Το πρωτο τσατομεταλλιο μπεικε στην Συλλογη!! Καλη μου συνεχεια!! Ευχαριστω το φορουμ και ιδικα τον demakhs θα την εξυπηρετηση και την υπομονη του για να μου φτιαξει το κινεζοπυροβολο μου!!
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από tasosko: “οπως και να το βαλεις οταν συνδεσεις αρκετους υπολογιστες στον λογαριασμο σου στο πεταει εκεινο για εμπορικη χρηση.και σε μενα το λεει αυτο αλλα δεν με πεταει...μηπως ειναι τιποτα καινουργιο δεν ξερω... ” Αν πάει έτσι το πράγμα καινούριο αcc. ” τι ειναι το αcc? ” με το φτωχο μου το μυαλο μαλλον εννοει ''account''!
Παράθεση από sso: “Παράθεση από demakhs: “ ” Μπρε κούκλε Για εμπορική χρήση το έχεις βάλει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ” Με εμενα που εμπλεξε επρεπε να το ειχε για επαγγελματικη χρηση και οχι μονο!!
Παράθεση από osalonikios: “Τα παλιά αστέρια σβήνουν κι απο τι έχω ακούσει όταν γίνεται αυτό καταρρέει το ηλιακο τους σύστημα. ” Οσο λαμπει ακομα καλα ειναι!
Παράθεση από tasosko: “@kostastsir μην κανεις δηλωσεις δημοσιως θα βρουμε κανα μπελα..... ” μπελα βρεικα εγω με mi5s.. =============== Φεβ 12th 2017, 12:45pm =============== Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από kostastsir: “Παράθεση από sso: “@kostastsir δεν δοκιμάζεις απεγκατάσταση και ξανά-μανα-εγκατάσταση του team? ” Θα το δοκιμασω και αυτο... μια βδομαδα τωρα και τι δεν εχω δοκιμασει... τα κοκκαλα μου θα αφησω στο pc.. και παλι δουλεια δεν γινεται!!!! χαχαχαχ ” εχεις και ακομα μια λυση να αλλ…
Παράθεση από sso: “@kostastsir δεν δοκιμάζεις απεγκατάσταση και ξανά-μανα-εγκατάσταση του team? ” Θα το δοκιμασω και αυτο... μια βδομαδα τωρα και τι δεν εχω δοκιμασει... τα κοκκαλα μου θα αφησω στο pc.. και παλι δουλεια δεν γινεται!!!! χαχαχαχ
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από kostastsir: “Ας ερθει αυτο θελουμε και εμεις.. ” το νου σου υπαρχουν και hacker........ ” θα τους ριξω φολα!!! χαχαχα
Καλημερα σκωλικες! εχω ενα θεματακι με τα δεδομενα μου.. σερνονται γενικα τα δεδομενα ενω δειχνει οτι εχει 4G .. εχω περασει Ελληνικη ρομ! εχω κανει μια ρυθμιση στο Γενικο APN που ειδα απο το φορουμ και παλι σερνεται σαν σκουλικαντερα.. τι πρεπει να ρυθμισω?