[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
παιδια θελω να κανω 2 ερωτησεις οσον αφορα εφαρμογες που ψαχνω αλλα δεν ξερω που ειναι το καταλληλο topic να ρωτησω οποτε ας το μεταφερει ο διαχειριστης εκει που πρεπει!
1) εχει βρεθει πλεον εφαρμογη που να χτυπαει το ξυπνητιρη με το τηλεφωνο κλειστο??
2)εφαρμογη που να οταν χτυπαει το τηλ να εκφωνει το ονομα αυτου που σε καλει οπως εκαναν παλια τα νοκια?μπορει να το κανει αυτο το svox?? η καποιο καλυτερο?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
-
Ο/H sifnos1 έγραψε:
παιδια θελω να κανω 2 ερωτησεις οσον αφορα εφαρμογες που ψαχνω αλλα δεν ξερω που ειναι το καταλληλο topic να ρωτησω οποτε ας το μεταφερει ο διαχειριστης εκει που πρεπει!
1) εχει βρεθει πλεον εφαρμογη που να χτυπαει το ξυπνητιρη με το τηλεφωνο κλειστο??
2)εφαρμογη που να οταν χτυπαει το τηλ να εκφωνει το ονομα αυτου που σε καλει οπως εκαναν παλια τα νοκια?μπορει να το κανει αυτο το svox?? η καποιο καλυτερο?
Για την 1η ερώτηση η απάντηση είναι πως το ξυπνητήρι που περιέχεται στο ρολόι των MIUI ROMs χτυπάει ακόμα και αν το κλείσεις (power off), το χρησιμοποιώ στο Mi2S καθημερινά...."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
Ο/H mike-doc έγραψε:
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ένα μικρό laggάρισμα στην καινούρια έκδοση στο Mi3 ή είμαι ο μόνος; Σαν το κινητό να ανταποκρίνεται ένα τσακ πιο αργά από,τι πριν (δεν είχα βάλει την 3.11 έκδοση, η προηγούμενη που είχα ήταν η 3.8).
Και εγώ το παρατήρησα αλλα εντάξει είναι μικρή η διαφορά -
Αν πάτε στις ρυθμισεις,επιλογες
για προγραμματιστες,μετα στην σχεδιαση εχει τρεις επιλογες με βελακια που γραφουν κλιμακα και διαβαθμιση αν τα κάνετε 0.5χ πιστευω θα δειτε βελτιωση στην κίνηση -
-
Ας μας φωτίσει καποιος που ξερει προγραμματισμο.Εγω το χρησιμοποιουσα στο desire με παρότρυνση απο τους developers της εκαστοτε ρομ που ανεβαζανε και ηταν βαριές ( για να μην σέρνεται το κινητο).Ισως ο επεξεργαστης να δουλευει παραπανω
-
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Ας μας φωτίσει καποιος που ξερει προγραμματισμο.Εγω το χρησιμοποιουσα στο desire με παρότρυνση απο τους developers της εκαστοτε ρομ που ανεβαζανε και ηταν βαριές ( για να μην σέρνεται το κινητο).Ισως ο επεξεργαστης να δουλευει παραπανω
Πω πω τι μου θυμισες xj τοτε και το κινητο ηταν απο αλλο πλανητη!!κριμα που μου αφησε χρονους!!Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Εγω το φορτιζω να δοκιμασω μια 4.4.4 ενος τυπου που ασχολειτε ακομα (spezi77) .Παντος και στο desire σε miui ειμαι (android 4.1.2)αν και το δουλευω σαν δευτερο πια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα