Καλημέρα παιδιά έβαλα την καινούργια Stable και δεν δουλεύει το Google πληκτρολόγιο μόνο το SwiftKey τι κάνω?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H tom222 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά έβαλα την καινούργια Stable και δεν δουλεύει το Google πληκτρολόγιο μόνο το SwiftKey τι κάνω?
Σε λίγο θα βάλω την Stable (πως σου φάνηκε?)
είναι αχνή η επιλογή , κάνε αυτό ¨:
Ρυθμίσεις/Γλώσσα & εισαγωγή/προεπιλογή/
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Παιδιά μετά την αναβάθμιση της προηγούμενης βδομάδας (GTV 12) όταν συνδέω το κινητό με το PC μου λέει ότι η συσκευή δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και μήπως γνωρίζετε πώς θα μπορούσα να το διορθώσω; Θέλω να βάλω τη σταθερή έκδοση και θέλω πρώτα να κάνω ένα backup τα αρχεία μου στον υπολογιστή.
-
παιδια εχω εξαφανισει το imei απο το redi note και δεν εχει καθολου σημα η comote, πως γινετε η επαναφορα; δοκιμασα με mobileuncle αλλα δε γινεται απο εκει, αλλος τροπος;;
-
Ο/H mike-doc έγραψε:
Παιδιά μετά την αναβάθμιση της προηγούμενης βδομάδας (GTV 12) όταν συνδέω το κινητό με το PC μου λέει ότι η συσκευή δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και μήπως γνωρίζετε πώς θα μπορούσα να το διορθώσω; Θέλω να βάλω τη σταθερή έκδοση και θέλω πρώτα να κάνω ένα backup τα αρχεία μου στον υπολογιστή.
Σε παρόμοια περίπτωση σώθηκα με την εγκατάσταση του MiFlash (=MiPhone2.11.6) που περιέχει όλους τους οδηγούς."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Δύο νέες επιλογές οι οποίες είναι στα κινέζικα και η μεν πρώτη έχει κάποια σημαντικότητα καθώς μας ρωτάει σχετικά όταν πάμε στην εφαρμογή Δικαιώματα:
1η «Ασφάλεια / Δικαιώματα / Διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών / Κινέζικα» Link Εικόνας
2η «Ασφάλεια / Ρυθμίσεις / Κινέζικα» Link Εικόνας
Έχουν αναφερθεί στην οικεία αναφορά αποσφαλμάτωσης και αναμένεται η μετάφρασή τους καθώς ακόμα και αν επιλέξουμε αγγλικά παραμένουν αμετάφραστες."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H lazarosbot έγραψε:
παιδια εχω εξαφανισει το imei απο το redi note και δεν εχει καθολου σημα η comote, πως γινετε η επαναφορα; δοκιμασα με mobileuncle αλλα δε γινεται απο εκει, αλλος τροπος;;
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όπως είχε έρθει η συσκευή από Merimobiles. Έκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανήλθε. -
-
Ο/H tora33 έγραψε:
υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή , MiKey , επιλέγεις ότι μπορείς να φανταστείς , και με μια κίνηση ανοίγεις ότι θέλεις ( Πλήκτρα συντόμευσης εφαρμογής)
δεν μας έστειλαν όμως και το μεταλλικό που βάζεις στην τρύπα των ακουστικών για να την χρησιμοποιήσουμε (σκέφτομαι για αγορά)
Original Xiaomi MiKey Magical Button 5 PCS
το έκανα μετάφραση στα Ελληνικά, σύντομα θα σας το δώσω!ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Το changelog της 3.13 που το καταχωνιασατε και δεν το βρισκω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα