Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Μέσα και εγώ για 1 θήκη (όχι flip)
-
-
μην τρελενεστε θα βγουν στο ebay/ali συντομα...
-
Αυτο το σύντομα με έχει κουράσει όμως. Αν γίνει μαζική παραγγελία είμαι μέσα.
Ο/H CrisBalGreece έγραψε:
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σκέφτομαι να πάρω το Kate επειδή έχει την 800αρα. Τι μου προτείνετε από θέμα μαγαζιού και αγοράς? Ή να πάω στο Kenzo? Τι είναι καλύτερο αν εξαιρέσουμε ότι στο Kate δεν βρίσκουμε θήκες tempered κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Αφου ίδια είναι πλην 800άρας και θηκών τι να σου προτείνουμε δλδ? Μαγαζι δεν μπορούμε να προτείνουμε σαν κοινότητα αλλα υπάρχει και στην Ελλάδα λιγο πιο ακριβό βέβαια.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοώ όσο αφορά την υποστήριξη - ενημέρωση Ελληνικής rom που έχει το Kenzo σε σχέση με το Kate.
Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Καλημέρα ,
αν κανονιστεί κάποιο group buy θα ήθελα να λάβω μέρος . `Εψαξα εδώ σε κάποια μαγαζιά πάντως τα περισσότερα δεν είχαν και όπου βρήκα ήταν κάποιες Universal που οι μισές ήταν χάλια ποιοτητά και αυτές που άξιζαν πλησίαζαν σε μέγεθος θήκες tablet . Επιπροσθέτως ήταν ακριβές ( 20 ευρώ + ) και άβολες καθώς είναι κατασκευασμένες για πληθώρα συσκευών και για να χρησιμοποιηθεί κάμερα ή αποτύπωμα πρέπει να διπλώσεις ή περιστρέψεις την θήκη . -
τελικα δεν μας κανει το tempered του note 2 δειτε εδω Redmi Note 3 pro international Edition : Σελίδα 39 :: myphone forum
-
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό που αν φτάσουμε σε τελική παραγγελία θα σας αναλύσω και με καταχώρηση των μέχρι σήμερα ενδιαφερομένων βγαίνει τελική τιμή 6,70 οι πλάτες και 10 οι θήκες φλιπ.
Υπάρχει όμως και το θέμα των ταχυδρομικών για αυτούς που βρίσκονται μακριά από το σημείο παραλαβής. Όπως μπορείτε να δείτε, έχω υπολογίσει μεταφορική την EMS άρα μιλάμε για μια εβδομάδα παράδοση.
kounkoun 2 πλάτες ασημί και και μπλέ panastros (flip και 2 πλατη z104 2 πλάτες ditheo 2-3 θήκες για το Kate μου efkolo 2 flip
Για να μην ζαλίζουμε τους υπόλοιπους ας ανοίξει κάποιος ένα καινούργιο νήμα αν επιτρέπεται από το φόρουμ. Αλλιώς θα προσπαθήσουμε με προσωπικά μηνύματα. -
Ο/H efkolo έγραψε:
μιλάμε για μια εβδομάδα παράδοση
protector
flip case
shell case -
βρήκα θήκη που ταιριάζει σε διαστάσεις. Είναι του Lenovo K3 note (lemon) Θέλει βέβαια παρεμβάσεις αλλά περιμένω ένα εργαλείο που κάνει τρύπες σε ζώνες από ένα φίλο και θα την "σκαλίσω"
η περιγραφή της είναι:
Luxury Wallet Flip Leather Case Stand Cover for Lenovo K3 Note Phone Bags Pouch την είχα πάρει από το gearbest.
Η συσκευή μας εφαρμόζει αρκετά καλά, ίσως και λίγο σφιχτά. Σκέφτομαι να βγάλω το flip κομμάτι και να κρατήσω σκέτη τη σιλικόνη. Που να κάνεις τρύπα στη δερματίνη για την κάμερα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα