Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• Τελευταιο offcial update

galadohtar - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ

• Τελευταιο offcial update

galadohtar - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλησπερα εχω το mi6 και το εχω κανει unlock και root πιο πολυ για την gcam. Εχθες μου ηρθε official update για την rom αν το κανω θα επανελθει με κλειδομενο bootlocker και unroot? ευχαριστω

• Καλησπέρα και απο εμένα, το δικό μου πακέτο γραφει στο site των ΕΛΤΑ οτι η άφηξη στην χώρα προοπισμού έγινε στις 26/7 πότε βλέπετε να παραλαμβάνω, αν κάποιος εχει εικόνα ας απαντήσει.Ευχαριστώ

• Mετα απο μεγαλη αναμονη εφτασε τωρα να δουμε ποσες μερες θα παρει να φτασει στο καταστημα της περιοχης * 26/7/2017, 10:36:34 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 19/6/2017, 08:24:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από galadohtar: “Όλα εξαρτιόνται από τι σου λέει το tracking number ” Αυτό το δέμα πχ δεν έχει χαθεί...έχει κολλήσει στα τελωνεία..από Σεπτέμβρη θα αρχίσω να ανησυχώ ναι αλλα στο SITE των ΕΛΤΑ απλα γραφει 19-6 αποστολη εξωτερικου Ολλανδιαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40565/ ”

• Παράθεση από NasDriver: “Είναι απόλυτα φυσιολογικό με τους ελέγχους που γίνονται στο τελωνείο...περιμένεις και μετά τους 2 μήνες αρχίζεις να το ψάχνεις ” Δλδ δεν θεωρεις οτι μπορει να εχει χαθει?απλα αναμονη και καθυστερηση ειναι ολο αυτο? Παράθεση από demakhs: “Φυσικά... ” το φυσικα πηγαινε στο οτι μπορει να εχει χαθει?

• Παράθεση από NasDriver: “Είναι απόλυτα φυσιολογικό με τους ελέγχους που γίνονται στο τελωνείο...περιμένεις και μετά τους 2 μήνες αρχίζεις να το ψάχνεις ” Δλδ δεν θεωρεις οτι μπορει να εχει χαθει?απλα αναμονη και καθυστερηση ειναι ολο αυτο?

• αλησπερα,εχω κανει μια παραγγελεια απο gearbest το πακετο εφυγε απο Κινα στισ 12-6, στο site των ΕΛΤΑ γραφει 19-6 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Απο τα Ελτα μου λενε οτι δεν εχει μπει Ελλαδα ακομα στο site της NLpost γραφει οτι εχει φτασει στην χωρα προορισμου απο 2-7.Εχει ιδεα κανεις τι παιζει?εχει χαθει η απλα ειναι μια φυσιολογικη καθυστερηση? Δεν μου εχει ξανατυχει απο τα ΕΛΤΑ μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο να περασει ενας μηνας και απο την ημερα που εφυγε απο Ολλανδια

• καθυστερισεις ΕΛΤΑ

galadohtar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα,εχω κανει μια παραγγελεια απο gearbest το πακετο εφυγε απο Κινα στισ 12-6, στο site των ΕΛΤΑ γραφει 19-6 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Απο τα Ελτα μου λενε οτι δεν εχει μπει Ελλαδα ακομα στο site της NLpost γραφει οτι εχει φτασει στην χωρα προορισμου απο 2-7.Εχει ιδεα κανεις τι παιζει?εχει χαθει η απλα ειναι μια φυσιολογικη καθυστερηση? Δεν μου εχει ξανατυχει απο τα ΕΛΤΑ μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο να περασει ενας μηνας και απο την ημερα που εφυγε απο Ολλανδια

• Mi Note Pro

galadohtar - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Καλησπερα εχω το Mi Note Pro και θελω να εγκαταστησω την MiNotePro_Leo_MiUi8-6.10.27.Το θεμα μου ειναι οτι οταν μπω στο TWRP 3.0 δεν με αφηνει να βρω το αρχειο για να ξεκινησει το update γραφοντας μου internal storage (0). η εκδοση που εχω τωρα ειναι MIUI 7.2.1.0 Stable(LXHCNDA)[No OTA updates] εχει καποιος καποια ιδεα τι μπορω να κανω για αναβαθμιση. ευχαριστω

• Καλησπερα εχω το Mi Note Pro και θελω να εγκαταστησω την MiNotePro_Leo_MiUi8-6.10.27.Το θεμα μου ειναι οτι οταν μπω στο TWRP 3.0 δεν με αφηνει να βρω το αρχειο για να ξεκινησει το update γραφοντας μου internal storage (0). η εκδοση που εχω τωρα ειναι MIUI 7.2.1.0 Stable(LXHCNDA)[No OTA updates] εχει καποιος καποια ιδεα τι μπορω να κανω για αναβαθμιση. ευχαριστω