Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαWTF is this???? xiaomi.com/goods/2711 Θέλω και εγώ ένα.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από creativ7: “Πώς σε χρέωσαν? Δεν μένω στην εταιρεία. Αν το κάνει μια όπως λες τότε το κάνουν όλες. Τώρα τι να πω. Ας πάει να σβήσει τα settings ο φίλος τότε. Αφαίρεσε τα Apn's. Αν πάλι χρεώνεται σηκώνω τα χέρια ψηλά! Έχω ακούσει για περιπτώσεις που δεν μπορούν να μπουν Internet. Τέτοιο πράγμα πρώτη φορά συναντάω, χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα από τον χρήστη. Anyway έριξα μια πρόταση στο τραπέζι... Sent from my MI 2S using Tapatalk 4” Φαντάζομαι και εγώ ότι γενικότερα ισχύει, απλά εδώ κ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από creativ7: “Ρε παιδιά τι ακούω? Η cosmote χρεώνει από μόνη της? Θα τρελαθούμε? Όταν έχεις κλειστό το 3G δεν καταναλώνει data. Τόσο απλό. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε? Sent from my MI 2S using Tapatalk 4” Γενικότερα μιλάω, όχι μόνο για data, και ναι 1000% σε χρεώνει. Μετά από πολλές περίεργες φάσεις που συνέβησαν, έκατσα και το μελέτησα προσεχτικά. Οπότε μπορεί τελικά να μην χρεώνεται ο φίλος λόγο δεδομένων αλλά λόγο εταιρίας.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από Reignman: “Παράθεση από zevoulon_13: “Παράθεση από Reignman: “Σειρε με το δάχτυλο σου προς τα κάτω το πανω μέρος της οθόνης για να βγουν οι ειδοποιήσεις... Επιλεγεις διακόπτες και απενεργοποιεις τα δεδομένα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” ψάχνω για πίο μόνιμη λύση,γιατί αυτό φαίνεται να μην λειτουργεί,τα έχω απενεργοποιήσει τα δεδομένα,αλλά και πάλι κάπως με χρεώνει.. :cursing:” Η λύση που σου έγραψα είναι μόνιμη... Αν δεν το ενεργοποιείς δεν μπορείς να συνδ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από zevoulon_13: “Παράθεση από Reignman: “Σειρε με το δάχτυλο σου προς τα κάτω το πανω μέρος της οθόνης για να βγουν οι ειδοποιήσεις... Επιλεγεις διακόπτες και απενεργοποιεις τα δεδομένα... Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” ψάχνω για πίο μόνιμη λύση,γιατί αυτό φαίνεται να μην λειτουργεί,τα έχω απενεργοποιήσει τα δεδομένα,αλλά και πάλι κάπως με χρεώνει.. :cursing:” Θεωρητικά με αυτή την κίνηση δεν θα έπρεπε να χρεώνεσαι αλλά κανονικά θα σταματούσαν τα δεδομένα. Δες στ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από creativ7: “Who does that? 2 μήνες χωρίς Xiaomi! Είναι πολύ... Πέρα από αυτά. Το κινητό με ποντίκι τα σπάει! Έχω πάθει την πλάκα μου! Άσε που κάνει wake όταν το κουνάς... Απίστευτο! Τώρα μόνο μένει να δω πως θα το κάνω να φορτίζει παράλληλα Sent from my MI 2S using Tapatalk 4” Περιμένω να μου έρθει το Jiayu G4 τώρα οπότε θα βάλω MIUI εκεί για να την παλέψω μέχρι τότε. Δεν ήξερα ότι θα πάει τόσο μακριά οπότε το έδωσα για να προλάβω την πτώση των τιμών.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΤο ίδιο και για εμένα. Δεν βιάζομαι, έτσι και αλλιώς το έδωσα το Μι2ς και περιμένω το το Μι3!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΌλα ενεργοποιημένα είναι αλλά τις επαφές δεν τις συγχρονίζει. Πρέπει πρώτα να τις σβήσω από το site της XIaomi όλες και μετά μόνο τις συγχρονίζει σωστά.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΈχει κανείς πρόβλημα με το sync της xiaomi? Γιατί ενώ όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά δεν μου κάνει backup τις νέες επαφές...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΜε την custom εφαρμογή για τα μηνύματα (με τους 160 χαρακτήρες) ούτε αριθμό νέων μυνημάτων μου βγάζει πάνω στο εικονίδιο των μυνημάτων ούτε ήχο βγάζει κατά την παραλαβή. Έχω την 3.8.2. Κανένας άλλος με αυτό το πρόβλημα; Το apk το εγκατέστησα απευθείας μέσω του miui.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Κάποιες κακές παρέες μου λένε πως το πολύ κοντινό (Οκτώβρη) μέλλον θα μας φέρει 32 - 64 - 128 GB versions Mi-3S octa ” Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο. Με την καμία όμως. Μόνο το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει καν το Μι3 είναι αρκετό. + το ότι δεν υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής ακόμα + ότι δεν υπάρχουν 128GB μνήμης σε τόσο μικρό μέγεθος.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από tzifos: “Παράγγειλα και εγώ το Μι2ς 16GB 270Ευρω συνολο ($356.99 USD), σε καμιά 10αρια μερες θα είναι εδώ. @ronin13 Για 160χαρακτήρες παιζει το Handcent από το Play market (δωρεάν) μολις το ανοίξω το κινητό θα έχει κάποια JLB1x.x rom έτσι δεν είναι ? Ποια ρομ κατεβάζω και κανω φλάς. Διαβαζω διάφορα στο internet. Πχ ότι πρέπρει πρώτα να κάνω OTA update την μαμα-rom, μετά να περάσω μια deodexed (development) rom και μετά την multilingual ρομ. Εσείς τι κάνατε ρε παιδιά ? HELP !!!!” Κατ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΥπάρχει προοπτική για το 4.2 ή όχι;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από cableguy: “Παράθεση: “Όταν κάνετε update μέσα από το cmw με το zip που κατεβάζει αυτόματα το σύστημα σας το ολοκληρώνει κανονικά; Γιατί ΠΑΝΤΑ μου πετάει error. Σε κάθε αναβάθμιση...” Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιείς cmw σε mi2? Γιατί κάνεις xiaomi κινητό update με ClockworkMod είναι λάθος.... Για αυτό ίσως σου πετάει error. Sent from my MI 2S using Tapatalk 2” Γίνεται κανονικά. Απλά κάποια στιγμή που το έκανα ένα full format το κινητό κάπου σκάλωσε και για αυτό τώρα δεν το …
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΌταν κάνετε update μέσα από το cmw με το zip που κατεβάζει αυτόματα το σύστημα σας το ολοκληρώνει κανονικά; Γιατί ΠΑΝΤΑ μου πετάει error. Σε κάθε αναβάθμιση...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ουσιαστικά όλες οι μονταρισμένες ρομ πιυ δοκίμασα ήταν σχεδόν ίδιες με τις αυθεντικές και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ποιό βαριές από την αυθεντική ρομ. Για ποιά συσκευή ενδιφέρεσαι ? Για την Mi2§ ή κάποια άλλη ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2” Για το Mi2S.