Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-157 από 157.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantologo: “Μπορεις να βαλεις την GTV 6.8.18 των παιδιων εδω,που μυριζει αιγαιο και ρετσινα. Τα κανει ολα και συμφερει.Αυτην εχω και μεχρι στιγμης ολα πανε περιφημα. ” Ε εφοσον εχει ολα αυτα τα καλα αυτη θα βαλω... Ελπίζω να καταλάβω και καμιά νοτα απο τσίπουρο... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-kenzo-V8-GTV-6-8-18-zip/ αυτη εννοεις δλδ η την αλλη που λεει last lolipop του gkalen? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Αυριο θα φλασαρω ελληνικη ρομ αλλα με τοσα που εχω διαβασει το κεφαλι μου εχει γινει καζανι... Ποια ειναι η καλυτερη να βαλω? Ποιες οι διαφορες της custom stable και developer? Λογικα θα μου πειτε η στειμπλ ειναι η επισημη μιουι χωρις παρεμβασεις (εχει κινεζιες δλδ??) η ντεβελοπερ για τους προγραμματιστες και η custom μια μίξη απο τις παραπανω? Εγω θελω κατι ελαφρύ γρηγορο χωρις bugs χωρις κινεζιες και σε λολιποπ γιατι θελω να αφησω να ορημασει η μαρσμελοου... Ποια μου προτείνετε?
-
Επειτα απο 13 βασανιστικες μερες ηρθε και σε μενα το ρυζακι μου... Εκπληκτικο οπως ανεφεραν ολοι και δεν του εχω κανει ακομα τιποτα. Εχω αυτη την ρομ εκανα απντειτ εγω εχτες σε 8.Του ειχα ζητησει να μην ανοιξει την συσκευασια να ερθει οπως ειναι απο την xiaomi και το σεβαστηκε (πιστευω... Ηταν με επισημη μεμβράνη )Σημερα μου ηρθε μνμ να ξεκληδωσω μπουτλοαντερ απο την xiaomi... Ελεγξα οτι ειναι κλειδωμενος με τις οδηγιες του φορουμ... Τωρα εχω κινεζιες εβαλα με καποιο τροπο γουγλ πλαι βαιμπερ φει…
-
Τι Παράθεση από Thracia: “@kostas10Δεν θα φορτίσεις το paypal.Τη revolut θα την συνδέσεις στο paypal σαν πιστωτικη καρτα. Και την μετατροπή να την κανει η revolut ” Τι ειπες τωρα?!? τωρα καταλαβα... τα εχω ξεχασει και εγω ο κακομοιρος με τα καπιταλ που εχουμε χρονια να ψωνισουμε απο κινα... να σται καλα ολοι που μου ανοιξατε τα ματια και ελπιζω να καταφερω να την συνδεσω γιατι διαβασα για κατι προβληματακια με cvv... αυριο θα ασχοληθω!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kostas10: “καλήμερα θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal εάν γίνει κάτι(τον πιστ…
-
Παράθεση από divo: “Παράθεση από kostas10: “καλήμερα θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal εάν γίνει κάτι(τον πιστευ…
-
καλήμερα θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal εάν γίνει κάτι(τον πιστευω? H selina απο vickmall με γράφει και το ba…
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από kostas10: “ευχαριστω Θοδωρη...λεω να περασω την ελληνικη...να υποθεσω η multi που εχουν ειναι κατι με λιγα κινεζικα και λιγα ελληνικα και οι δικες μας ειναι φουλ ελληνικα. Βλεπω πολυ στο συγκεκριμενο σαιτ οτι ψωνιζουν πολυ ελληνες και οι περισσοτεροι κανουν κομεντ να τους αφαιρεσει τα τσαινα απ και να βαλει το τεμπερεντ γκλας κλπ! εμενα μου αρεσε ενας που ειπε (εδω καπου το διαβασα) καινουριο κινητο περνω δεν θελω να μου το ανοιξουν ουτε να το πειραξουν κα…
-
ευχαριστω Θοδωρη...λεω να περασω την ελληνικη...να υποθεσω η multi που εχουν ειναι κατι με λιγα κινεζικα και λιγα ελληνικα και οι δικες μας ειναι φουλ ελληνικα. Βλεπω πολυ στο συγκεκριμενο σαιτ οτι ψωνιζουν πολυ ελληνες και οι περισσοτεροι κανουν κομεντ να τους αφαιρεσει τα τσαινα απ και να βαλει το τεμπερεντ γκλας κλπ! εμενα μου αρεσε ενας που ειπε (εδω καπου το διαβασα) καινουριο κινητο περνω δεν θελω να μου το ανοιξουν ουτε να το πειραξουν και στο κατω κατω μην ειναι και κανα δουλεμενο που λε…
-
καλησπέρα...καινουριο μελος και μαλλον θα σας ζαλιζω αρκετα γιατι θελω να προβω στην αγορα ενος redmi note 3 pro απο κινα φυσικα και βλεπω στο vickmall 3 επιλογες μνημης 1.Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) 2.Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) 3.Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language) . Εγω γενικα θελω να το πειραξω το τηλεφωνο αλλα ειμαι παντελως ασχετος οπως και με την συμμετοχη μου σε forum ... ποια να επιλεξω και πως να τους πιεσω να στειλου…