Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σε σπίτι αλουνου μπήκε αλλά θα τον ρωτήσω για να ΄βγάλουμε μερικές φωτογραφίες με το Redmi Note 4 όταν έρθει.
Even dead i will fight. -
αυτός πάντως που είχα πάρει από geekbuying Δουλεύει ασταμάτητα εδώ και 8 μήνες και έχει γίνει ασύρματη εγκατάσταση σε 3 ορόφους και με καλώδια 2 ζωνες.
Δεν το περίμενα να έχει τέτοια εμβέλεια... Το μόνο θέμα που αντιμετόπισα ειναι οι μπαταρίες του άλλαξα σε 3 επαφές. Μάλλον λόγω μεγάλης χρήσης. -
- Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
- Tην Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
- Tι ακριβώς αγοράσατε:ASLING Protective Tempered Glass Screen Film for Redmi Note 2 Oringinal Three Holding Razor Blade Professional Oringinal Five Holding Razor Blade JL-280-1 12 - 24V 3 USB Port Car Charger
- Την ημερομηνία αγοράς: 29/8
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο...
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25 μέρες.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): για την παραλαβη ως συνηθως πλεον...τα ζωα μου αργαααα. Στην αρχη μονο ηταν σφαιρα και σε 10 μερες ειχα τα πραγματα. Οτι αφορα τα προιοντα. Τα ανταλλακτικα για τη ξυριστική ταιριάζουν μια χαρα σε MAX3 και ειναι και καλά!! τα δοκίμασα. Οπότε και προτείνονται....λογο τιμης. Εδω εχει η gillette ta 5, 12 ευρω το κινεζομαγαζο 1,99 τα 4
- Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
-
Ο/H divo έγραψε:
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
Πουλάει ο yeso και ξυραφάκια τώρα? - Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H divo έγραψε:
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
Πουλάει ο yeso και ξυραφάκια τώρα?
ειναι δωρο μαζι με ΚΑΘΕ xiaomi : Δωρο tembered glass, θηκη σιλικονης, μαντιλάκια για τη μυτη, ξυραφάκια α αα και ένα χαρτί υγείας ΔΙΠΛΟ.
Το άλλαξα... - Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
-
Ο/H divo έγραψε:
επίτηδες το έβαλα να δω αν τα διαβάζεις..ειναι δωρο μαζι με ΚΑΘΕ xiaomi : Δωρο tembered glass, θηκη σιλικονης, μαντιλάκια για τη μυτη, ξυραφάκια α αα και ένα χαρτί υγείας ΔΙΠΛΟ.
Το άλλαξα...
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H divo έγραψε:
επίτηδες το έβαλα να δω αν τα διαβάζεις..ειναι δωρο μαζι με ΚΑΘΕ xiaomi : Δωρο tembered glass, θηκη σιλικονης, μαντιλάκια για τη μυτη, ξυραφάκια α αα και ένα χαρτί υγείας ΔΙΠΛΟ.
Το άλλαξα...
-
Την επωνυμία της επιχείρησης:dragon-tt.com
Την Διεύθυνσή της (URL):Dragon-T|Smartphone repair parts|Tablet PC replacement parts|xiaomi parts
Tι ακριβώς αγοράσατε:Battery Cover Back Housing Cover for xiaomi mi3 (WCDMA)-Black
Την ημερομηνία αγοράς:8-9-2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:15 ημέρες NL
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογη + είχα και δώρο ένα tempered glass
Επωνυμία της επιχείρησης :[i] ebay.com
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : mhestore2009 seller
Tι ακριβώς αγοράσατε :Type-C 3.1 Male to USB2.0 A Female Adapter OTG Data Sync Cable Adapter Connector
Ημερομηνία αγοράς : 7 September 2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : [i] 18 ημέρες Economy Int'l Shipping Vanuatu Post
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Ήρθε κανονικά σε συσκευασία -
Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: XIAOMI Redmi 3S 2GB +16GB
Την ημερομηνία αγοράς: 20.8.2016 order
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 37 ημέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
Το πρώτο δέμα ήρθε αλλά είχε λάθος συσκευή μέσα, συγκεκριμένα είχε το Redmi 3, έγινε μπέρδεμα με άλλη παραγγελία που εστάλη εκείνες τις μέρες επίσης Ελλάδα.
Η επικοινωνία ήταν άμεση, δεν μου έφεραν καμία αντίρρηση ή εμπόδιο.
Αφού λύσαμε και κάποια διαδικαστικά εστάλη το κανονικό χωρίς να έχω στείλει πίσω αυτό που είχα στα χέρια μου και το παρέλαβα 26.09.2016
Έστειλαν μία extra θήκη δώρο + επιστροφή χρημάτων για την αποστολή του άλλου κινητού στην διεύθυνση που μου είπαν.
Το οκτώ στην παραλαβή είναι καθαρά υποκειμενικό καθώς το πακέτο ήταν περιποιημένο και ήρθε γρήγορα και με το σκεπτικό ότι λάθη γίνονται, αρκεί να λύνονται άμεσα όπως και έγινε. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η επικοινωνία ήταν άμεση, δεν μου έφεραν καμία αντίρρηση ή εμπόδιο.
Αφού λύσαμε και κάποια διαδικαστικά εστάλη το κανονικό χωρίς να έχω στείλει πίσω αυτό που είχα στα χέρια μου και το παρέλαβα 26.09.2016
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: ebay.com
Την Διεύθυνσή της (URL): kld_case
Tι ακριβώς αγοράσατε: Nillkin For Xiaomi Mi 5 Mi5 H/H+/PE+/H+Pro 2.5D Tempered Glass Screen Protector
Την ημερομηνία αγοράς: 13-9-2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ήρθε μία ημέρα νωρίτερα και στην κλασική συσκευασία της Nillkin.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Non affiliate links removed ().