Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 114.
-
Αν και ειχα κωδικο συσκευής, δεν μου ζητήθηκε ποτε και παρέμενε κρυπτογραφημένο. Μέχρι στιγμής με το κινητο όλα οκ....δεν εχει κρυπτογράφηση και δουλευει τέλεια......και μακάρι να μείνει ετσι
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜόλις αυτο κοιτούσα και εγώ, ετσι δουλεύει και το δικό μου. Έκανα καποιες ρυθμίσεις να ενεργοποιήτε το gps μονο για μερικες εφαρμογες και μονο οταν χρησιμοποιούνται. Δεν ξερω πως γινεται να παίρνει δεδομενα μονο απο wifi οπως γινόταν πιο πριν.
-
Θα ενημερώσω...
-
Για να μπορω να βαλω το adaway, root uninstaller κτλ Καλύτερο ειναι το superuser?
-
Τα έκανα όλα απο την αρχη....format κτλ..... Έγινε καθαρη εγκατάσταση....περασα και magisk. Μέχρι στιγμης δεν έχει κρυπτογράφηση ως συνήθως Τώρα περνάω εφαρμογές επαφες κτλ απο το micloud Μολις τελειωσει η διαδικασια θα επανέλθω να ενημερώσω και αν πάνε όλα καλά και δεν έχει κρυπτογραφηση θα ενημερώσω αν ολα πάνε καλα με τα κολληματα και τις επανακκινήσεις signboard-thank-you-smiley-emoticon.gif
-
Τα κανω ολα απο την αρχη και σας ενημερώνω
-
Μέχρι εκεί όλα οκ έτσι ακριβώς τα κάνω. Και μπορώ να μπω στο twrp κανονικά. Μετά από λίγο όμως (πχ: άλλη μια επανακκινηση) το twrp εχει από μόνο του κρυπτογράφηση χωρίς να κάνω κατι. Γενικά το τηλ μετά από format μου ζητάει κωδικό για να ανοίξει...το συνδέω με το wifi μετά βάζω κωδικό και μπαίνει κανονικα. Μήπως λέω μήπως φταίει που όλα αυτά τα κάνω έχοντας μέσα τις κάρτες sim?
-
Καλημεραααα Και format data είχα κάνει και το τελευταίο twrp έχω βάλει 3.3.1_25-08 Όταν έκανα format και μετά μου ζήτησε κωδικό συσκευής (αυτόν που συνδέεται με τη mi) γιατί το έβλεπε κλειδωμένο. Τώρα τι κάνω?? Ξανά όλα από την αρχή?? Ps: Ξαφνικά έτσι έγινε και εχτές όταν άρχισε να κολλάει....μπήκα στο twrp και είδα ότι είχε κρυπτογράφηση.(Πριν 5 ωρες δεν είχε γιατί μπήκα στο twrp για να κάνω ένα install που ηθελα). Σαν να το κάνει μόνο του Ευχαριστώ
-
Ευχαριστωωωω Ερώτηση......σας ζαλισα....το ξέρω Αν καταλαβα εχει γινει κρυπτογράφηση....πως βγαινει οεο?? Η πως ξεπερναω αυτο το στάδιο για να μπορω να κανω εγκατασταση αναβαθμισεις.... Εβαλα την miui 11 9.10.10 beta Φαίνεται ετσι και δεν μου ζήτησε καποιο κωδικό
-
To ξεπερασαμε και αυτό μετα απο 5 προσπάθειες. τα έκανα όλα απο την αρχη, καθαρη εγκατάσταση της δικιά μας rom, και ελπίζω να τελείωσαν με τα κολλήματα των εφαρμογων, launcher και τις επανεκκινήσεις. Σας ευχαριστω όλους για την πολύτιμη βοήθεια ps: Μόλις άνοιξε με mui 11 Θα επανέλθω με εντυπώσεις
-
Μου βγάζει το παρακάτω Τι κάνουμε??forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65156/
-
Τώρα κατεβάζω την china fastboot rom απο το παραπάνω link και ακολουθώ το παρακάτω οδηγό xiaomi-miui.gr/egatastasi-official-fastboot-rom-me-pc-suite/
-
Απο εδω xiaomifirmware.com/roms/downlo…iui-roms-for-xiaomi-mi-9/ ειναι οκ??
-
Thanks αλλα δεν μπορω να βρω fastboot rom το link δεν λειτουργει. Που μπορω να βρω??
-
Καλησπερα σε όλη την παρέα, Δυστυχώς έκανε πάλι τα ίδια........μετά απο 3 επανακκινήσεις μόνο του και κάτι κολλήματα σε όλες τις εφαρμογές...διαγράφηκαν τα πάντα απο μέσα......δεν ανοίγει twrp μπαίνε αυτόματα σε fastboot τι κάνουμε τώρα???? pls help υγ: ελπίζω να μην πάει για σκουπίδια
-
Την εβαλα για 3η φορα και ολα οκ. Έβαλα και το magisk και λειτουργούν όλα οκ (και το δακτυλικό αποτύπωμα) Ευχαριστώ πολυ ps: Θα επανέλθω να σας πω τι γινεται και αν κάνει επανακκινήσεις πάλι με eu rom
-
Μολις εβαλα αλλη version ολα δειχνουν οκ στην εγκατασταση....αλλα οταν παω να μπω στο twrp πάλι τα ιδια. Μηπως φταίει που εβαλα official eu rom?
-
Ολα καλα ξεκλειδωσα....και δοκιμαζω rom Εχω ενα θεματακι δεν μπορω να μπω στο twrp με το vol+ και το κουμπι ανοιγματος. Με βγαζει σε recovery mode οπου με αφηνει να κανω wipe και reboot. Πρεπει να περασω αλλο twrp? Αν ναι πως? Τωρα εβαλα την εκδοση 3.3.1_25-08. Ελπιζω να μην ξανακανω format
-
Ευχαριστω
-
Μου βγαζει το παραατω??? Την πατησαμε?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64909/