Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 157.

• Τέλειο..! Καλή επιτυχία παίδες!

• Γιατι... για πες.. REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• @Alex_MLT υπαρχει περίπτωση για τελωνείο?? εχει εξτρα μεταφορικα η ειναι free?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Κανεις τιποτα για την Ισπανική αποθήκη του Geekbuying?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Παιδες ερώτηση... καλημερα κατα πρώτον και κατα δεύτερον εαν παραγγειλω απο την Ισπανική αποθήκη του Geekbuying υπάρχει περίπτωση να πληρωσω τελωνείο?? Το εχει δουλεψει κανεις? εχει δωρεαν μεταφορικα? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• σωραιιιιος οπως παντα @demakhs... αυτο θα κάνω! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Ρε συ @demakhs γιατι επεσε η μπαταρια 98% οταν το εβγαλε απο την φορτιση? Υπαρχει καμια δικια μας με την οποια να υπαρχει πραγματικβ διαφορα στην ματαναλωση μπαταριας? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Καλημέρα αλανια... ο αδερφός μου ηρθε και αυτος στην οικογένεια με ενα mi5 παλιος κατοχος ολων των iphone... εχτες του ηρθε το black 3/32 με official global stable... Μπορει να με ενημερωσει καποιος πως παει απο μπαταρια? sot κλπ... Σημερα που το εβγαλε απο την φορτιση πηγε 98% κατ ευθειαν και με 2.5 ωρες sot ειναι στο 60%... οι δικες μας οι rom θα το κανουν πιο αναλαφρο?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• @demakhs αρα να περιμένω μεχρι να κλείσει μονο του το claim και να μεινω ο λαλακας της υπόθεσης! Μάγκες οι κινεζοι και του στείλαμε αλλα κινητα και ριφαουντ δεν πηρε γιατι ειμαστε κολλητοί με την πειπαλ... μια χαρα! εχουν πρόγραμμα . Θα παλεψω μεχρι τελευταίας ρανιδας του αιματος μου για το γαμωτο... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Οπως διαβαζω και εδω το PAYPAL συνουσιαζεται... Εκανα ενα refund για να παρω το 5% πισω απο την αγορα κινητων στο geekbuying οπως λεει και στην πολιτικη του μαγαζιου καθοσον δεν ηρθαν αυτα που ζητησα... η PAYPAL το refund μου το εκανε μονη της claim και μου λεει να τα στείλω πισω. κινητα που τα εδωσα σε αυτους που τα ειχα παρει για λογαριασμο τους. η ολη ταλαιπωρία παει 3 μηνες τωρα με το μαγαζί και λεω θα βρω το δικιο μου στην παιπαλ... τι ειναι αυτα ρεεεε?? τι να κανω?? το επομενο βημα μου λεε…

• RE:

kostas10 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “@kostas10 χθες ξεκόλλησε και σκαναριστηκε Γαλλία και προχωραει ευτυχως, Μέσα στην εβδομάδα πιστεύω να το έχω.. Δεν είναι mi5 Τελικά Αλλά το s σε μαύρο μπροστά . Το mi5 δεν υπήρχε πουθενά με τους περιορισμούς που είχα βάλει. Θα σας ενημερώσω αναλυτικά πάντως.. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk” Ναι ναι το ξερω γενικα με την ατυχια που είχες... με το καλο να παραλαβεις!! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• @linuxilakis προσευχομαι να ξεκολλήσει το mi5 σου και ανυπομονουμε να μαθουμε πως τα πηγε το sf eu express!! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από OMAN: “Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από OMAN: “Έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές το ξέρω... Κλείσιμο από κέντρο διαλογής αεροδρομίου σημαίνει πως τη γλίτωσα? ” Εαν δεν σου έγραψε τίποτα για ΥΕΔ η Αγαθα υψηλής αξιας... ναι την γλίτωσες! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Είχα διαβάσει πως εμείς στη βόρεια Ελλάδα κινδυνεύουμε και απο υεδ Θεσσαλονίκης. Ισχύει?” Ισχυει φιλε μου... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από OMAN: “Έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές το ξέρω... Κλείσιμο από κέντρο διαλογής αεροδρομίου σημαίνει πως τη γλίτωσα?” Εαν δεν σου έγραψε τίποτα για ΥΕΔ η Αγαθα υψηλής αξιας... ναι την γλίτωσες! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “67 μέρες και συνεχίζουμε. :)” 67 ημερες στο σακο του αεροδρομίου?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• @linuxilakis ειμαι σε επικοινωνία μαζι του να δω τι θα μου πει ελπιζω να παραλαβεις συντομα και με ασφαλεια! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• εγω προσωπικά τον παω παρα πολυ... like @demakhs αλλα τα γιουζουαλι και αυτα τα φοβαμαι... θελω να φερω 3 κινητα και εαν σταματησουν θα πανε οσο το s8! Ποσο κανει πανω κατω να ερθει?? τριγωνικη ειναι ετσι? Αγγλια θα ξανακουστουμαριστει...? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Η εξίσωση σου είναι δύσκολη φίλε.. Και να σου πω επειδή είχα τις ίδιες αγωνίες και συγκεκριμένο μπάτζετ Τελικά μετά από ακύρωση σε fastech και global central έφτασα στον yeso με sf eu expedited και κινητό που δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή.. Από mi5 σε mi5s. Πάντως για μένα και είναι καθαρά προσωπική άποψη πιστεύω πως το global σε σχέση με άλλα μαγαζιά είναι το πιο αναξιόπιστο. Κυρίως σε θέματα support και βέβαια επικοινωνίας..Μπορούνε να στο επιβεβαιώσουν και άλλα παιδι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “λοιπον παιδες να σας πω τι έγινε με την παραγγελία μου στο global central το 4/128 mi5 black. Αφου πρώτα να αναφέρω πως δεν με θέλει το mi5 καθόλου. Αρχικά ακύρωσα απο το fasttech γιατι με πηγαίνανε απο μέρα σε μέρα είπα και εγώ να προτιμήσω κάτι που δεν θα είχε το ρίσκο του τελωνείου. Είδα και εδώ ότι τα παιδιά είχαν παραλάβει απο το εν λόγω κατάστημα την έριξα την παραγγελία. Μια βδομάδα στο procesing με είχανε. Τους ζάλιζα στα μειλ μέχρι που είπα ακυρώστε το και τότ…

• i know what you mean αλλα δεν θεωρω τον εαυτό μου τον παραπανω χαρακτηρισμο καθ οσον χρησιμοποιώ το φβ μονο για ενημέρωση-ψυχαγωγια, χωρις να αναρτω να κοινοποιω την παρουσια μου η αλλου είδους "κινηση"... ΑΡΑ προς το παρον εχει κανει π@@@ακι μονο το κινητο μου... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV