Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 306.

• Παράθεση από mikefr: “Θελω να παραγγειλω την action cam xiaomi yi και εχω μονο καρτα αναληψεως της εθνικης και της Πειραιως,μπορει να γινει ?και απο που ?ή μηπως πρεπει να γινει μεσω paypal ? μηδενικη εμπειρια δυστυχως απο ιντερνετικες συναλλαγες με εξωτερικο ” Paypal φιλε μου και συνδεσε και τις 2 καρτες αν θες. Προσωπικα έχω βαλει Πειραιως και για την ωρα δεν κοβει τις πληρωμες. Κοιτα και εδω για τα υπολοιπα... Παράθεση από soulg: “revolut συνδεδεμένη σε paypal θα έλεγα εγώ δεν νομίζω με κάρτε…

• Παράθεση από caeser: “Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): GEAR-WORST DOT COM .....................................ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ” claim στη paypal μην το αφήσεις. Ακομα και για 1 ευρο!! Οπως βλεπω ολοι σχεδον εχουμε και καποιο θεμα με αυτους, αλλα προσωπικα συνεχιζω να ψωνίζω. Μονο ψιλοπράματα βεβαια. Τηλεφωνα και αναλογης αξιας αντικείμενα μονο απο σοβαρα μαγαζια...Παντως οφείλω να παραδεχτω οτι οι τυποι εχουν φοβερο support. Παρολο που εχουν κανει απειρες μαμακιες σε…

• Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από mixaliscy: “Τα δέματα από το Gearbest σου δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος πάλεψε για να τα φέρει Μαζί τους ” Ωχ! Είμαι περίεργος να δω τι θα μου έρθει... Επίσης να σας πω ότι μου έστειλαν με το tracking number και μια φωτογραφία ενός δεματος από ναυλον πανω σε ζυγαριά. Θεωρητικά είναι το δικό μου αν και νομίζω ότι είναι φώτο του κιλου, δηλαδή την στέλνουν σε όλους σαν απόδειξη ” Αυτη τη στελνουν σε ολους ειναι το πακετο σου πανω στη ζυγαριά. gearbest = ασπρος…

• Παράθεση από sat: “Tracking code: RF389415818SG Μπορείτε να δείτε εδώ ότι δεν έφτασε ποτέ καν στην Ελλάδα τέτοιο πακέτο. elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx Επρεπε να το περιμένω ότι το tracking code ήταν fake γιατί σε κάποια international tracking sites εβγαζε ότι έφτασε στην Ελλάδα σε 3 μέρες κάτι που όλοι όσοι παραγγέλνουμε από Κίνα ξέρουμε ότι είναι αδύνατον με απλό ταχυδρομείο. Έχω κάνει review εδώ: Geekbuying Reviews - Consumer Reviews of Geekbuying.com | SiteJabber και είδα δυο γραμμές…

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Antonios Gagas: “ ” ” το εχω κοιταξει απο την πρωτη στιγμη δεν φταιει αυτο...το συμπερασμα ειναι οτι μονο σε καθαρο pc χωρις αλλο mtk-hardware να εχει συνδεθει το βλεπει κανονικα..εχω βαλει πολα mtk driver διαφορετικα και μπερδευεται λογω οτι βαζω rom σε φιλους ... κανειδιενεξη τους drivers και δεν το βλεπει , . η λυση ειναι να κανω φορματ στα windows δοκιμασα σε καθαρα windows φιλων και το βλεπει αμεσως ” Αν το θεμα ειναι ι dri…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από divo: “Δεν μου δουλεύει η σιγαση στη κληση οταν γυρναω το τηλεφωνο αναποδα. Παλαιότερα μου δούλευε. Δεν ξερω αν εχει χαλασει ή χρειαζεται κατι να κανω. rom εχει την stable 8.0.1.0 δικη μας. ” Ανοίγεις την εφαρμογή της MIUI ''Τηλέφωνο'' και κρατάς πατημένο το Ξ μέχρι να σε πετάξει στις ρυθμίσεις.Μετά πηγαίνεις Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και στην πρώτη επιλογή θα βρεις το ''Αναποδογυρίστε για σίγαση'' και θα κάνεις ενεργό τον διακόπτη ” Το εχω ενεργοποιημενο. …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• εχει διαπιστώσει κάνεις προβλημα με τους σενσορες στο note 2 και τη νέα stable ? Δε μου δουλεύει η σιγαση της κλίσης οταν γυρνάω το κινητό ενώ ειναι ενεργοποιημενη.

• Έχω ένα θέμα. Δεν μου δουλεύει η σιγαση στη κληση οταν γυρναω το τηλεφωνο αναποδα. Παλαιότερα μου δούλευε. Δεν ξερω αν εχει χαλασει ή χρειαζεται κατι να κανω. rom εχει την stable 8.0.1.0 δικη μας. Και αν υπαρχει κανα προγραμματακι για ελεγχο σε ολους τους αισθητηρες της συσκευης.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από divo: “ - Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Tην Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices ” Yeso ή GearBest τελικά? Πουλάει ο yeso και ξυραφάκια τώρα? ” επίτηδες το έβαλα να δω αν τα διαβάζεις.. ειναι δωρο μαζι με ΚΑΘΕ xiaomi : Δωρο tembered glass, θηκη σιλικονης, μαντιλάκια για τη μυτη, ξυραφάκια α αα και ένα χαρτί υγείας ΔΙΠΛΟ. Το άλλαξα...

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tην Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε:ASLING Protective Tempered Glass Screen Film for Redmi Note 2 Oringinal Three Holding Razor Blade Professional Oringinal Five Holding Razor Blade JL-280-1 12 - 24V 3 USB Port Car Charger - Την ημερομηνία αγοράς: 29/8 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστή…

• συνδεδεμένο με pc f2rlmd.png

• Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από makis1024: “ ” 11:52 ΛΕΕΙ ειναι κεντρο διαολογης Αττικης. Οποτε αυριο θα το παρω :') ” Κάτι μου λέει ότι κάποιος θα κοιμηθεί στη πόρτα διπλα σήμερα περιμένοντας....... τον ταχυδρόμο.

• αυτός πάντως που είχα πάρει από geekbuying Δουλεύει ασταμάτητα εδώ και 8 μήνες και έχει γίνει ασύρματη εγκατάσταση σε 3 ορόφους και με καλώδια 2 ζωνες. Δεν το περίμενα να έχει τέτοια εμβέλεια... Το μόνο θέμα που αντιμετόπισα ειναι οι μπαταρίες του άλλαξα σε 3 επαφές. Μάλλον λόγω μεγάλης χρήσης.

• αν πατησετε δεξιά πανω στη φώτο που έχει βάλει ο NasDriver σας βγάζει κατευθείαν να το κατεβάσετε. Επισης σας δινει και πια συσκευή σας ειναι συμβατή με αυτό. Εμενα μου δινει μόνο το samsung συμβατό για tablet

• Παράθεση από ael1989: “Παιδιά καλησπέρα... Αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο, καθώς σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μια εντυπωσιακή μετάβαση από iPhone σε XIAOMI μιας και κάθε φορά που βλέπω τα χαρακτηριστικά των κινητών, εντυπωσιάζομαι... Βρήκα λοιπόν μια καλή (πιστεύω) προσφορά στο Gearbest... Αφορά το Xiaomi Redmi Note 4 ... Έχω λοιπόν μερικές απορίες ως αρχάριος καθώς θα είναι μάλλον η πρώτη αγορά που θα κάνω από τον Κινέζο φίλο μας (βρήκα ήδη στο φόρουμ σας αρκετά θέματα με αγορές από σελίδες, αλλά ό…

• Παράθεση από Thracia: “@GR_Macedon Σε έχω ξεπεράσει,εμένα μου έχει δώσει το ελεύθερο και μόλις δω στο tracking ότι είναι στο Κ.Δ περνάω το πρωί και το παίρνω ” μμμ δε το ειχα σκεφτει αυτό. μήπως να το έκανα κι εγω έτσι...κοντά μου ειναι και το ΚΔ

• Χίλια ευχαριστώ στο Γιώργο geoanto555 για τη βοήθεια.... οχι τπτ άλλο αλλά γλίτωσα και τη καζούρα από το γιο μου.... 1h9k0m.jpg

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από gab: “Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου πει αν με τον ίδιο λογαριασμό μπορώ να πάρω και δεύτερη κάρτα και πώς γίνεται αυτό? ” μονο για ειδικους λογους. σπουδαστή φοιτητή, παιδι στο εξωτερικο κλπ oyps νομιζα οτι ελεγες για τραπεζες ...Ελλαδα