Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 189.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Να πείραξα κάτι χωρίς να το καταλάβω? Οεοοο ” Το πιο πιθανό να έχει αλλάξει κάποια ρύθμιση...πάντως hardware δεν είναι ” ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Μάλλον όμως τα έφαγε τα ψωμιά του.. Πιθανολογείται να φταίει η αλλαγή της κάτω πλακέτας φόρτισης γιατί μου έσβηνε τον τελευταίο καιρό στα καλά καθούμενα στο 50 % και όταν το άνοιγμα με το ζόρι έλεγε 3 η 2 % .Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια και θα το συγχωρέσω μετά..
-
Παράθεση από geoanto555: “Τσέκαρε αν γράφει το πάνω μικρόφωνο στο τεστ. ΠΟλλές φορές όταν δεν ειναι λειτουργικό το κάτω γυρίζει αυτόματα στο πάνω,. ” Σωστός ο Γιώργης.. Κλείνω με το δάκτυλο το επάνω και γράφει με 6 db .. Το αφήνω ανοιχτό και γράφει οριακά με 29db.. Άρα μάλλον το κάτω πέθανε. Για να δούμε αν θα βρούμε και μικρόφωνο..Αν και ήδη έχω δώσει στο 50 για τις επισκευές και μόλις παρέλαβα και καινούργια μπαταρία να την περάσω.. Μάλλον σιγά σιγά μου λέει άσε με να ξεκουραστώ επιτέλους..4 χ…
-
Καλημέρες στην παρέα.. Το αγαπημένο μου κινητό από εχθές σταμάτησε να έχει μικρόφωνο. Δεν κάνει εγγραφή ήχου ούτε φυσικά έχει στις κλήσεις. Δοκίμασα τα πάντα μέχρι και φορμάτ νέα ρομ κλπ κλπ.. Έχουμε καμία αναφορά για αυτό? Αλλαγή ίσως ή να είναι θέμα πλακέτας? Να σημειωθεί ότι έχω αλλάξει ήδη πλακέτα φόρτισης και USB 2 φορές.. Μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά του...
-
Παράθεση από GioNiko: “@CrisBalGreece Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και το Device Info από Play Store γιατί θυμάμαι ότι στο AIDA και σε εμένα έλεγε fpc ενώ στην άλλη εφαρμογή goodix με αποτέλεσμα να μην δουλεύει με την ported 9.3.7. ” Καλημέρα.. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως goodix on board μάλλον.. Θα τσεκάρω με σιγουριά ξανά και θα πράξω αναλόγως. Καλή συνέχεια.. Edit: Η τελευταία global developer για το rn3pro ήταν η 8.11.22? Ολες οι επόμενες δλδ είναι port από Kate?
-
Παράθεση από makis1024: “Με FPC δεν θα έχεις θέμα , το βλέπεις από Aida64, devices, fingerprint scanner. ” Ευχαριστώ για την πληροφορία.. Μάλλον θα ζήσει τελικά.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδιά.. Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους μας.. - Screenshot-2019-07-29-15-40-39-300-com-finalwire-aida64.png[ironie][/ironie]
-
Παράθεση από demakhs: “Ακόμα δουλεύει ο κένζος Χρήστο??? Το βλέπω λιγο δύσκολο να υποστηρίζεται ακόμα απ' την κοινότητα σε θέμα ρομ, απλά να βρούμε την τελευταία που κυκλοφόρησε, εκτός κ αν είναι αυτή που ήδη έχεις!! ” Εννοείται ότι δουλεύει.. είναι το κύριο τηλέφωνό μου εδώ και 3 χρόνια.. Τα leeco είναι για ROM builds and resting.. Αφού το ξέρεις..Anyway..ευχαριστώ για την απάντηση..
-
Παράθεση από proimos: “Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα με mi cloud, θα λυθεί με την 8.11.22 σύμφωνα με το με το changelog της νέας rom. ” Ας είναι καλά τα EU sources... Statusbar and Quick Settings New – NFC toggle added Optimization – LTE icon changed to 4G MiCloud „Fix – Fixed MiCloud backup“ Network Location Optimization – Optimize network location services forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59511/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59512/
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Σε rn3pro παίζει μια χαρά καθώς και όλα τα άλλα...8.11.8 πάντα.... ” από μπαταρία πως σου φαίνεται?” Κοίτα...ήμουν στην 8.2.1 και είχα max 2 ώρες ..τώρα είδα και 4 οπότε δεν παραπονιέμαι... Αφού όλα.δουλευουν προς το παρόν μια χαρά και οι ειδοποιήσεις με τις ανάλογες ρυθμίσεις έρχονται στην ώρα τους θα μείνω κάνα 8μηνο εδώ και βλέπουμε....:) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από chrispsil: “Για το Whyred θα ρωτήσω και γψ με τη σειρα μου κατι. Το ραδιόφωνο λειτουργεί; Γιατί στην 8.11.8 που εχω δεν και η αλήθεια είναι επειδή ειμαι όλη μέρα στο δρόμο και τα MB λίγα με βολεύει απίστευτα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει? ” Σε rn3pro παίζει μια χαρά καθώς και όλα τα άλλα...8.11.8 πάντα....
-
Μόνο για internet? Τότε.με.19,90 κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου...Παράθεση από spideman3: “Παιδιά σε laptop θα πάει μόνο για ίντερνετ είναι. Στον σταθερό φρόντισα και έβαλα καλά κομμάτια. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από CrisBalGreece: “Παράθεση από alvin1983: “Samsung-860-Evo-250GB.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτόν θα πάρεις Γιώργο. Καλημέρα σε όλους. ” Μπααααα.... μάλλον αυτόν.. SSD Samsung Mz-76e500b/eu 860 EVO Series 500gb 2.5'' Sata3 - Σκληρος δισκος (PER.306185) ” βρέ ξεφέυγει ήδη το δικό μου σε τιμή εσύ το πήγες άλλο τοσο πάνω. για οικονομικά εγώ το είπα που έβαλε και αυτός 240gb” Εεεε...η θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε...τι να τα κάνουμε τα 240...…