Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 110.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ένα άρθρο που είχα δει κάπου για το ποια θερμοκρασία είναι κακή έλεγε πως χωρίς να του κάνεις κάτι έπρεπε να περάσει το 50 για να ανησυχείς Αλλά χωρίς να κάνει κάτι το κινητό Όχι πως είναι το νόρμαλ το 40 Απλά λέω ” Ναι καπως ετσι ειναι τα πραγματα και στο 40 γινεται αρκετα αισθητο στο χερι.. Παντως ο αδερφος μου με Letv Le One Pro X800 που εχει τον Snapdragon τον απλο και οχι τον v2.1 θερμοκρασιες οπως το 75αρι δεν εχει πιασει..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Χτυπήσαμε 75 Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” Κατι παιζει με την δικη σου συσκευη.. Δεν ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες αυτες ουτε για τα πιο ζεστα κινητα..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από galeanatur: “Το μόνο αρνητικό που βέβαια Δεν φταίει η ρομ είναι ότι το κινητό σε μερικές στιγμές δε μπορούσα να πιάσω το κινητό από την θερμοκρασία που είχε ανεβάσει. Δυστυχώς το κινητό γενικά ζεσταίνεται εύκολα, αυτό είναι γεγονός ” Δεν ισχύει αυτό που λες...μπορείς να το δεις και εδώ σε συγκριτικό τεστ Η κατάρρευση ενός μύθου για το Mi Note Pro που έχει κάνει ο caeser ” Μπορει να το ειχε στο ταμπλο του αυτοκινητου και να το χτυπαγε ο ηλιος η μπορει να εχει…
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@maddoctor Να σε ρωτησω το κινητο σου δουλευε με Official Rom? Μου εστειλε το Vickmall σημερα: Dear customer, I sent the photo to you,we just have mi note pro which had installed multi-language rom here. and it show like the photo i show you. Αυτο το κινητο ειναι με εκδοση 501 και μετα απο Custom Rom εγινε 022
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@AbyssD Έχω την εντύπωση ότι είναι μία ίδια περίπτωση με το Redmi Note 2 TDD, χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος φυσικά Αν δεν υπάρχει διαφορά στο hardware τότε η μετατροπή σε "κινέζικη έκδοση" γίνεται μέσα από την ρομ. Από την στιγμή που παίζει τα δίκτυα με custom rom των καταστημάτων (έτσι έλεγαν και στο redmi note 2 TDD) τότε αυτό σημαίνει ότι το hardware της συσκευής υποστηρίζει τις μπάντες και 99%, με οποιαδήποτε rom υποστηρίζει Ευρωπαϊκά δίκτυα Θα παίζει κανονικά. 1.…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “@AbyssD ίσως και να κάνω λάθος, αλλά με την φωτογραφία που ανέβασε κάποιος στο official site της xiaomi,στο νήμα που ξεκίνησες εσύ, κατάλαβα ότι το modem δεν θα υποστηρίξει τις μπάντες και όχι η οποιαδήποτε ρομ... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι βαση της φωτογραφιας ετσι ειναι! Και αυτος ειναι και ο λογος που ειναι παραξενο να δουλεψει η 501 με Custom Rom ενω με Official δεν δουλευει, παντως ειναι αληθεια οτι δουλευει η 501 με Custom Rom δε…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από pavlidisc: “Και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα αν η συσκευή ειναι 501; ” Κρινοντας απο τα δικτυα με την Official Rom δεν θα δουλευει το 3G και το 4G ” Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα δουλεύει (το 3g/4g)με όποια ρομ και να βάλεις?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν ξερω γιατι το πιστευεις :p αλλα απ οτι μου λενε χρηστες του 501 αλλα και το ιδιο το Vickmall θα δουελευουν με Custom…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα αν η συσκευή ειναι 501; ” Κρινοντας απο τα δικτυα με την Official Rom δεν θα δουλευει το 3G και το 4G
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Btw, μπήκα και εγώ τώρα στο τρυπακι. Πως βλέπουμε Ποια έκδοση έχουμε, Και εμένα το κουτί γράφει 021 από πίσω Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” κατεβασε την εφαρμογη που χρησιμοποιουν και τα υπολοιπα παιδια. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hwbot.prime&hl=en
