καλησπερα εχω παραγγειλει ενα κινητο απο to gearbest απο 11/1/17 με Netherlands Registered και οταν βαζω το κωδικο αποστπλης μου γραφει The item has arrived in the country of destination απο τισ 5/2 και μετα ακομα να ανενωθει.ποσο θα κανει περιπου να ερθει στο σπιτι ?
γεια σας ξαφνικα εκει που χρησιμοποιουσα το κινητο η μιση αφη σταματησε να δουλευει .Πωσ μπορω τωρα να το στειλω για να το φτιαξουν ,το κινητο ειναι στην εγγυηση.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ fastcardtech.com/
τη βαρεθηκα αυτη δουλεια του εχω φλασαρει ολες της ρομ δε μπορω αλλο .Απογοητευτηκα απο τα χιαομι .Οποιοσ ενδιαφερεται το κινητο πολειται στα 140 πληροφοριες στο inbox
δοκιμασα και εβαλα την oficial απο εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum αλλα τα δεδομενα 3γ/4γ κολανε και το τηλεφωνο ζεστενεται τη αλλο να δοκιμασω.Μηπως τα τηλ δε κανουν για Ελλαδα?
γεια σας εχω ενα θεμα με το κινητο φλασαρα τ με τη κανουργια ρομ και απο τοτε εχω θεμα με τα δεδομενα και το σημα .Οταν ενεργοποιω το 3g/4g τοτε χανετα το σημα και δε μπορω να παρω τηλ και τα δεδομενα δε δουλευουν και το κιντο ζεσταινεται .Το κινητο το εχω συνεχεια με 2g για να μπορω να λαμβανω και να παιρνω τηλεφωνα αλλα το internet kolaei.Επισης οταν με μιλαω στο τηλεφωνο μου παραπονιουνται οτι ακουγομαι με διακοπες.Καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαξω γιατι ειναι ενα τουμπανο τηλ αλλα χωρις τα δ…