Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
λοιπόν το πρόβλημα γινεταινοταν έχεις ενεργοποιημενο το 4g. Άρα πρέπει να εισαι με 3g. Προφανώς δεν μπορω να περιμενω για τέτοιο update .έχω μείνει χωρίς κινητό γιατί το αλλο το πούλησα. Δεν γινεται να παιζω μόνο με 3g . Και από οτι μίλησα με το κατάστημα δεν μου κάνουν αντικατάσταση. ( με αλλο κινητό) Τι λετε να κανω ? Δεν πρόκειται να χαρίσω 600 ευρώ όμως. Αν δεν βγάλω άκρη θα πάω σε καταγγελία
-
Ευχαριστώ!! Πάντως έχω να πω ότι είναι πολύ καλό! Γενικά είμαι iphone μέχρι κόκκαλο! Αυτό που αντίκρυσα όταν το πρωτοάνοιξα έπαθα πλάκα!!! Δεν το περίμενα με τίποτα!!! Γρήγορο καλές κάμερες. καλό μενου Επίσης πολύ βασικό ότι σήκωνε ΠΟΛΥ καλά την εφαρμογή για το drone μου το mavic pro. Που γενικά έχει απαιτήσεις σε μνήμη κτλ.
-
το κινητό το αγόρασα καινούργιο από το mymegastore. Αυτό. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια αναβαθμιση. Δεν το έχω πειράξει ποτέ. Άρα το βασικό μου πρόβλημα είναι τα Ελληνικά. Τι κάνω για να τα διορθώσω επειδή φαίνονται πολύ περίεργα. Στον οδηγό που έδωσε ο NasDriver έχει διάφορες επιλογές. πχ βλέπω ένα σωρό fastboot files! Πιο από όλα πρέπει να κατεβάσω? =============== Δεκ 5th 2017, 9:56am =============== Πολύ καλά NAS!!! Ευχαριστώ! Έφτασες στο πρόβλημα μου μόνος σου! Ποια είναι η διαφορά στα 2 files?
-
Γεια σας παιδια. Μπαίνω πρώτη φορά στο forum. Είχα πάρει ένα xiaomi redmi 4a από Ελληνικό κατάστημα (skroutz) και όταν ήρθε είδα ότι τα Ελληνικά τα είχε κάπως περίεργα, με μεγαλύτερα κενά κτλ. Μάλλον έχει κάποια ξένη rom από ότι κατάλαβα? Στην αρχή δεν με ένοιαζε γιατί η χρήση ήταν μόνο για το drone μου όμως επειδή θέλω να το δώσω σε ένα φίλο θέλω να το φτιάξω. Επίσης μια απορία. Έστω ότι τώρα το φτιάχνω. Μετά θα πρέπει κάθε 3 και λίγο να κάνω αυτήν την δουλειά ανάλογα με τα updates του andorid …