Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-189 από 189.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ο @geoanto555 έχει μόνο ένα, αλλά στην πραγματικότητα τα "έχει" όλα!!!!!! :mrgreen:” Εντάξει... Θα σας τρελάνω λίγο εγώ με τις ερωτήσεις μου αλλά που θα πάει θα μου πείτε στα ίσια.... Πάρε Kenzo! Κοιτάξτε... επειδή ήδη είμαι στο development στα Letv, έχω φτιάξει δικές μου rom, έχω μοντάρει kernels να παίζουν από LL σε MM έχω φτιάξει φουλ Ελληνικές ρομ με πλήρη μετάφραση, έχω μοντάρει από το stock recovery των Letv TWRP recovery ενσωματώνοντας τον τελευταίο SUPERSU 2.78 και…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όλα αυτά για το kenzo γτ το kate δεν έχει Κινεζικες ρομ...” Δλδ? Τι εννοείς όταν λες δεν έχει κινεζικες ρομ? Kate έχεις? Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική, τότε ενδείκνυται η official chinese developer. Μπορεί και να μπορείς και με την global developer να ξεκλειδώσεις. και να μην μπορείς, σβουντουράς την official china developer και το κάνεις με αυτήν. Global stable developer επιλέγεις σε περίπτωση που θέλεις μια σταθερή official rom με πλήρη Ελληνικά, αυτόματα updates και play store... :wink:” Ευχαριστώ και πάλι και μόνο που ασχολείστε και μου απαντάτε άμεσα! Άρα α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ 1.}Ίδια τηλέφωνα είναι, με το Kate να χει ακόμα μια κεραία για την 800-ρα συχνότητα.. 2.}Αν υπάρξει πληθωρα αξεσουάρ (τζάμια, θήκες κλπ) για το Kate, σαφώς κ αυτό, αλλά θα υπάρξει?? 3.}Από την άλλη, αν δεν έχεις παντού κ πάντα 4G, θα σε χαλάσει τόσο πολύ κ δεν θα την παλεύεις με H+ που θα χεις με το kenzo?? 4.}Για παραγγελία, vickmall, yeso521, gearbest, geekbuying. 5.}Ρομ επέλεξε official china developer αν θες να περάσεις την Ελληνική, ειδάλλως Official Global developer…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios85: “Αφου ίδια είναι πλην 800άρας και θηκών τι να σου προτείνουμε δλδ? Μαγαζι δεν μπορούμε να προτείνουμε σαν κοινότητα αλλα υπάρχει και στην Ελλάδα λιγο πιο ακριβό βέβαια.” Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοώ όσο αφορά την υποστήριξη - ενημέρωση Ελληνικής rom που έχει το Kenzo σε σχέση με το Kate. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα Xiaomi HELLAS! Ξέρω ότι κάνετε καταπληκτική δουλειά και αποφάσισα κι εγώ να γίνω ενεργό μέλος της τεράστιας παρέας αγοράζοντας το Xiaomi redmi note 3 pro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι απλό! Kenzo ή Kate και από ποιο κατάστημα να αγοράσω που να έχει αξιοπιστία καλή τιμή και να έχει αποστολή από Eu ή από China μέσω NL post για τους γνωστούς λόγους. Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σκέφτομαι να πάρω το Kate επειδή έχει την 800αρα. Τι μου προτείνετε από θέμα μαγαζιού και αγοράς? Ή να πάω στο Kenzo? Τι είναι καλύτερο αν εξαιρέσουμε ότι στο Kate δεν βρίσκουμε θήκες tempered κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk