Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΕπειδη εχω χασει επεισοδια η επίσημη MIUI V8 ποτε θα βγει?Σημερα δεν ηταν ή θυμαμε λαθος?
-
Μου τρεχουν τα σαλια για αυτο Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαληπερα..οντως θα ηθελα και εγω να ρωτησω πριν την περασω αν το Factory Reset ειναι υποχρεωτικο να το κανουμε ... Επησεις αν θα βγει αλλη εκδοση εκτος απο την 6.6.3 μεσα στο ΣΚ.. ενα μπραβο στα παιδια ειναι ειναι λιγο .... ΥΣ..το TWRP που το βρισκουμε και πως το ανοιγουμε? (σορυ για την χαζη ερωτηση αλλα δεν βρικα πουθενα μεσα στο κινητο μου )
-
@Leontamp εχεις απολυτο δικιο ...εκανα swipe right απο συνηθεια
-
Ωραιος ο βοηθος αφης αλλα θελω να δω την καταναλωση (αν εχει παραπανω) στην μπαταρια ... Εχω σε αυτην την εκδοση το εξης προβλημα.. Μολις ξεκλειδωνω το κινητο με βγαζει στις "κλησεις". Πως απενεργοποιω αυτη την ρυθμιση?
-
@Bodai ποια εφαρμογη εχεις . σε ολα τα αλλο κινητα υπηρχε και δεν ειχα τον λογο να ψαξω για κατι αναλογο
-
Εχω την αισθηση οτι στο mi4 εχουμε σε αυτη την εκδοση μεγαλυτερη καταναλωση της μπαταριας σε σχεση με την παλαια... Θα περιμενω λιγες ωρες ακομα για να ειμαι σιγουρος 100% ΥΣ πως στο @@@ βαζω στις γρηγορες κλησεις τα τηλ που θελω..δεν το βρισκω πουθενα αυτο
-
Μολιε την εβαλα και εγω ..ελπιζω να ειναι τοσο καλη οσο η προηγούμενη!!!!
-
Μπηκε απο μονη της η σελιδα με τα Κινεζικα και δεν μπορεις να την βγαλεις Η αυτονομια της μπαταριας εχω την αισθηση οτι με αυτη την εκδοση μειωθηκε λιγο... Κατα αλλα μια χαρα ειναι ....
-
Παράθεση από netblues: “Πες μας αν δουλευει το playstore. ” Μια χαρα δουλευει σε μενα!!!!
-
Την αρχη με την νεα εκδοση την κανω εγω....Κατεβηκε ,εγκατασταθηκε και εντος 24ωρου θα πω εντυπωσεις!!!
-
Παράθεση από anikologr: “Παράθεση από coftaras: “Εχοντας το 1 μερα συνεχεια ανοιχτο με wifi ή με τα δεδομενα ανοιχτα (οταν ημουν εκτος σπιτιου) τη μπαταρια ειναι ακομα στο 70%..Εχω παθει πλακα ...Μπραβο στα παιδια για την εξειρετικη δουλεια που κανανε ” Όταν η rom είναι καλή λέμε μπράβο στα παιδιά.. Όταν δεν τα πάει καλά βρίζουμε την xiaomi.. Έχουμε πλάκα.. ” Προσωπικα ειμαι νεος στην Xiaomi και δεν εχω βρίσει πουθενα την εταιρια..το αντιθετο μαλιστα..για τα λεφτα που εδωσα το προιον της ειναι ε…
-
Εχοντας το 1 μερα συνεχεια ανοιχτο με wifi ή με τα δεδομενα ανοιχτα (οταν ημουν εκτος σπιτιου) τη μπαταρια ειναι ακομα στο 70%..Εχω παθει πλακα ...Μπραβο στα παιδια για την εξειρετικη δουλεια που κανανε
-
Μολισ κατεβηκε και μπηκε η νεα ROM ..Εντυπωσεις την αυριανη μερα !!!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φιλε coftaras προσπάθησε να κάνεις 2 πράγματα. 1ο δοκίμασε να πας recovery όπως εξηγήσαμε και να ξανακανεις install την ιδια Ρομ και μετα να κάνεις wipes μόνο dalvik cache και cache. Δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα από το κινητό. 2ο θέλω να δεις στο Ρυθμίσεις-Προσθετες ρυθμίσεις - Μπαταρία καια να μου πεις τι σου τρώει την μπαταρία. Κάνε πρώτα το 2ο αν θες και μετά το πρώτο. Λογικά θα φτιάξει με το 1ο, απλα θέλω να εξετασω ένα άλλο ενδεχόμενο (που πάλι φτιάχνεται). ” Το wi…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από coftaras: “Και το TWRP που ειναι ?Καπου το πηρε το ματι μου κατα την ενερξη αλλα ουτ που θυμαμε πω το εβγαλα..Τι προγραμμα ειναι αυτο?Root? Σορυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα ειπαμε νεος στο xiaomi!!! ” Το TWRP είναι το recovery σου. Πως πας εκεί?Τρόπος 1. Κλείνεις το κινητό και με πατημένο το Power&Volume up για 10-12 δεύτερα ή μέχρι να μπει και θα μπει Τρόπος 2. Στο updater (ένα μπλε εικονίδιο με βελάκι πάνω) υπάρχουν πάνω δεξιά 3 τελείες, τις πατάς και μετ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από coftaras: “Ωντας νεoς στο MI4δεν βρισκω πουθενα τον Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) ....Τι ειναι αυτο και πως μπορει να με βοηθησει ? ” Αν εχεις φλασαρει την ελληνικη rom τότε στον εσωτερικο αποθηκευτικο χώρο θα βρεις το ομώνυμο zip το οποίο για να εγκαταστήσεις πρέπει να το κάνεις με την βοήθεια του TWRP. Το Dolbyatmos είναι λογισμικό διαχείρισης και παραμετροποίησης του ήχου στην συσκευή σου και μπορεί να βελιτώσει την εμπειρία ακρόασης περιεχομένου απο την σ…
-
Ωντας νεoς στο MI4δεν βρισκω πουθενα τον Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) ....Τι ειναι αυτο και πως μπορει να με βοηθησει ? Κατα αλλα η νεα ROM απο αποψη μπαταριας εχω δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα κατα της πρωτη μερα συνεχους ασχολιας με αυτη !!!
-
Καλησπερα απο μενα..Νεος στο φορουμ νεος και στην Xiaomi με το νεο μου MI4 Καταρχας ενα μεγαλο μπραοβο στα παιδια που κανουν τις developer αναβαθμισεις.. Χάρις την λεπτομερειες που δωσαν εβαλα ανετα μεσα στην νεα 6,4,14.. Δεν εχω την εμπειρία απο προηγούμενες εκδοσεις για αυτο δεν μπορω να πω αν ειναι καλυτερη η οχι... Οσο μπορω ομως και βλεπω bugs εδω θα ειμαι για να τις αναφερω Με σεβασμο στο κοπο και στον χρονο των παιδιων εδω .. Κωστας