Δεν είναι ακόμη έτοιμη η έκδοση για το red rice. Όταν είναι έτοιμη θα την δεις εκεί. (αν διάβαζες από κάτω το κείμενο θα το καταλάβαινες και μόνος σου.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
γιατι εχει αφαιρεθει το λινκ για το ρυζι απο τη πρωτη σελιδα; που θα τα βρει καποιος που θελει να βαλει τη stable?
Oι τελευταίες ROM για το Hongmi/RedMi/RedRice 1 είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-1-GTV-3-11/#files
Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει ανάγκη να βγεί νέα ROM αφού δεν υπήρξαν αλλαγές σε σχέση με την τελευταία ROM. -
Καλησπερα Admin, με το SMS Fix (160 χαρακτηρες) τι γινεται ? Γιατι απο οτι βλεπω στην τελευτια Stable ακομα με μικρα γραμματα το στελνει ... ?
-
Ο/H ExTaCy1337 έγραψε:
Καλησπερα Admin, με το SMS Fix (160 χαρακτηρες) τι γινεται ? Γιατι απο οτι βλεπω στην τελευτια Stable ακομα με μικρα γραμματα το στελνει ... ?
Oσες απόπειρες και να κάναμε τα πράγματα γίνονται χειρότερα με κομμένα μυνήματα και FCs.
Δεν είναι σταθερή η εφαρμογή ακόμη να ενσωματωθεί....
-
Thanks για την απαντηση, παντως θα ητανε πολυ καλο αν θα μπορουσε να γινει, μεχρι τοτε Greeklish
. Εγω το ειχα κανει σε μια φαση στην Multi παλια, Index of /zdunex25/wip/sms/
Απο εδω ειχα κατεβασει ενα, αν και δεν στελνω πολλα μυνηματα εδειχνε να δουλευει. Τωρα ποιο ακριβως δεν θυμαμαι, ειχα δοκιμασει πολλα version μεχρι να δουλεψει, ενω σε αλλους δεν δουλευε καθολου.
-
-
Καλημέρα! Κάποιες φορες ο proximity sensor κολλάει σε redmi ειμαι με de-odexed συμβαίνει και σε αλλον;
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H shinig έγραψε:
Καλημέρα! Κάποιες φορες ο proximity sensor κολλάει σε redmi ειμαι με de-odexed συμβαίνει και σε αλλον;
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν είναι θέμα της rom
Μάζεψε σκόνη κ.λ.π., ανάμεσα στον αισθητήρα και το γυαλί ? (με πεπιεσμένο αέρα
η φύσηξε μέσα στο ακουστικό)
Κοίταξε το προστατευτικό οθόνης στο τηλέφωνό σου
Το παρουσιάζει πάντα η μόνο με χέρια ιδρωμένα ?
Χτύπησε , έπεσε το τηλέφωνο ?
Να θέλει calibration η οθόνη ?
Έχεις εγκατεστημένο "simple cover lock" app , και το ενεργοποίησες ?
έχεις επιλεγμένη την Αυτόματη φωτεινότητα ?
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Τι θα γίνει ρε παιδιά με το Twitter? Έχετε και σεις το ίδιο πρόβλημα? Το κάνω εγκατάσταση και όταν το ανοίγω δεν με αφήνει να ανοίξω τα notifications και μου κάνει συνέχεια FCs.
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα