Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.
-
Παιδιά μετά την αναβάθμιση της προηγούμενης βδομάδας (GTV 12) όταν συνδέω το κινητό με το PC μου λέει ότι η συσκευή δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και μήπως γνωρίζετε πώς θα μπορούσα να το διορθώσω; Θέλω να βάλω τη σταθερή έκδοση και θέλω πρώτα να κάνω ένα backup τα αρχεία μου στον υπολογιστή.
-
Η διαδικασία για να περάσουμε την Stable ROM; Είναι KitKat ή Jellybean; Χρειάζεται εργοστασιακές ρυθμίσεις, full wipe κτλ; Πολύ καλή προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμηθεί πολύ η Stable version!!!
-
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ένα μικρό laggάρισμα στην καινούρια έκδοση στο Mi3 ή είμαι ο μόνος; Σαν το κινητό να ανταποκρίνεται ένα τσακ πιο αργά από,τι πριν (δεν είχα βάλει την 3.11 έκδοση, η προηγούμενη που είχα ήταν η 3.8).
-
Μπράβο παιδιά για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε!! Να ρωτήσω, στην τελευταία ROM έχει μπει το κόλπο για να μπορώ να στέλνω μηνύματα με 160 ελληνικούς χαρακτήρες χρησιμοποιώντας το default app της MIUI;
-
Μου ήρθε σήμερα το κινητό! Πέρασα και τη ROM πραγματικά πολύ καλή δουλειά απ'όλα τα παιδιά που έχουν εργαστεί σε αυτή! Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι και το κινητό πετάει!!
-
Παιδιά πόσο περίπου φορτισμένο πρέπει να είναι το κινητό για να μπορέσω να περάσω τη ROM με ασφάλεια; Ρωτάω γιατί αύριο που θα το πάρω δε θα είναι εντελώς φορτισμένο και από,τι ξέρω καλό είναι αρχικά να περιμένω να τελειώσει όλη η μπαταρία πριν από την 1η πλήρη φόρτιση και για αυτό σκέφτομαι να μην το βάλω να φορτίζει όσο περνάω τη ROM...
-
Αναβαθμίσεις της ROM από το forum μπορούμε να κάνουμε Over The Air ή πρέπει να την κατεβάζουμε και να την εγκαθιστούμε;
-
Θα πρέπει να κάνω κάτι πριν μεταβώ σε Kit Kat (πχ επαναφορά ρυθμίσεων κτλ) ή επειδή δε θα έχω χρησιμοποιήσει το κινητό δε θα χρειάζεται
-
Θα γίνω και εγώ με τη σειρά μου λίγο κουραστικός και θα ευχαριστήσω όλους όσους προσπαθούν με τόσο ζήλο για να έχουμε οι υπόλοιποι την καλύτερη υποστήριξη που υπάρχει στο Android και κάνουν τέτοια μεγάλη προσπάθεια!! Πραγματικά μπράβο σας παιδιά!! Θα είμαι και εγώ από αύριο, αν όλα πάνε καλά, κάτοχος του Mi3 που από,τι έχω καταλάβει είναι απίστευτη συσκευή. Μπορείτε να μου πείτε κάποια πρώτα βήματα που θα πρέπει να κάνω όταν το πάρω;
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΝα ρωτήσω, μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνονται και τα ακουστικά ή όχι;
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΝαι και εγώ το ίδιο, αν και από,τι έχω διαβάσει κανένας μέχρι στιγμής δε χρειάστηκε να πληρώσει τελωνείο παρόλο που όλων οι παραγγελίες πέρασαν από εκεί. Εκτός και αν κάποιος έχει πληρώσει και δεν το είδα εγώ.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΔε δουλεύει... Βάζω το tracking number αλλά δε μου βγάζει τίποτα.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΜε EMS.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΜπορεί κάποιος να παραθέσει κάποιο site στο οποίο να μπορώ να κάνω track την πορεία του κινητού μου; Γιατί για κάποιον λόγο μου βγάζει error στο site που λέει στο email. Δοκίμασα και 1-2 από τα links που έχουν γραφτεί παραπάνω αλλά πάλι έβγαζε error...
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΤελικά χθες έγινε shipped και σήμερα έλαβα και tracking number ο οποίος προς το παρόν δεν δείχνει κανένα στοιχείο. Φαντάζομαι ότι θέλει κάποια ώρα να ανανεωθεί. Πότε περίπου λέτε να το περιμένω; Μέχρι την Παρασκευή θα έχει έρθει;
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΤο chat δεν το έχω βρει πού είναι! Μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο; Πρέπει να είναι μπροστά στα μάτια μου και να μην το βλέπω :p
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠαιδιά το έχω παραγγείλει από τη Δευτέρα και ακόμα στο status της παραγγελίας γράφει Awaiting Fullfilment... Είναι φυσιολογικό αυτό; Να αναφέρω ότι δεν έχω πληρώσει με Paypal αλλά με προπληρωμένη κάρτα, δε ξέρω αν παίζει κάποιον ρόλο.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΕυχαριστώ!
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Είμαι καινούριος στο forum και χθες παρήγγειλα το Mi3 από το merimobiles.com καθώς είχα δει στις σχετικές συζητήσεις να το προτείνετε ως αξιόπιστο site για αγορά του κινητού. Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν έχω ξαναπαραγγείλει από το εξωτερικό ποιος είναι ο tracking κωδικός για την παραγγελία μου, καθώς δε νομίζω ότι μου έδωσαν κάποιον. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου έστειλαν 2 email από τα οποία το ένα έλεγε ότι έγινα μέλος στο eshop αυτόματα και το άλλο ανέφερε τις πληροφορίε…