[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
όχι
από το titanium backup
π.χ. για το SwiftKey (έκανα αντίγραφο ασφαλείας για να μην το χάσω, το απ εγκατέστησα και έβαλα το Swype+Dragon )
edit
(γενικά ¨πρώτα παίρνουμε αντίγραφο για να μην χάσουμε την εφαρμογή , κάνουμε απεγκατάσταση και αν θέλουμε την επαναφέρουμε αργότερα)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Το GO Keyboard δεν υπάρχει μέσα στο titanium για να πάρω backup αλλά στο /data/miui/apps .
Μπορώ να το σβήσω με το Root Explorer (File Manager) ?
Θα επηρεάσει τη λειτουργία από την [GTV-3.12] ?
Τώρα δουλεύω το SwiftKey Keyboard
Άμα δεν το σβήσω θα δημιουργήσει πρόβλημα στην επόμενη rom που θα περάσω [GTV-3.13] -
Σβήστε το, δεν επειρεάζει τίποτα, είναι σκουπίδι που δε λέει να σβήσει από προηγούμενο Flash, άλλης Version.
-
To έσβησα
Ευχαριστώ tora33 και MIUI_ART -
-
-
Ο/H mv_best έγραψε:
Παιδια καλησπερα,το τοπικο backup της miui που αποθηκευεται?Σε ποιο φακελλο θα το βρω στο mi2s?
Για ψάξε:
Muie-->backup-->Allbackup-->....και εκεί μέσα κάθε backup που κάνεις φτιάχνει το δικό του φάκελο
EDIT: Φάκελος Miui και όχι Muie, όπως σωστά επισήμανε ο tora33
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην caeser ().
-
καλησπερα να ρωτησω το αρχειο που κατεβαζουμε μετα την αναβαθμιση το σβηνουμε?
-
Ο/H tom222 έγραψε:
καλησπερα να ρωτησω το αρχειο που κατεβαζουμε μετα την αναβαθμιση το σβηνουμε?
Εάν εννοείς το αρχείο της ROΜ, εξαρτάται απο σένα... Δεν κάνει καμμιά ζημιά εάν το αφήσεις μέσα. Σου πιάνει χοντρικά καμμιά 350άρια MBs στην SD. Εγώ συνηθίζω να κρατάω πάντα το αρχείο της τελευταίας αναβάθμισης, έτσι να βρίσκεται στο κινητό μου... -
-
Ο/H tonis22pap έγραψε:
Καλησπέρα. Το θέμα με το e-mail που μόλις έρχεται ειδοποίηση για νέο mail και πατάς δεν σε πάει στα mail έχει λυθεί; είμαι με την 3.12 και ακόμα μου έχει θέμα.
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχίζει να υφίσταται και στην GTV_3.12"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα