Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 157.

• κλάματα με πιάνουν κλάματα οπως έλεγε και ο Παντελιδης... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

kostas10 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Hunter266999: “Συγνώμη ρε παιδιά κάτι άσχετο. Το messenger μου κλεινει συνέχεια τις εικονες συνομιλητων και δεν εμφανίζει την εικονα στα μηνύματα γιατί; Ps. Εχει ενεργοποιηθεί το δικαίωμα αναδυομενων” Για βαλε να δουλεύει και στο παρασκήνιο... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

kostas10 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από gfilip: “Παρελαβα μολις Mi5 αγορασμενο 260 euro απο vickmall και αποστολη με sg post το οποιο μπηκε τελωνειο στις 14/11.Ηταν δηλωμενο home and garden και 19$ τιμη αγορας. Πληρωσα 43 ευρω δασμους+12 ευρω εξοδα εκτελωνισμου. IMG_20161123_112009.jpg - Google Drive IMG_20161123_111953.jpg - Google Drive” Το 180 ευρω αξια πως προέκυψε?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• καλημερα... εαν γινει παραγγελια απο ευρωπαϊκή αποθηκη με dhl υπαρχει περίπτωση να σταματησει τελωνιο?? η να εχω τιποτα εξτρα εξοδα? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από anestis3: “Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro - Την ημερομηνία αγοράς: 31/10/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 1 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: - - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 1 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το παρήγγειλα 31/10/2016 με 159$. Έγραφε οτι η αποστολή θα γίνει στις 4/11 με τη ληξη του flash sale. Έφτασ…

• @demakhs λεω να τους δωσω 7-10 μερες γτ τα θρλω τα κινητα... ξερει κανεις να μου πει εαν ειχα πχ στειλει 300 ευρω ποσα θα γυρίσουν πισω στην παιπαλ με την διαφορα συναλλαγματος κρατησεις κλπ?? η θα μου τα στειλουν καρτα... δουλευω ρεβολουτ REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Θα βάζουμε τον γλυκουλη @takisfrag να παραγγελνει για όλους μας.. Αυτός τα περνάει τα face control με ένα κλείσιμο του ματιού!!! :wink:” Κλάσης ανωτερος... την επόμενη μερα πακεταρισμα φωτο τρακινκ αμεση επικοινωνια κλπ... καλα κανεις και εισαι ερωτευμένος μαζι του! Απλα ηταν πιο ακριβός και ειπα να δοκιμασω και αλλα μαγαζια! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Scorpion311: “Καλημέρα σας! έχω κάνει παραγγελία από το geekBuying στις 8/11 ενός mi5s. Ακόμη δεν έχουν στείλει καν το πακέτο, ήρθε ένα mail που έλεγε ότι έστειλαν την θήκη μόνη της και η συσκευή θα σταλεί σε δεύτερο χρόνο επειδή είναι σε άλλη αποθήκη. Δεν απαντάνε ούτε σε mail ούτε στο live chat.Να αρχίσω να ανησυχώ ή όλο αυτό γίνεται λόγο black friday?” Ουτε μπλακ φραινται ούτε 11.11ουτε τιποτα... απλα ειναι τραγικοι να ξερεις φιλε! εχω παραγγείλει απο 4-11 2 redmi note 3 pro και …

• θελω θετικες σκεψεις @demakhs REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ποια κάλτσα ρε φίλε..είναι ακόμα τόσο χαμηλά κ ανησυχείς κιόλας? εμένα μ έχουν ανέβει μέχρι το λαιμό!!!! :lol:” Χαχαχααχ... ευτυχώς μιστερ σκολυξ εγω περιμενω για αρχες Δεκεμβρίου... τι να ευχηθώ?? Καλη λευτεριά (απο τα νυχια των τελωνων)?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Εγω πάντως ενα κινητό απο vicmall με sg το παρέλαβα εχθές χωρίς πρόβλημα. Ήρθε Ελλάδα στις 10/11. Οψόμεθα!!” Φτιαξε μας ρε Κωστάκη γιατι μας έχουν πάει τα κακα στην καλτσα... 2 περιμενω..! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PERSEUS: “Να πώ κι εγώ κάτι για το geekbuying απο την μικρή μου εμπειρία μιας και απο κει πήρα το MI5 μου και περιμένω και δεύτερη παραγγελία με διάφορα accessories.Στο smartphone μου είχαν πεί όταν τους ρώτησα,οτι έρχεται με unofficial rom και ulocked bootloader.Το τηλ ήρθε με GLOBAL STABLE και locked bootloader.μικρό το κακό δεν έδωσα σημασία.Ψάχνομαι για ένα laptop για πολύ περιστασιακή χρήση και εντόπισα ένα φθηνό γύρω στα 175 ευρώ.Υπο τον φόβο του τελωνείου και απο συμβουλές τω…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Θα απαντήσω μόλις πάρω στα χέρια μου το redmi pro και τότε θα πω πολλά. :D” Χαχαχα... να τες και οι απειλές... ειναι ετοιμος ο κρυφος ασσος στο μανίκι! με το καλο! για να δούμε... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

kostas10 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τελικά παιδιά πρέπει να έχει θέμα hardware, δεν το βλέπουν καν οι υπολογιστές :(” Αρε @NasDriver... κορυφη εισαι! Μπραβο για το ενδιαφέρον!Οπως έχουμε πει αν και δεν πεθαίνουν με τιποτα μπορει ρνα να επεσε στην μαχη... ας το στειλεις πισω φίλος, φτιαξιμο, πουλημα η χαρισμα σε κανα συγγενικο προσωπο και εν συνεχεία αγορα αλλου! Οπως και να εχει ειναι vfm τα κινητά! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• εχουν official κινητα αυτα? καλυτερα απο γεσο βικμαλ κλπ...?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• παιδες επειδη δεν το εχω δουλεψει το ali... το alipay πως δουλευει?? στέλνεις χρηματα και εχεις balance σε πορτοφόλι του ali?? REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• σημερα πατησα περιπου 5 φορές το ρισεντ δηλαδη περιμενα περι τα 5 λεπτα αλλα τιποτα... τους εστειλα και μνμ αν και τους ειχα ξανά στείλει να δω τι ια μου πουν τωρα... REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Συγγνώμη που δεν απαντησα πιο πριν... εννοείται οτι κοιταξα! τιποτα REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• Καλησπέρα... προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό στο miui για να ζητησω ξεκλειδωμα bootloader και εφτιαξα ενα καινούριο email στο mail. com... οσο και να περιμενα οσο και να ξαναπατησα το resend δεν μπορει να λαβει το email απο την miui... εχτες εφτιαξα στο freemail. gr και εκει παλι τα ιδια! Δεν θελω να φτιαξω με γιαχου και τζιμειλ... ξερει κανεις γτ συμαβαινει αυτο? Τα παραπανω email που εφτιαξα δέχονται κανονικα απο αλλου μηνύματα... ευχαριστώ REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Applesnk: “καλησπέρα παιδιά! έχω καιρό να ασχοληθώ με το κινητό και τις roms. έχω gtv 6.7.21. μου κάνει κάποια νερά με το σήμα στις κάρτες. ποια προτείνετε gtv developer η όχι που να είναι καλή μετά από αυτήν που έχω και σταθερή? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Όπως λέγανε και πολυ τοτε gtv 6.8.18 φυσάει... εγω αυτη εχω και ειναι τουμπανο! καλη μπαταρια χωρις κολλήματα παιζουν ακουστικα κλπ και δεν πας κατ ευθείαν mm που μπορει να μην σου αρέσει για καποια "νερα" που ακούγ…