[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H sothatz έγραψε:
έχω την 3.11 deodex & με καμία εφαρμογή ανοικτή μου δείχνει ελεύθερη μνήμη από 95 μέχρι 160ΜΒ το πολύ.
καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή πως ν' απελευθερώσω μνήμη;
επίσης παρατήρησα ότι τρώει πολλή μπαταρία
Εγώ θα έκανα backup και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά επαναφορά από το backup -
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H sothatz έγραψε:
έχω την 3.11 deodex & με καμία εφαρμογή ανοικτή μου δείχνει ελεύθερη μνήμη από 95 μέχρι 160ΜΒ το πολύ.
Εγώ θα έκανα backup και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά επαναφορά από το backup
Πηγαινε Ασφάλεια->Δικαιώματα->Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης και εκει μπορεις να αφαιρεσεις/προσθεσεις εφαρμογες που ξεκινουν αυτοματα π.χ μπορεις να βαλεις viber,fb messenger κ.α και να βγαλεις το google play η το google play services!κανε και μια επανεκκινηση και θα εισαι οκ πιστευωMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Ο/H tora33 έγραψε:
@shinig
σε ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα
και εδώ έγινε συζήτηση απο το ποστ του @barcelonistas1899 μέχρι το τέλος της άλλης σελίδας , (είχε πρόβλημα με το προστατευτικό οθόνης ,ζελατίνα)
xiaomi mi3
και εδώ , κάνε τα τεστ
Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών
Το ειδα!Αλλα παταω των κωδικο και δεν κανει τιποτα...οπως και εναν αλλο που ειδα και παλι τιποτα..Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
off topic
όταν λες κωδικό ? εννοείς αυτό ? σε περιβάλλον dial-up,πληκτρολογούμε * # * # 64663 # * # *
αν δεν κάνει τίποτα, ίσως φταίει ότι έπεσε κάτω το κινητό σου , η έπιασε σκόνη - "βρομιά" (θα το ψάξω , αν βρω κάτι θα ανοίξουμε νέο θέμα)
on topic
κάθε εβδομάδα οι roms γίνονται όλο και καλύτερες
για το mi3w , σχεδόν τέλεια (λέω σχεδόν , γιατί τέλεια rom δεν υπάρχει , ούτε official ούτε custom)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
-
off topic
δεν ξέρω το τηλέφωνό σου ,
η εφαρμογή cpu-z λέει για κάθε αισθητήρα στη συσκευή.
πολλοί το έλυσαν με πεπιεσμένο αέρας στην τρύπα του ακουστικού
πρόχειρα βρήκα αυτό
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itsme4ucz.screenoff
-
Ο/H shinig έγραψε:
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H sothatz έγραψε:
Εγώ θα έκανα backup και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά επαναφορά από το backup
Πηγαινε Ασφάλεια->Δικαιώματα->Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης και εκει μπορεις να αφαιρεσεις/προσθεσεις εφαρμογες που ξεκινουν αυτοματα π.χ μπορεις να βαλεις viber,fb messenger κ.α και να βγαλεις το google play η το google play services!κανε και μια επανεκκινηση και θα εισαι οκ πιστευω
προς το παρόν έκανα αυτό με τα δικαιώματα & τις εφαρμογές & τό κλεισα & το ξανάνοιξα. Ήδη με το ξανάνοιγμα έδειξε 10% μπαταρία παραπάνω απ' ότι είχε πριν κλείσει. Επίσης η μνήμη έφθασε μέχρι 400ΜΒ. Άφησα μόνο 2 εφαρμογές να ξεκινούν αυτόματα. Θα δείξει. Κι αν όχι θ' ακολουθήσω την 2η λύση.
Ευχαριστώ παιδιά.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sothatz ().
-
Καλησπέρα παιδιά !
Είμαι κάτοχος redmi note και mi3. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Στο mi3 βάζοντας την 11 αλλά και την 12 έκδοση της ελληνικής MIUI έχω ένα πρόβλημα με το whatsup messenger, δεν κάνει verification με το sms και έτσι δεν βλέπω της επαφές μου, αλλά αν κάποιος μου μιλήσει εμφανίζετε κανονικά. Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε ! -
off topic
αυτό βοηθάει ? ρίξε μια ματιά
whatsapp.com/
whatsapp.com/faq/bb/21069301
edit
για android
whatsapp.com/android/
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα