Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.
-
Καλύτερη Rom
john68 - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμα2 μέρες με την άρωμα και όλα καλά φαίνονται 9fc7cb52eb80a87afb1f7b4d8267d700.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλύτερη Rom
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΕγώ έχω XTRV beta 8.2.1.0 stable Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλύτερη Rom
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΔεν ειμαστε μαλλον πολλοι με mi-4s ...ποια rom φορας τωρα ;
-
Εδώ θα βρείς τα πάντα !!!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Ευχαριστούμε για το δώρο
-
Εγω είχα εγκατεστημένη την V8.1.4 stable και από τον updater (δεν μπήκα σε twrp ,update έκανα) εγκατέστησα την 8.2.1 stable και όλα εντάξει σε mi 4s
-
σε MI-4s όλα καλά μέχρι στιγμής
-
+++++ username Giannis68 & ψηφο στον FKSGS2
-
καλό κουράγιο
-
Υποστήριξη από κοινοτητα
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΜηπως ξερει καποιος αν βγαλουνε Marshmallow για το MI 4s και ποτε ;
-
Χαμηλό σκορ στο Antutu (v 6.2.1)
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαι εμενα περιπου το ιδιο σκορ με εβγαλε ....με MIUI 7.5.4.0 STABLE
-
Ελληνική ROM
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΕγώ ακολουθησα αυτον τον οδηγο(TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές). με τον 3ο τροπο και εβαλα την ελληνικη stable απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…5-3-0-Xiaomi-MI-4S/#files
-
Mi 4s aqua θέλω να βάλω νέα ρουμ
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΕυχαριστώ γιά τήν βοήθεια... τελικά βρήκα ένα λάπτοπ με windows 64 και το έκανα ..με adb εντολές ευχαριστώ καί πάλι Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΜε το mi pc suite μόνο την stable μπόρεσα να βάλω.(αυτή έχω τώρα)την beta δεν μπορώ Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john68 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα το mi4s διάβασα σε διάφορους οδηγούς για να βάλω την ελληνική ρουμ αλλά δεν κατάφερα τίποτα.το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω windows 64 μπόρεσα να το ξεκλιδωσω αλλά δεν μπορώ να το βάλω recovery για να κάνω εγκατάσταση νέα ρουμ...τώρα έχει την νεα κινεζική Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk