Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Εγω που εχω μια Miui 8 xtvrv beta1-08.0 Stable 8.0.5.0 να περασω κατεθειαν απο πανω την τελευταια Stable Rom ?
-
ποια Rom έβαλες και πως???
-
Λοιπον 2 μερες μετα κι αφου καταφερα να κανω το κινητο να δουλεψει να πω 1000 ευχαριστω στα παιδια που εχουν ριξει τοση δουλεια εδω μεσα! Στο θεμα μας τωρα! Το κινητο ειχε γινει τουβλακι κανονικο! ανοιγε μονο σε φαστμπουτ και τελος δεν φλασαριζε ρομ σε φαστμπουτ με τιποτα! μετα την συμβουλη του συμφορουμιτη απο πανω ( NasDriver ) εκανα τσεκ αν ειναι κλειδωμενο και ηταν ! το ξεκλειδωσα και ειπα εδω ειμαστε ..... αμ δε! παλι τιποτα μεχρι που μου ηρθε φλασια! δεν περναω ρικοβερι ξανα απο την αρχη μ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Τι σφάλμα ? Βάλε καλύτερα μια φώτο να το δούμε... ” java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.android.settings/com.android.settings.MiuiSettings}: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke interface method 'java.lang.String[] android.security.IKeystoreService.list(java.lang.String, int)' on a null object reference at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java) at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivit…
-
σκίζει ομάδα
-
Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω!!! Να μου πεις οκ καλοκαιριατικα να παμε κι εμεις διακοπες!!! Αλλα μπηκε Σεπτεμβρης για ανασκουμπωθειτεεεεεε!!! Περιμενουμε!!!
-
Εχω την Stable πανω στο Note 3 Pro αξιζει να την αλλαξω σε Dev ? Δεν με πολυ ενδιαφερει το Ρουτ να πω την αληθεια!
-
Το βαζω εδω γιατι δεν ξερω αν ειναι θεμα της Ρομ η γενικα ετσι ειναι τα Miui ΣΤο FaceBook Messanger οταν ερχεται μυνημα δεν βγαζει το γνωστο αιρουμενο κυκλακι (Με το πρωσοπο του συνομιλητη) αλλα φαινετε μονο σαν ειδοποιηση πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης! Εχει κανεις τη ''συνηθησμενη'' κατασταση και θελει καποια ρυθμιση η ετσι ειναι ολες οι ρομ? Καλημερα!!!