Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Όλα ενεργοποιημένα είναι αλλά τις επαφές δεν τις συγχρονίζει. Πρέπει πρώτα να τις σβήσω από το site της XIaomi όλες και μετά μόνο τις συγχρονίζει σωστά.
-
-
Το ίδιο και για εμένα. Δεν βιάζομαι, έτσι και αλλιώς το έδωσα το Μι2ς και περιμένω το το Μι3!
-
-
Ο/H creativ7 έγραψε:
Who does that? 2 μήνες χωρίς Xiaomi! Είναι πολύ... Πέρα από αυτά. Το κινητό με ποντίκι τα σπάει! Έχω πάθει την πλάκα μου! Άσε που κάνει wake όταν το κουνάς... Απίστευτο! Τώρα μόνο μένει να δω πως θα το κάνω να φορτίζει παράλληλα
Sent from my MI 2S using Tapatalk 4Δεν ήξερα ότι θα πάει τόσο μακριά οπότε το έδωσα για να προλάβω την πτώση των τιμών.
-
παιδιά,ξέρει κάποιος πώς να απενεργοποιήσω το ίντερνετ και να χρησιμοποιώ wifi μόνο
(με χρεώνει κάθε μέρα δεδομένα και ας δουλεύω μόνο wifi...). Eυχαριστώ
-
-
Ο/H Reignman έγραψε:
Σειρε με το δάχτυλο σου προς τα κάτω το πανω μέρος της οθόνης για να βγουν οι ειδοποιήσεις... Επιλεγεις διακόπτες και απενεργοποιεις τα δεδομένα...
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
Ο/H zevoulon_13 έγραψε:
Ο/H Reignman έγραψε:
Σειρε με το δάχτυλο σου προς τα κάτω το πανω μέρος της οθόνης για να βγουν οι ειδοποιήσεις... Επιλεγεις διακόπτες και απενεργοποιεις τα δεδομένα...
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Θεωρητικά με αυτή την κίνηση δεν θα έπρεπε να χρεώνεσαι αλλά κανονικά θα σταματούσαν τα δεδομένα. Δες στον μετρητή δεδομένων αν αυξάνονται ενώ το έχεις κλειστό. Cosmote έχεις; -
Ο/H zevoulon_13 έγραψε:
Ο/H Reignman έγραψε:
Εκτός κι αν το πρόβλημά σου σχετίζεται με κάποια εφαρμογή σαν το Google Maps η οποία
ανοίγει τα δεδομένα για να βοηθήσει το σήμα να κλειδώσει πιο σύντομα ή για να κατεβάσει
το χάρτη της περιοχής.. -
Ο/H Reignman έγραψε:
Ο/H zevoulon_13 έγραψε:
Ο/H Reignman έγραψε:
Εκτός κι αν το πρόβλημά σου σχετίζεται με κάποια εφαρμογή σαν το Google Maps η οποία
ανοίγει τα δεδομένα για να βοηθήσει το σήμα να κλειδώσει πιο σύντομα ή για να κατεβάσει
το χάρτη της περιοχής..
Από προσωπική εμπειρία, παίζει και μαλακία με την cosmote. Σε χρεώνουν από το πουθενά απλά για να ξαναβάλεις κάρτα
. Από εκεί και πέρα μια αναβάθμιση της ρομ μάλλον θα βοηθούσε αν δεν γίνεται δουλεια με το κουμπί μόνο. Αλλά σημασία έχει ο μετρητής για να δει αν όντως συνδέεται η πέφτουν χρώσεις φάντασμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες