Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΝαι σημερα ψαχνοντας το βρηκα και εγω αυτο. Αυριο που θα εχω μια συσκευη θα το δοκιμασω...
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΤο θεμα μου ειναι οτι μονο το πρωτο account ειχα δωσει κινητο. Στα αλλα απλα χρησιμοποιησα το mi account... Αρα στα αλλα 2 που περιμενω δεν εχω δωσει κινητο καν... Ειδωμεν...
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΟχι μου εβγαλε απλα στα κινεζικα οτι ευχαριστουμε για την αιτηση και οτι εγινε επιτυχως... Και οτι υπομονη για να εγκριθει...
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΑπο εκεινο το προγραμματακι που σου κανει αιτηση με το mi account...
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΣε τι? Αφου δεν εχω δωσει πουθενα κινητο...
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΑπορια: Οταν με το καλο δεχτουν το unlock πως το μαθαινουμε? Στελνουν κανενα mail η τιποτα τετοιο?
-
Τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο σπίτι σας κάνουν το Wi-Fi πιο αργό!
icy20 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΓιαυτο λοιπον παντου LAN και βαλτε οτι φωτακια θελετε Βλακας ειμαι εγω που εχω στειλει καλωδιο σε ολα τα δωματια του σπιτιου?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από icy20: “Γραφω double post ξερω αλλα το κανω με την ελπιδα να απαντησει καποιος. Εσεις ολοι που εχετε miui rom (προφανως αυτο ειναι το θεμα και δεν μου δουλευει το restore) πως κανετε backup και μετα ξανα restore? Γιατι με τοσες rom που βγαινουν συντομα θα το κανω stable για να περασω μετα απο πανω την dev που θα εχει βγει. Χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα η οχι τα κανετε ολα χειροκινητα? ” Το καλύτερο, ευκολότερο και με πολύ μεγάλη ασφάλεια "εργαλείο" για back u…
-
Παγωμένο Μι4c
icy20 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΛιγο καθυστερημενα αλλα μου ετυχε κ εμενα τις προαλλες (εγω την εκανα την πατατα βεβαια δεν εφταιγε το κινητο) brick-αρε και εμενα στο mi logo. Απλα κατεβασα το miflash και περασα μια fastboot rom και ολα κομπλε. Το ιδιο κανε και εσυ.
-
Γραφω double post ξερω αλλα το κανω με την ελπιδα να απαντησει καποιος. Εσεις ολοι που εχετε miui rom (προφανως αυτο ειναι το θεμα και δεν μου δουλευει το restore) πως κανετε backup και μετα ξανα restore? Γιατι με τοσες rom που βγαινουν συντομα θα το κανω stable για να περασω μετα απο πανω την dev που θα εχει βγει. Χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα η οχι τα κανετε ολα χειροκινητα?
-
Τα apk σιγα δεν ειναι το προβλημα. Τα εβαλα χειροκινητα οσα ηταν. Το θεμα ηταν τα δεδομενα...Πχ παραδειγμα, το fleksy το ειχα βαλει με το δικο μου λογαριασμο παλιοτερα στο κινητο της γυναικας και ας μην ειχε περασμενο το google account μου. Οπως και σε προγραμματα στυλ authenticator που εχουν μεσα ολοκληρα accounts. Ειναι το πρωτο κινητο που δεν μπορω να επαναφερω δεδομενα εφαρμογων. Το οτι δεν μπορω να επαναφερω τα apk δεν με τρελαινει (και αυτο βεβαια πρωτη φορα μου συμβαινει)
-
Πώς καθαρίζεται ένα κινητό
icy20 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από icy20: “Πλακα πλακα για κινητο που ειναι με custom recovery ποια χτυπαμε να κανει wipe για να εχουμε αποτελεσμα εφαμιλλο με factory defaults? ” Wipe cache και Dalvik cache. Αλλά περίμενε απάντηση και από κάποιον πιο έμπειρο πχ @caeser... να μην τους παίρνω και τη δουλειά χαχαχα!!! ” Εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι wipe cache & dalvik δεν κανει factory defaults? Απλα καθαριζει αυτες τις 2 μνημες. Τα δεδομενα στην internal sd και των εφαρμογων νομιζω παραμενουν μ…
-
Ειχα πριν ενα sony απο το οποιο ειχα παρει με το mybackup pro εφαρμογες και δεδομενα εφαρμογων backup. Στο mi4c που εβαλα το ιδιο προγραμμα οτι και να κανω restore απο εφαρμογες (κλησεις/sms κτλ τα εκανε κανονικα) δεν γινεται τιποτα στο τελος. Ειναι σαν να μην το εκανε το restore. Ξερει κανεις γιατι? Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κινητο. Το χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα απο το 2009 οταν ειχα το htc desire...
-
Πώς καθαρίζεται ένα κινητό
icy20 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠλακα πλακα για κινητο που ειναι με custom recovery ποια χτυπαμε να κανει wipe για να εχουμε αποτελεσμα εφαμιλλο με factory defaults?
-
Μια ερωτηση καθως θα ειναι η πρωτη φορα που κανω αναβαθμιση (μου ηρθε χτες το τηλεφωνο): Εχω την 15.11.1 . Ειδα εχει TWRP μεσα. Ο μονος τροπος να κανω αναβαθμιση στην νεα ειναι να κατεβασω ολη τη rom και να μπω απο custom recovery κανοντας wipe caches για να μην χασω εφαρμογες κτλ? Η παιζει και απο το updater? Μιλαω για mi4c...
-
Mi4 μπαταρία
icy20 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑν καταλαβα καλα εννοει οτι το 70% των περιπτωσεων ειναι λαθος η μετρηση.
-
Xiaomi mi4c
icy20 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΓια μενα συγκριση οσον αφορα τον τροπο λειτουργιας δεν πρεπει να γινεται με κανενα αλλο android. Μονο ισως με nexus. Το software τους ειναι κορυφαιο.