Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
μπραβο ρε παιδια.... keep trying
-
εβγαλα το αχτι μου.... χαχαχαχαχαχαχα
-
βαρεθηκα με την xiaomi.... αντε να περιμενουμε το mi3...βγαινει μετα απο 2-3 μηνες...... τωρα αντε να περιμενουμε το mi4 και τωρα βγαινει και τωρα ερχετε και και...... τωρα εχουμε το miui v6..... τεσταρε το το ρημαδι και ανακοινωσε οτι θα κυκλοφορησει την ταδε του ταδε μηνα ... τι μας λενε beta του betα probeta τρομπετα.... τι πολιτικη ειναι αυτη.... miui v6 στις 16 για 1000χρηστες στις 22 αλλοι 10000χιλ στιςς 31του αγιου Παντελεήμονα αλλοι 15000χιλ και το καλοκαιρι του 2016 θα το εγκαίνιασουμε.…
-
Εχω τρελαθει με το kitkat.....το τηλ mi3 .ειναι 20% πιο αργο γενικως μου φαινεται....απο το 4.3..και ρωταω μπορω να παω πισω στην 4.3 χωρις προβληματα!?η 3.9 εκδοση ηταν προβληματικη..η 3.10 ειναι σαφως καλυτερη (ετσι φαινεται) αλλα καθε εκδοση που το μετραω στο 3dmark η βαθμολογια του ολο και κατεβαινει...απο 18800 στην 4.3 εκδοση εχει φτασει στο 10800! !!!!!με την 4.4....
-
Μετα την αναβαθμιση youtube μεσα απο facebook δεν....παιζει....
-
Νομιζω οτι lagαρι περισσοτερο τωρα παρα με την 4.3
-
Εμενα απο 19800 το 3d mark μου εβγαλε 17200 με το ζορι...αντουτου δεν δοκιμασα γιατι εχω 36100 και ειναι πανω απο samsung s 5 και htc m8.....xaxaxaxa αστο ετσι
-
Μετα την εγκατασταση με καθαρη μνημη το 3dmark απο 19300 με το ζορι πιανω τα 17200..ξερει κανεις κατι!?εχω ενα mi3w
-
Mπραβο ρε παιδια.....
-
xiaomi mi3
daplum - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμααυτο που του λειπει ειναι η αποθηκευση στα 16gb ειναι λιγο για τετοιο τηλ.δυστυχως περιμενα πολυ για το 64αρι.δεν αντεχα αλλο.με λιγα λογια αν ειχε και ελληνικα απο την μαμα..το τηλ ειναι best buy!
-
xiaomi mi3
daplum - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαπαιδια το τηλεφωνο εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.καλυτερο και απο τα samsung s4 που κυκλοφορουν.η οθονη τελεια με ωραια φωτινοτητα.η καμερα εξω ειναι πολυ φυσικη και φωτογραφιζει χωρις lag δευτερολεπτου,ακομη και το βραδυ ειναι πολυ καλη με τα led να κανουν καλη δουλεια...και απο ταχυτητα?αστα να πανε δεν το προλαβαινω!χαχαχα
-
xiaomi mi3
daplum - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ το εχω στα χερια μουυυυυυυυυυ ....αλλα 16γβ αντι 64γβ που ειχα παραγγειλει στην αρχη......δεν πειραζει το τηλεφωνο ειναι σουπερ ....αλλα ηρθε me android 4.3....και miui v5 jxdcnal2.0....τι σκατα ειναι αυτο δεν ξερω.....επισης δεν ξερω τι μου γινεται με το miui....xaxaxaxaxa ολα αγγλικα και κινεζικα.......ελεος...............heeeeeelppppppppppp....καμια rom γι 4.3...και miui ελληνικο??????χαχαχαχαχ
-
xiaomi mi3 ΠΟΤΕ?
daplum - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαστα μεσα ιανουαριου το 64gb λεει........μας εχουν τρελανει η στην αναμονη....
-
mi3 64bg
Μήνυμαπαιδια εγω την πατησα....fake track....αλλα τωρα θα μου το στειλει σε λιγο που θα βγει......