Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 133.
-
@Giannis12 Οπουδήποτε... Στο YouTube για παράδειγμα. Και το έχω δοκιμάσει σε διάφορους browsers.
-
Παράθεση από maikmaik: “Δουλεύει κανονικά και μέσω Internet ” Τοτε δε ξέρω τί μπορεί να συμβαίνει. Έχει αλλος με mido το ίδιο θέμα?
-
@MIUI_ART Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στο Dolby atmos. Δουλεύει καλά με όλες τις εφαρμογές (και το YouTube app), αλλά όχι, όταν η αναπαραγωγή πολυμέσων γίνεται απευθειας μέσα απο το internet.
-
Ειχα ξαναρωτησει αλλά ουσιαστικη απάντηση δε πηρα. Στο YouTube και σε άλλα παρομοια, το Dolby Atmos επίδραση δεν έχει? Τουλάχιστον σε μένα αυτό συμβαίνει, ενω σε εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων δουλεύει κανονικά.
-
@BanditGR Προφανώς θα με ενδιέφερε γιατί κάτι τέτοια mods τα δοκιμαζω, αλλά έχω mido και όπως βλεπω ειναι μονο για mediatek. Ευχαριστώ πάντως!
-
@BanditGR Ωπ... Τι εστί battery mod?
-
Σφαίρα παει σε mido. Είπαμε... από το καλό στο καλύτερο!
-
@l_themis Εαν το εχεις μόνιμα ανοιχτό, προφανώς οι ηχοι είναι πιο δυνατοί. Έχω επιλέξει να μην το έχω autostart και να το ανοίγω όποτε το χρειάζομαι.
-
@van-panos Ποια ηταν η τελευταία rom που το WiFi δούλευε κανονικά? Μήπως να γυρίσεις σε εκείνη τη rom ωστε να διαπιστώσεις εαν όντως ειναι θέμα hardware?
-
Παράθεση από van-panos: “καλημερα..μετα απο την αναβαθμιση σε 8.8.23 το wifi δεν λειτουργει,ο διακοπτης κλεινει μονος του,και μου γραφει no network connection.Εκτος αυτο δεν μου βλεπει κανενα δικτυο wifi..Ολα αυτα σε mido ευχαριστω ” Παράθεση από diaselo: “Ξέρει κανείς τι γίνεται; Σε Mido.. Με την προηγούμενη και την τωρινή τα ίδια.. ” Στο δικό μου mido όλα λειτουργούν άψογα... Κάθε ROM και καλύτερη! Δεν κάνετε ενα factory reset ωστε να στηθεί απο την αρχή το τηλέφωνο?
-
Επειδη γίνονται ερωτήσεις για το ίδιο θέμα, καλό ειναι να έχουμε υπόψη οτι για αναβάθμιση απο μια παλαιότερη σε μια νεότερη rom, για αλλαγή απο dev σε stable και το αντίστροφο και γενικά σε μεγάλες αλλαγές συστήματος το factory reset ειναι σχεδόν πάντα επιβεβλημένο. Δεν ειναι δα και τόσο τρομερό... Έχοντας πάρει backup με titanium, μέσα σε 30 με 45 λεπτά έχουμε επαναφέρει το κινητό μας!
-
Εμένα σε mido δουλεύει εξαιρετικά σε όλα... Κανένα bug και μετα απο 2 μέρες χρήσης η μπαταρία τα σπάει! Ίσως η καλύτερη dev.
-
Σε mido η καλύτερη απ'όλες! Ταχύτητα φόρτωσης εφαρμογών και screen scrolling εξαιρετικά. Πρωτη αίσθηση για μπαταρία πολυ καλη... Συγχαρητήρια στους άοκνους δημιουργούς!
-
Παράθεση από Manoscanon: “Η ερώτηση είναι ,,, αν έχω πρόβλημα στο redmi pro με αυτή ,, μπορώ να γυρίσω πίσω ? ” Εξαρτάται σε ποια θέλεις να γυρίσεις. Στην προηγούμενη π.χ. γυριζεις με καθαρισμό dalvik και cache μόνο.
-
Παράθεση από Maronbil: “Επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω, στην 8.3.1 . Να ρωτήσω, το Superuser υπάρχει ακόμα μέσα στην aroma, δουλεύει ή το magisk είναι η μόνη επιλογή για root ? Στην XTRV, κάνουμε root, μετά την εγκατάσταση, μόνοι μας ? ” Υπάρχει κανονικά και η επιλογή για Superuser, όπως και για magisk. Στην xtrv φλασαρεις πρωτα τη ROM, και μετα επιλεγεις απο το twrp ειτε να φλασαρεις για root το superuser.zip, ειτε το magisk.zip.
-
Παράθεση από Thanos1988: “Γιατί είναι παραμετροποίησημη... Μπορώ να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές που δεν θέλω ... Ή να βάλω κάποιες που δεν έχω για να μην τις βάζω μετά.. ” Αυτο λύνεται, εφόσον η arΩma σου βγάζει πρόβλημα. Εγκαθιστάς την xtrv, rootαρεις και με ενα system app remover αφαιρείς ό,τι δεν θέλεις...
-
Σε mido δουλεύει καλά, οι ήχοι μυνημάτων και ειδοποιησεων έχουν ξανα - διαχωριστεί, η μπαταρία ειναι ικανοποιητική και γενικά η διαχείριση της (σε μενα τουλάχιστον) ειναι ίδια στις 3-4 τελευταίες rom. To Dolby atmos δεν επηρρεάζει το YouTube? Είτε ειναι ανοιχτό, είτε οχι, ο ήχος ίδιος ειναι. Ενω σε εφαρμογές αναπαραγωγής ήχου δουλεύει εξαιρετικά... Επίσης το Mi cloud συνεχώς κρασάρει.
-
Το Dolby atmos στο YouTube επιδραση δεν έχει?
-
Άρχισε να κατεβαίνει σε mido... Άντε να δούμε. Πάντως εγώ θέμα με τη μπαταρία δεν είχα στην προηγούμενη. Οι ήχοι σε ειδοποιήσεις και μυνήματα ξεχώρισαν στην 8.8.9?