Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 44.
-
Παράθεση από makis1024: “Γιατί full wipe ; factory reset αρκεί, αυτό θα σου κάνει. Καθαρή εγκατάσταση που ζητάς είναι με mi flash σε fastboot mode, fastboot official rom , πέρασμα TWRP και xtrv στην συνέχεια. Ότι δήποτε άλλο δεν αποτελεί καθαρή εγκατάσταση. ” Θελω καθαρή εγκατάσταση γιατί η προηγούμενη δεν έκατσε καλά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kkmspm: “έβαλα την 10.1.1.0 arωma stable στο kenzo Μου αλλα δεν έκατσε καλα. Κατέβασα την 10.2.1.0 arωma stable αλλα θέλω να κάνω καθαρη εγκατάσταση, μιας και η προηγουμενη δε δουλευει σωστα. Τι να κανω wipe στο twrp για να γίνει καθαρη εγκατάσταση? Πρέπει να κάνω κάποια προεργασία στη συσκευή μέσα από το android???? ” Αν θέλεις καθαρή εγκατάσταση θα πρέπει να κάνεις Factory Reset από το TWRP Recovery, και για να είσαι βέβαιος, κάνεις και Wipe Cache & Dalvik …
-
συγγνωμη που δεν εξηγήθηκα απο την αρχή. Έχει ξεχαρβαλωθει λίγο το τηλέφωνο με αποτελεσμα να μην πατάει καλα η sd και να μην τη βλέπει. Επειδή με την τελευταια προσπαθεια την είδε και δεν την εχει ξανα χασει, θα ηθελα να αποφυγω οποιαδηποτε μετακίνηση της. Για αυτό ρωτάω. Κατέβασα την 10.2.1.0 arωma stable και θέλω να κάνω καθαρη εγκατάσταση, μιας και η προηγουμενη δε έκατσε σωστα. Τι να κανω wipe στο twrp για να γίνει καθαρη εγκατάσταση? Πρέπει να κάνω κάποια προεργασία στη συσκευή μέσα από το …
-
έβαλα την 10.1.1.0 arωma stable στο kenzo Μου αλλα δεν έκατσε καλα. Κατέβασα την 10.2.1.0 arωma stable αλλα θέλω να κάνω καθαρη εγκατάσταση, μιας και η προηγουμενη δε δουλευει σωστα. Τι να κανω wipe στο twrp για να γίνει καθαρη εγκατάσταση? Πρέπει να κάνω κάποια προεργασία στη συσκευή μέσα από το android????
-
Παράθεση από NasDriver: “Πολλές φορές οι κάρτες sd δημιουργούν ανάλογα προβλήματα...ειδικά εάν είναι παλιές... Μπορείς να το δοκιμάσεις το βράδυ, ώρες που δεν γίνεται χρήση...αν είναι από εκεί το πρόβλημα θα φανεί σχετικά αμέσως... ” μα η sd εχει μονο φωτογραφιες και αρχεια για τη δουλεια μου. Δεν εχει κανενα προγραμμα εγκατεστημενο.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ είχες πριν αναβαθμίσεις σε αυτήν ? ” δεν θυμαμαι. Καποια dev miui 9, αλλα δεν εχει σημασία. Εκανα wipe πριν περάσω την miui 10. Παράθεση από nakomi: “Εγώ την έχω περίπου 2 εβδομάδες τώρα και πηγαίνει πολύ καλά. Και από θέμα ταχύτητας αλλά και μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύουν οι διπλοτυπες εφαρμογές. ” και εγώ 2 βδομάδες την έχω. Από την αρχή είχε ένα ελαφρύ λαγκ αλλα στη βδομάδα αρχισε τα κουλά. Να παγώνει εντελως, να κλεινει apps την ωρα που …
-
Καλησπέρα! εβαλα την 10.1.1.0 stable, αλλα δεν δουλευει σωστα. Λαγκαρει αρκετα όταν δουλευει, ενώ σχεδόν κάθε μερα, "πεθαινει" σε ταχυτητα, σα να τρεχει κατι πολύ βαρύ στο παρασκηνιο (χωρις να συμβαινει ωστόσο κατι τετοιο), και η μονη λυση για να επανελθει, είναι η επανεκκίνηση. Την έχει δοκιμάσει κανένας? Το εντυπωσιακό είναι πως παρόλο που είναι android 6, έχει split screen! Κρίμα που δεν δουλεύει σωστα. Ποια miui ρομ θεωρείται απροβλημάτιστη?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kkmspm: “Καλησπέρα παιδιά. Είμαι χρόνια μέλος και έχω περάσει xtrv. Καιρός ήταν να γίνω και vip. Το αξίζετε! ” Ευχαριστούμε για την υποστήριξη... Δήλωσε σωστά στο προφίλ σου τις συσκευές που έχεις, και αν θέλεις να λαμβάνεις και VIP mail.. Καλές γιορτές !!! ” χμ...θα ήθελα βοήθεια πάνω σε αυτο. :p Δεν εχω ιδεα πως παιζει ο vip updater
-
Καλησπέρα παιδια. Στο kenzo μου έχω περασμένη την xtrv_arΩma 7.10.26 και twrp 3.1.1-1 Θέλω να περάσω miui 10. Ποια rom να βάλω?
-
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι χρόνια μέλος και έχω περάσει xtrv. Καιρός ήταν να γίνω και vip. Το αξίζετε!