xiaomi mi3
-
-
-
-
πιστευω να αξιζει τον κοπο που πουλησα το γκαλαχυ ς4 για την αγορα του μι3 ποιο πολυ με ενδιαφερει να μπαινει γρηγορα στο ιντερνετ απο το δυκτιο κινιτης 3g που εχω
-
ΠΑΙΔΙΑ το εχω στα χερια μουυυυυυυυυυ ....αλλα 16γβ αντι 64γβ που ειχα παραγγειλει στην αρχη......δεν πειραζει το τηλεφωνο ειναι σουπερ ....αλλα ηρθε me android 4.3....και miui v5 jxdcnal2.0....τι σκατα ειναι αυτο δεν ξερω.....επισης δεν ξερω τι μου γινεται με το miui....xaxaxaxaxa ολα αγγλικα και κινεζικα.......ελεος...............heeeeeelppppppppppp....καμια rom γι 4.3...και miui ελληνικο??????χαχαχαχαχ
-
-
-
Σε Chat που έκανα μαζί τους επειδή θέλω και εγώ το 64άρι, το βλέπω κατά το τέλος του μήνα.
-
Ο/H daplum έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ το εχω στα χερια μουυυυυυυυυυ ....αλλα 16γβ αντι 64γβ που ειχα παραγγειλει στην αρχη......δεν πειραζει το τηλεφωνο ειναι σουπερ ....αλλα ηρθε me android 4.3....και miui v5 jxdcnal2.0....τι σκατα ειναι αυτο δεν ξερω.....επισης δεν ξερω τι μου γινεται με το miui....xaxaxaxaxa ολα αγγλικα και κινεζικα.......ελεος...............heeeeeelppppppppppp....καμια rom γι 4.3...και miui ελληνικο??????χαχαχαχαχ -
-
Το γλυκοκοιτάζω κι εγώ μιας και καλόμαθα με το mi2 13 μήνες τώρα και λειτουργικό miui...
Λόγω στραβομάρας όμως, κοιτάζω και το ascend mate με την 6άρα οθόνη, αν και τεχνολογικά δεν είναι καθόλου κοντά!
Λαμβάνω και διαβάζω καθημερινά 700-800 emails, και η πρεσβυωπία με αναγκάζει να στραφώ αναγκαστικά στις πολλές ίντσες! -
παιδια το τηλεφωνο εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.καλυτερο και απο τα samsung s4 που κυκλοφορουν.η οθονη τελεια με ωραια φωτινοτητα.η καμερα εξω ειναι πολυ φυσικη και φωτογραφιζει χωρις lag δευτερολεπτου,ακομη και το βραδυ ειναι πολυ καλη με τα led να κανουν καλη δουλεια...και απο ταχυτητα?αστα να πανε δεν το προλαβαινω!χαχαχα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα