περασε η hennesy rom τα βρηκα ολα thanks!

• καλησπερα παιδια .. μου συμβαινει ενα κουλο σε redmi note 3 Hennesi κανω την διαδικασια κανονικα και περναω απο το adb cmd to twrp παταω reboot + volume up και τπτ ... μετα απο λιγο μπαινει κανονικα στην αγγλοκινεζικη ..... δεν μου εχει ξανα τυχει μηπως πρεπει να πατησω αλλο συνδιασμο?

• το unbrick καθε φορα γινετε με το sp flash tool και με τον οδηγο που υπαρχει στο φορυμ για το νοτε 4 συγκεκριμενα.. το format data δεν το γνωριζα γιατι πηγαινα με τον οδηγο 1η φορα εγκατασταση ελληνικη ρομ και λεει να κανεις data davlik cache ktlp εκανα λοιπον αυτα τα wipe και πηγαινα πισω να κανω install και δεν εβλεπα την ρομ ..επισης ολα τα storages ηταν 0 διαβασα να περασω την ρομ σε φλασακι αλλα δεν εχω otg καλωδιο ουτε sd card θα προσπαθησω με φορματ και βλεπω τι θα γινει =============== Ι…

• καλημερα δεν ειναι ξεκλειδωτος απλα κατι γινετε με τους drivers ! Πηγα και περασσα το twrp και το κινιτο brikare και τωρα δεν μπορω να το επαναφερω οθτε με sp flash εχω μπλεξει εγω εδινα fastboot oem device-info για να δω τελικα ειναι fastboot getvar all ειναι unlock αλλα ειναι bricked τωρα............. ωραια πολυ ωραια! μετα απο πολυ προσπαθεια και υπομονη το εκανα Unbricked και περασα αγγλοκινεζικη ανοιξε και τσεκαρω αδβ cmd να δω και μου λεει (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: y…

• Καλησπερα σε όλους. Παρελαβα ενα redmi note 4 και θελω να περασω την ελληνικη ρομ. 1ον θελω να σας πω οτι εχω ξεκλειδωσει αλλες 3 συσκευες και γνωριζω επι της διαδικασιας Το κιν ηρθε με μια global rom μπαινω να τσεκαρω βοοτλοαντερ και δεν καθεται στο fastboot κανει αμεσως μετα απο 20 σεκ boot περνω κατι drivers που μου εδειξε ενα θεμα για χελιο και τελικα μενει στον βοοτ λοαντερ παταω fastboot devices αφου εχω ανοιξει το κιν δινω dev options και usb debug μπαινω fast boot ... fast boot device το…

• ωραια καταφερα να το κρατησω σε φαστ βοοτ τωρα ομως οταν παταω να μου δειξει αν ειναι locked η unlocked Μου λεει FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.004s πατησα να το κανω unlock to bootloader απο το mi unlock tool γιατι το account εχει permissions αλλα στο 50% leei couldnt verify account μαλλον απο οτι θυμαμε θελει sp flash σε αγγλοκινεζικη και μετα υnlock e?

• Καλησπερα σε ολους! εχω ενα θεμα με ενα redmi note 4 3g/64gb που παρελαβα το προβλημα ειναι οτι δεν μενει στο φαστβοοτ πανω απο 20 σεκ. κανει ρεσταρτ και ανοιγει παλι κανονικα. επισης οταν το βαζω στο φαστ βοοτ προλαβαινω να πατησω τις εντολες για το adb αλλα λεει device waiting και ο λογος ειναι οτι οι drivers στο device managment ειναι με ? μου εχει ξανα τυχει κατι τετοιο στο παρελθον με ενα αλλο ρεδμι νοτε που ειχα ξεκλειδωση αλλα δεν θυμαμε τι ειχα κανει μπορει καποιος να δωσει μια βοηθεια?

• Λοιπον .... Ας παρω τα πραματα απο την αρχη.... χτες κουραστικα πολυ και εγω και το 3ς .. το αφησα λοιπον . Ουτε στο edl δεν εμπαινε .Γυρναω πριν λιγο απο την δουλεια κανω και ενα ρρ στο πς ανοιγω και το κινητο.Σβηνω το μιφλας κατεβαζω ξανα και περναω σε αλλο δισκο.. καταφερνω βαζω και το κινητο σε edl απο cmd με εντολη γιατι αλλιως δεν εμπαινε..... και αφησα να κατεβει μια αγγλοκινεζικη 7.5 stable fast boot κανω και ενα καινουργιο φακελο στο δισκο που ειχα το μι φλασ και το παταω :O και το φλασ…

• εγω 3 μερες το παλευω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21799/

• ωραια παμε τωρα αλλο προβλημα πριν βγαλει αυτο λεει cannot recieve hello packet

• Λοιπον κυριοι το κινητο ειναι σε edl και ο driver οκ τον κατεβασα και τον περασα τωρα τι κανω??? για να φλασαρω παω στο μι φλασ?

• ekana ρρ το πσ και το εχασε τωρα πως βγαινω απο εδλ μοδε?? και που μπορω να κατεβασω τον driver να τον περασω?