Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.

• Παράθεση από steliosperamos: “Έχει περάσει κάποιος Twrp, πως την περνάμε, αυτή την στιγμή έχω την τελευταία stable.” Tutorial - Installing a Custom Recovery | Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010 Devices with a Dedicated Recovery Partition (non-A/B): These devices have a dedicated "recovery" partition. The custom recovery image can be flashed to "recovery" partition directly. The custom recovery will persist across ROM updates. Platforms: Snapdragon 662/720G/730/730G/732G/750G/765G/76…

• PBRP-apollo-3.1.0-20210404-1937-OFFICIAL.zip | by Camerado for Generic Device/Other Για recovery xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.5.1.0.RJDCNXM_v12-11.zip Για stable rom xtrv Στάλθηκε από το M2007J3SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει τρόπος για root στην τελευταία stable με android 11 για mi10t ? Δοκίμασα με magisk και patch stock boot image και πέφτω σε bootloop. Επίσης δοκίμασα και με canary κανάλι ενημερώσεων στο magisk

• Απο οτι φαινεται άλλαξε στην 5.4.0 Changelog v5.4.0 Release notes - Removed "Force BASIC key attestation". Google has once again updated SafetyNet and this method no longer works to pass CTS on devices with hardware backed key attestation. Use @kdrag0n's Magisk module instead: forum.xda-developers.com/t/mag…fetynet-fix-1-1-0.4217823 - Added fingerprint for the Fairphone 3/3 Plus. List updated to v113.

• RE:

komos - - Mi 10T/Pro (Apollo)

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “To mi10t, δεν έχει την επιλογή 2 force basic.. Μια υπόδειξη;” Ξεκινά με το 1. Edit device fingerprint Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Έπρεπε να δείχνει την επιλογή 2: FORCE ... Δεν την έχει. Μήπως πρέπει reset...” 1-f-30-25 για το xiaomi mi10t μου Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1) install magisk apk 2) αντιγραφη το boot.img απο το zip της ρομ που φορας μεσα στον φακελο downloads του κινητου 3) patch το boot.img με το magisk. 4) αντιγραφη του patched boot image στο pc σε φακελο με adb tools 5) fastboot flash boot magisk_patched_ΧΧΧΧ.img 6) fastboot reboot για recovery μετα εκανα πρωτα boot σε recovery fastboot boot twrp.img και τελος αφου bootαρα σε recovery εκανα και install το img της recovery(twrp.img) στο recovery partition μεσα απο την twrp recovery που ειχα bootαρ…

• Δουλεύω την τελευταία του φόρουμ για το κινητό μας και δουλεύει κομπλέ. Έκανα πρώτα root και μετά recovery αλλά δεν νομίζω να παίζει και ρολο Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει με το νέο .zip Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσπαθω να περασω την XTRV MI10T_V12.0.11.0.QJDCNXM_v12-10 και εχω προβλημα. Εχω unlocked bootloader Εχοντας πάνω την miui_miui_APOLLO_V12.0.11.0.QJDCNXM official stable και κανοντας boot απλα σε 2-3 recoveries προσπαθω να φλασαρω την XTRV με dirty / η και format/wipe all απο αποτελεσμα ειναι assert failed: update_dynamic_partitions(package_extract_file("dynamic_partitions_op_list")) Updater process ended with ERROR: 7 Τι κανω λάθος??

• Προβλημα recovery??

Μήνυμα

Καλημέρα το πρόβλημα λύθηκε. Format data εκανα αρκετές φόρες και οχι μόνο το /data . Ενώ είχα πολες αποτυχίες σε fastboot flash και σε edl flash , αρπάζοντας κάτι για unathorized account έβγαλα άκρη με flash απο recovery πρωτα μια στοκ ρομ Download Redmi K30S Ultra / Mi 10T / Mi 10T Pro (apollo) V12.0.9.0.QJDMIXM MIUI 12 Stable Full Rom | XiaomiROM.com και στην συνέχεια περνώντας την xtrv developer που ηθελα

• Προβλημα recovery??

Μήνυμα

Κάτοχος φρέσκου mi10t , έκανα unlock τον bootloader και εχω δοκιμασει τις εξής recoveries recovery-TWRP-3.4.2B-1206-REDMI_K30S_ULTRA-CN-wzsx150.img και twrp_apollo_MI10T-PRO_3.5.A10_01-01-2021_bl.img. Και στις 2 recoveries μόλις κάνω εγκατάσταση την developer rom στο reboot to system κανει reboot σε recovery με την rom και σε usb otg και σε internal storage Δοκίμασα και μέθοδο sideload , με ιδια αποτελέσματα Καμία ιδέα κανείς?

• Σε redmi note 7 ελυσα το πρόβλημα αυτό μόνο όταν έβαλα orangefox για recovery αντί για twrp. Τα uodates τώρα γίνονται και με το script του updater χωρίς να ζητάει κωδικό Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Ερωτησεις περι redmi note 7

komos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Update δεν μπορει να γινει ota? Ξερει κανεις για αυτο: [OFFICIAL][RECOVERY]OrangeFox Recovery Proje… | Xiaomi Redmi Note 7 Λειτουργει ως recovery αντι του twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είχα πρόβλημα με twrp καθώς σε κάθε update μου έκανε encrypt το storage και ο κωδικός δεν έπιανε.Αναγκαστικα ήθελε format πριν από uodate. Με orangefox λύθηκε το πρόβλημα μου. Στα θετικά το πιο όμορφο κατά τα γούστα μου gui Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Και για adblocking με ροοτ? Adaway ή υπάρχει κάτι άλλο. Κάποια λίστα με hosts ίσως? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Για root σε xtrv rom καλύτερα το supersu η το magisk.? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από komos: “Μετά το ξεκλείδωμα με το unlock tool για ελληνική miui dev rom πως έχει η διαδικασία? Miui dev rom δεν βλέπω ακόμα. Μόνο stable. Μπορεί να περάσει κατευθείαν twrp και custom rom?. Twrp παίζει καλά η θέλει στρώσιμο? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Μετά το ξεκλείδωμα με το unlock tool για ελληνική miui dev rom πως έχει η διαδικασία? Miui dev rom δεν βλέπω ακόμα. Μόνο stable. Μπορεί να περάσει κατευθείαν twrp και custom rom?. Twrp παίζει καλά η θέλει στρώσιμο? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ενα fc παρατηρώ και εγώ όταν πάω να αλλάξω το προφίλ των ακουστικών κρασαρει η εφαρμογή σε mi5s

• την περασα και γω ολα καλα γενικα εκτος απο το wifi οπου δειχνει συνδεμενο με το ρουτερ δεν εχει ιντερνετ λεει βεβαια ολο το αλλο σπιτι εχει κανονικα δοκιμασα διαγραφη του δικτυου αλλα τιποτα προχωραω σε wipe davlik και cache μπας και στρωσει Ευτηχως εχω κρατησει ενα backup της προηγουμενης ρομ τελικα δεν εφτιαξε ουτε με καθαρισμα cache παρα μονον με αλλαγη καναλιου εκπομπης απο το ρουτερ μου