Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• @NasDriver μπορείς να μου εξηγήσεις που ακριβώς φαίνεται το unofficial γιατί πήγα στο e-shop και κάνουν τους "κινέζους". στην ουσία δεν μου παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη εκτός αν ξαναπληρώσω και πάλι είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα καθώς γι αυτούς η έκδοση 7.2.99.99 μετράει σαν Official. Αρα είναι πιθανό να πληρώσω και να μου το επιστρέψουν με το ίδιο προβληματικό λογισμικό (σε αυτό το σημείο απλά τραβάω τα βυζιά μου). και μια δεύτερη ερώτηση. λες οτι "τα έχουν πάρει από τις ελληνικές ρομ" .... …

• νομίζω οτι θα προτιμούσα global stable αλλα δεν εχω windows. θα μπορούσα ίσως να στρατολογήσω το παλιό μου pc με windows 7 32bit

• xristo2121 θα ήθελα πολύ να μάθω αυτό τον άλλο τρόπο !

• το καλύτερο που μπορούσα να κάνω με το screenshot είναι αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18965/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18964/ πάντως όπως έγραψα και παραπάνω στους Συνεργάτες κατονομάζει τους MIUI_ART, dnomikos, maddoctor

• Πως καταλαβαίνεις αυτό το official και unofficial σχετικά με τη rom για να ξέρω τι θα ζητησω στο e-shop. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τους οδηγούς. Κολλάω σε όλους στο πρώτο βήμα που απαιτεί την χρήση λογισμικού microsoft

• φίλη amara καλό κάψιμο εχω το redmi 3, το πήρα πρίν 2 μήνες ... δεν τολμάω να του βάλω sim, οταν φορτίζει δεν καίει πολύ αλλά με μέτρια χρήση (game με χαμηλες απαιτήσεις) στο δεκάλεπτο πυρακτώνεται, με βαριά χρήση (relic run) σε 3 λεπτά έχει ανάψει. δε θέλω ούτε να σκέφτομαι τι ακτινοβολία θα πετάει κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

• ναι το είχα δει το μήνυμα σου αλλά δεν με βοήθησε επειδή δεν μπορώ να το κάνω root και δεν βρίσκω το AdAway (μηπως το λένε κάπως αλλιώς ?) επιπλέον πέρα από το θέμα των εκνευριστικών διαφημίσεων υπάρχει και το πρόβλημα με τις app που δεν μπορώ να απεγκαταστήσω η τουλάχιστον να σταματήσω να τρέχουν στο παρασκήνιο. επίσης βρίσκω διάφορα κατεβασμένα .apk με τυχαίο όνομα (πχ Nnn3z.apk) και ενα mp_666.zip τα οποία τα σβήνω και ξανακατεβαίνουν.

• γεια σας, είμαι καινούρια στο forum και στις συσκευές xiaomi και αντιμετωπίζω ακριβώς τα ίδια προβλήματα που περιγράφει η φίλη pabloa83 δηλαδή συνοπτικά 1 αγορασα το redmi 3 από το e-shop 2 εχει ελληνικα (Εκδοση MIUI 7,2 Stable | 7.2.99.99(LHPCDB) και μάλιστα στο Σχετικά με το τηλέφωνο/Συνεργάτες αναφερει τους MIUI_ART, dnomikos, maddoctor αν σας λένε κατι αυτά τα ονόματα 3 δεν επιχείρησα τίποτα από lock/unlock recovery, bootloader κλπ γιατι μου φαίνονται δύσκολα και τα φοβάμαι. το πρόβλημα μου …