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από galeanatur: “Παράθεση από maddoctor: “Εγώ πάντως από το Coolicool που το πήρα πρώτος πέρυσι πριν 1 χρόνο, το κουτί είναι μαύρο. Ότι άλλο έχω από Xiaomi είναι είναι άσπρο ή χαρτονιού. ” @maddoctor Η xiaomi το έβγαλε έτσι μαύρο το κουτί σαν πιο elegant, Επειδή ήταν premium(pro) έκδοση σε υπάρχον προϊόν(mi note). Σε όλους έτσι είναι το κουτί .@AbyssD Πέρα από αυτό Εγώ δεν έχω ιδέα τι έκδοση έχω, το μόνο που ξέρω είναι ότι τρέχει Μια χαρά,…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Παράθεση από maddoctor: “Εγώ πάντως από το Coolicool που το πήρα πρώτος πέρυσι πριν 1 χρόνο, το κουτί είναι μαύρο. Ότι άλλο έχω από Xiaomi είναι είναι άσπρο ή χαρτονιού. ” @maddoctor Η xiaomi το έβγαλε έτσι μαύρο το κουτί σαν πιο elegant, Επειδή ήταν premium(pro) έκδοση σε υπάρχον προϊόν(mi note). Σε όλους έτσι είναι το κουτί . @AbyssD Πέρα από αυτό Εγώ δεν έχω ιδέα τι έκδοση έχω, το μόνο που ξέρω είναι ότι τρέχει Μια χαρά, και αν όντως υπήρχε περίβλημα με τις εκδόσεις …
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαινουργια απαντηση απο Vickmall: Dear customer, All xiaomi mi note pro is 2015501 after open box. you said some Mi Note Pro that writes out of the box 2015501 but the version of the phone might be 2015021 or 2015022 because after install 2015021 rom or 2015022 rom,then it is 2015021 or 2015022 there have no difference after install same rom for this three models. such as the 2015501,on the box,it maybe write 205021 such as we got,but after open box, on the back of the phone tape,there write 201…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από maddoctor: “ ” maddoctor μηπως εχεις ακομα το κουτι της συσκευης να δεις ποια εκδοση λεει οτι ειναι?? Υπαρχουν κουτια που γραφουν 501 και ειναι 021 πχ. Και γενικα οποιος εχει ακομα το κουτακι του καλο θα ηταν να μου πει να με βοηθησει.. ” Έχω όλα τα κουτιά, απ' ότι έχω πάρει από την Xiaomi. Το κουτί υποθέτω γράφει 021, ενώ εγώ έχω 022forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13875/ ” Οποτε η θεωρια μπορει και να ειναι σωστη. Δηλαδη να …
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από AbyssD: “Στο forum της Miui μου λενε να αγορασω την συσκευη μοντελο 2015501 με δικο μου ρισκο και οντως δεν θελω η συσκευη μου να δουλευει εντως Ελλαδας ως τηλεφωνο μονο με Custom Rom. Οι διαφορες αναμεσα στις 3ης συσκευες ειναι μονο τα δικτυα με την 501 να υποστηριζει τα λιγοτερα. Mi Note Pro 3 Different Versions Any Differences?? - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Και ρωτάς στο insomnia να σου απαντήσουν!? ” Οσες περισσοτερες γνωμες τοσο το καλυτ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣτο forum της Miui μου λενε να αγορασω την συσκευη μοντελο 2015501 με δικο μου ρισκο και οντως δεν θελω η συσκευη μου να δουλευει εντως Ελλαδας ως τηλεφωνο μονο με Custom Rom. Οι διαφορες αναμεσα στις 3ης συσκευες ειναι μονο τα δικτυα με την 501 να υποστηριζει τα λιγοτερα. Mi Note Pro 3 Different Versions Any Differences?? - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Δεν νομίζω να έχει διαφορες!! ” Θα ρωτησω και σε αλλα Forum για να ειμαι σιγουρος.. Ευχαριστω!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Βάλε την official αγγλοκινεζικη μόνο και μην αγχονεσαι... ” Το θεμα ειναι οτι παιρνω και την πιο παλια εκδοση του Mi Note Pro ενω εσεις εχετε την 022 που εχει διαφορα θετικα σε συγκριση με την 501 συμφωνα με αυτα που λετε..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια εχω κανει παραγγελεια το Mi note pro απο Vickmall και μου στειλανε αυτο το email σημερα. Dear customer, I just stop your parcel,because i found all xiaomi mi note pro version is 2015501 now. it means if keep original rom,you can not use it in Greece. so we must install multi-language rom,then you can use the phone in Greece. or you sent Greek rom to us,we install the Greek rom for you,then you also can use the phone. Thanks very much,waiting for your reply. Να σημειωσω πως δεν θ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μπήκε και η 5.5 χωρίς πρόβλημα βλέπω. Επίσης έχω να επισημάνω ότι μετά από 24 ώρες χρήσης της ρομ, πράγματι έχει καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Την συστήνω ανεπιφύλακτα! ” Κραταει και η μπαταρια περισσοτερο οπως αναφερουν τα αλλα μελη?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Στα δωράκια του vickmall έχει tempered glass και silicon case! Βέβαια δεν είναι nillkin αλλά είναι αξιοπρεπές για αρχή! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λεω να παρω απο τωρα για να εχω. Xiaomi Mi Note Original Ultrathin Tempered Glass Screen Protector Film