Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Ευχαριστούμε το CitisMarket.com για την προσφορά και την κοινότητα βεβαίως βεβαίως για την όλη ενέργεια. Καλή επιτυχία σε όλους! (Πολύ θέλω να είμαι η τυχερή ).
-
Thanos485, Καλή χρονιά και σε ευχαριστώ για ότι πρότεινες. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα γιατί ούτε format data μπορώ να κάνω, μου βγαζει ενα σωρό errors. Themis_t, Καλή χρονιά και σε σένα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν με απογοήτευσες γιατί ήδη έχω πάρει την απόφαση να εγκαταλείψω τη συγκεκριμένη συσκευή (άσε που έχω σκεφτεί να εγκαταλείψω και την εταιρεία γενικώς γιατί φαίνεται ότι δε με θέλει - η συχνότητα των προβλημάτων που μου έχει βγάλει στον ένα χρόνο που έχω τη συσκευή είναι αδικαιολόγ…
-
Αγαπητό φόρουμ καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν πρόλαβε να περάσει δεκαήμερο από την εγκατάσταση την καινούργιας ελληνικής rom (με όλες τις τυπικές διαδικασίες) και σήμερα το πρωί με το που πήγα να ανοίξω το κινητό βρέθηκα αντιμέτωπη με αυτό 2nqthjt.jpg Παταω το 'επαναφορά τηλεφώνου' και με βγάζει σε twrp όπου ενω υπάρχουν όλα τα πεδία στην πραγματικότητα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθησα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και βγάζει ενα κατεβατό αποτυχημένων ενεργειών: 14o56ci.jpg Επίσης προσπάθ…
-
Καλησπέρα σε όλους. Πριν από δυο μήνες περιπου είχα γράψει ξανά για ένα πρόβλημα που παρουσίαζε το κινητό μου. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών του φόρουμ, έβαλα την αντίστοιχη rom, δούλεψαν όλα ρολόι και άρχισα να ξαναχαίρομαι τη συσκευή μου. Πριν μια βδομάδα εντελώς ξαφνικά πετάει σήμα ότι δεν βλέπει την κάρτα sim. Την έβαλα στη δεύτερη υποδοχή, τα ίδια. Παρ' όλο που η sim δεν είναι ιδιαίτερα παλιά σκέφτηκα μήπως είχε φθαρεί κι έτσι πήγα και πήρα καινούργια (χαζομάρα μου). Έπρεπε…
-
Και ναι, 19 ωρες μετα πήρα και την αδεια! Ολα καλα μεχρι εδω. Κι ενω με κάποιο τρόπο, το Mi Suite δηλαδή, εβαλα την developer rom στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου, θελω να ξαναρωτησω: πώς στο καλό θα βρω τον updater αφου δεν μπορω να μπω καθόλου στο κινητό μου;
-
Εστειλα αιτημα για ξεκλειδωμα. Τωρα θα περιμενουμε...
-
Χρειάστηκε να φύγω εκτός Αθηνών για ΣΚ και πηρα μια παλιά συσκευή του αδερφού μου για να βολευτω. Θα το ξαναπιάσω από αύριο. Ευχαριστώ πολύ για τη μέχρι τώρα βοήθεια.
-
Έλα ντε! Κι εγώ απορώ. Εϊδα όμως στο διεθνές φόρουμ ότι κι άλλοι έχουν το ίδιο θέμα και o εκεί moderator δεν τους δίνει σαφή απάντηση.
-
Διαβασα τις οδηγίες αλλά ή δεν καταλαβαίνω κάτι ή ακολουθώ λάθος οδηγό (?) Πώς θα μπορέσω να βάλω την developer rom στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφωνου αφού δεν μπορώ να το ανοίξω; πόσο μάλλον να βρω και τον Updater.
-
Γι αυτό το "Δεν εμπιστεύομαι τους κινέζους" συμφωνώ απόλυτα. Πάντως κλειδωμένος είναι. (Παρεμπιπτόντως το βιντεάκι είναι εξαιρετικό)
-
Έχω κάνει μέσω του Mi Suite και επιπλέον backup των επαφών και των αρχείων φωτο-βίντεο. Αυτά μόνο.
-
Φοβάμαι πως δεν γίνεται, αφού δεν μπορώ ούτε να μπω στην κεντρική οθόνη
-
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε. Από χθες προέκυψε ένας εφιάλτης με το redmi 2 κινητό μου το οποίο δεν έχει κλείσει χρόνο. Πήγα να περάσω το pin για να το ανοίξω κι εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε το μηνυμα "δυστυχώς η εφαρμογή com.android.systemui σταμάτησε να λειτουργεί". Εννοείται ότι μετά από αυτό δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα γιατί το μήνυμα εμφανίζεται κάθε φορά που πατώ το ΟΚ (ούτε καν να το απενεργοποιήσω) και έτσι είναι σαν να έχω ένα νεκρό κ…