Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H teo 13 έγραψε:
Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τα sms. Οταν περασουν 3-4 μερες απο τοτε που κανω εκκινηση το κινητο, σταματαει να στελνει και να δεχεται sms. Μολις το κανω επανεκκινηση δουλευει κανονικα.
Εχω την miui 8 global 6.9.29 beta
-
-
-
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H Nick Choul έγραψε:
Παιδιά βρήκε κανείς καμια θήκη για το Kate??? αγανάκτησα να περιμένω να βγουν θήκες...
Κόστος 4,5 περίπου ευρώ η φλιπ και 3 η πλάτη. Αν παραγγείλουμε δέκα το αρχικό κατάστημα δεν χρεώνει μεταφορικά αλλιώς 3 ευρώ είναι τα μεταφορικά μέσα στην Ταϊβάν. Μέχρι την άλλη εταιρεία.
Τώρα η άλλη εταιρεία χρεώνει 17 περίπου ευρώ διεκπεραίωση και αποστολή με απλό ταχυδρομείο.
Αν βρεθούμε 3-4 μαζί θα πετύχουμε καλή συναλλαγή, ίσως βέβαια μέχρι να έρθουν οι θήκες φέρουν και άλλοι πωλητές.
Τα λινκ νομίζω πως δεν επιτρέπεται να τα κοινοποιήσω, αλλά μπορείτε να τα βρείτε κι εσείς εδώ
@sb68s & @Stelios85 Δεν έχω διάθεση να δοκιμάσω να φλασάρω κάτι περισσότερο προς στιγμή. Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας πει κι εμάς να ξέρουμε.
Κρίμα, δεν γνώριζα για αυτές τις θήκες και εχω ήδη παραγγείλει μια που κανονικά ειναι για το kenzo αλλά λόγω του ότι ειναι φτιαγμένο απο σιλικόνη και μετά απο σχετική παρότρυνση απο άλλο μέλος ευελπιστώ να ταιριάζει ... -
-
-
-
τυχαια ειδα τις διαστασεις του redmi note 2 οπως και το πως ειναι βαλμενοι οι αισθητήρες στην οθονη, και μαντεψτε! ειναι ολα ΟΛΟΙΔΙΑ! οποτε το tempered glass του note 2 λογικα θα μας ταιριαζει γαντι! (η θηκη οχι γιατι ειναι πιο παχυ και θα χαναμε και το δακτυλικο).
κανοντας search με αυτο " Nillkin 9H+ 2.5D 0.33mm Tempered Glass Screen Protector For XiaoMi RedMi NOTE2 " στο ebay θα σας βγαλει το tempered.
μπορει να συνεισφέρει μηπως καποιος που εχει και τις 2 συσκευες? -
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σκέφτομαι να πάρω το Kate επειδή έχει την 800αρα. Τι μου προτείνετε από θέμα μαγαζιού και αγοράς? Ή να πάω στο Kenzo? Τι είναι καλύτερο αν εξαιρέσουμε ότι στο Kate δεν βρίσκουμε θήκες tempered κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα