Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από Christian27: “@GR-Macedon γιατί συμπεριφέρονται έτσι οι συσκευές αυτές; Είναι ελαττωματικές; Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που πρέπει να γίνει update πρέπει να γίνει και φουλ φορμάτ; Ρωτάω γιατί όταν το είχα αναφέρει πρώτος αυτό στο νημα με κοιτάγατε σαν εξωγήινο.. ” Δεν ξέρω. Δοκιμασα τα πάντα, ακόμα και porting, αλλά το τηλέφωνο δεχονταν μόνο fastbootrom. ” Φαντάζομαι ότι τελικά κατάφερες να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική rom; Μετά με την ελλη…
-
@GR-Macedon γιατί συμπεριφέρονται έτσι οι συσκευές αυτές; Είναι ελαττωματικές; Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που πρέπει να γίνει update πρέπει να γίνει και φουλ φορμάτ; Ρωτάω γιατί όταν το είχα αναφέρει πρώτος αυτό στο νημα με κοιτάγατε σαν εξωγήινο..
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Καποια KATE και κυρίως αυτά που δεν δέχονται ξεκλειδωμα δεν μπορούν να κανουν update ούτε από το ΟΤΑ, αλλά ούτε και με recovery rom. Δέχονται μόνο fastboot rom μέσω edl. ” θα ήθελα να επεκταθείς λίγο σε αυτό αν μπορείς.. Μάλλον είμαι κι εγώ από τους τυχερούς.. ============================ Welcome! H Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα: Έρχονται τα πρώτα smartphones [αποκλειστικό] | Techblog.gr Που να το βάλω να το δούνε κι άλλοι ρε παιδιά;;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Christian27: “Οπότε πρέπει να φτιάξω και δεύτερο λογαριασμό. ” Δοκίμασες κ σε έκοψαν; ” όχι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.. Απλώς προσπαθώ να μαγειρέψω πριν πεινάσω,,
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Christian27: “1) εχω παρει αιτηση ξεκλειδωματος πριν απο περιπου 2,5 μηνες χωρις ομως να καφερω να ξεκλειδωσω τοτε. Ισχυει ακομα ή πρεπει να κανω ξανα; 2) Μπορω να ξεκλειδωσω δευτερη συσκευη απο το account μου; Πρεπει να κανω νεα αιτηση; ” Πιστεύω την έχεις ακομη.... στους 3 μήνες την κόβουν..Τελευταία βέβαια έχουν κόψει και στις 15. ” Οπότε πρέπει να φτιάξω και δεύτερο λογαριασμό.. Θα μου τη δώσει την έγκριση ή θα θέλει να είμαι ενεργός στο MIUI.com;; Παρά…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εγώ έβαζα ονοματεπώνυμο και δεν.....Νομίζω είναι τυχαίο.. ” Εκανα update στην προηγουμενη απαντηση μου. Τσεκαρε τη και δοκιμασε αλλη μια φορα. Ερωτηση τωρα: 1) εχω παρει αιτηση ξεκλειδωματος πριν απο περιπου 2,5 μηνες χωρις ομως να καφερω να ξεκλειδωσω τοτε. Ισχυει ακομα ή πρεπει να κανω ξανα; 2) Μπορω να ξεκλειδωσω δευτερη συσκευη απο το account μου; Πρεπει να κανω νεα αιτηση;
-
ΜήνυμαΣε αυτους που παλευουν να ξεκλειδωσουν και τους λεει οτι ειναι λαθος το ονομα, αυτο που θελει ειναι το ονομα να μην εχει αριθμους, συμβολα κενά. Να ειναι απλα μια λεξη συνεχομενη. Το διαβασα στο miui.com και δουλεψε για μενα. Για δοκιμαστε και πειτε μου.
-
@takisfrag Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! καλημερα!
-
Μια συντομη ερωτηση στους γνωρίζοντες: η διαδικασια φλασαρισματος ελληνικης ROM για πρωτη φορα στο kate ειναι ιδια με αυτη του kenzo; Απλως χρησιμοποιουμε τα αρχεια του kate σωστα;
-
Ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο σας!!
-
@nipapa αυτο ισχυει πολυ καιρο τωρα, αλλα παλι εχω την εντυπωση οτι απο την τραπεζα συμφερει.
-
Καλησπέρα. Καταρχάς συγχαρητήρια για τον οδηγό! Θα ήθελα να κάνω όμως μια ερώτηση : αν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι από Ελλάδα μέσω PayPal η χρέωση θα γίνει σε δολάρια (και θα χρεωθούμε μετατροπή συναλλάγματος) ή κανονικά σε ευρώ χώρος περαιτέρω έξοδα;
-
Μήνυμα@lallasgr δεν ξέρω να κάνω και παράθεση το μήνυμα σου Όσων πατάω το unlock μέρα στο MIUI.com μου γράφει sorry your application has been rejected. Οπότε πατάω reapply. Εγώ είχα πάρει έγκριση πριν ένα δίμηνο σίγουρα, αλλά δεν είχα καταφέρει τότε να ξεκλειδώσω. Όπως και να έχει θα χρειαστεί να κάνω πάλι αίτηση λογικά γιατί περιμένω άλλο ένα τηλέφωνο για ένα φίλο που θα του περάσω την ελληνική.
-
Μήνυμα@lallasgr ένα παράξενο πράγμα συμβαίνει σήμερα. Προσπαθώ να ξανακάνω αίτηση για unlock (έχω το Kate και μου έληξε μάλλον η αποδοχή που είχα πάρει πριν κάνα δίμηνο) και μου βγάζει error στο όνομα όταν συμπληρώνω τη φόρμα στο MIUI.com. Από ότι είδα το μεσημέρι το είχε άλλος ένας το πρόβλημα αυτό, αλλά τώρα πρέπει να του έσβησαν το thread της ερώτησης που είχε κάνει. Το έχεις ξανακούσει;
-
Για εμάς τους ταλαίπωρους με το Redmi Note 3 Pro International edition προγραμματίζεται να βγει κάτι; Έχουμε τόσο καλό τηλέφωνο και μας έχουν φτάσει τα bugs! :@