Λέτε να πάει για κανόνι?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Καλημέρα!
Μi note 2 (4-64) από Eglobalcentral.eu 349.85 euro παραγγελία από τις 14/7/17 αποστολή 21/7 και παρέλαβα σήμερα 31/7
18 μέρες σύνολο
αποστολή με DPD.UK από Αγγλία και ανάθεση ACS εδώ στην Ελλάδα
Η rom η σάπια δεν είναι???
Εγώ παρήγγειλα την αγγλοκινέζικη υποτίθεται αλλά κλασικά μου στείλαν πειραγμένο... -
@JohnyTheDude Επειδή καταλαβαίνω ότι στην δική μου ανάρτηση αναφέρεσαι, τι να πω κάπου υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο και μάλιστα μεγάλο όταν ειδικά υπάρχει θέμα services, γνώμη μου θα πρέπει να πατήσεις πόδι από την στιγμή που το πήρες από την Ευρωπαϊκή αποθήκη τους, και από εκεί θα έπρεπε να ζητάς την επισκευή ή την αντικατάσταση του κινητού σου. Δεν βλέπω να λυθεί το πρόβλημα σου, μακάρι βέβαια αλλά χλομό το κόβω.
-
-
Καλησπέρα και απο εμένα, το δικό μου πακέτο γραφει στο site των ΕΛΤΑ οτι η άφηξη στην χώρα προοπισμού έγινε στις 26/7 πότε βλέπετε να παραλαμβάνω, αν κάποιος εχει εικόνα ας απαντήσει.Ευχαριστώ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν πρέπει να είναι... Μισά αγγλικά μισά ελληνικά μισά κινέζικα.. είναι λίγο μπερδεμένο αφού προσπαθώ να κάνω μεταφορά με το Mi mover από το Redmi Pro Σαρωνω το QR κωδικός και μετά μου ζιταει να πληκτρολογήσω έναν κωδικό που λέγεται (AAAAADELEMAAAwiRMi και κάτι κινέζικα) δεν βγάζω άκρη.. -
Φιλε @derveni εννοείται ότι ζήτησα να το στείλω στην ευρωπαικη αποθήκη με δικά μου έξοδα και να το αναλαβουν αυτοί,αλλά δεν το δέχτηκαν.Μετα μου είπαν να στείλω το κινητό και να αγοράσω ξανά το ιδιο μπας και βρούμε άλλη άκρη,αλλά το διάστημα που μιλούσαμε δεν αξιώθηκαν να το εχουν σε στοκ,οπότε και αναγκάστηκα να το κάνω όλο αυτό.Ξερει κανείς τι γίνεται αν και αυτή την εβδομάδα δε μου τα βάλουν?
-
Ο/H Matis έγραψε:
αντεεε... Νόμιζα δεν βγαίνει σε official global stable στην (4-64) έκδοση...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Matis έγραψε:
αντεεε... Νόμιζα δεν βγαίνει σε official global stable στην (4-64) έκδοση...
=============== Ιουλ 31st 2017, 1:19pm ===============
Ναι φαίνεται official τι να πω ξέρω γω... -
-
Δες την διεύθυνση που έχεις βάλει στο banggood αν είναι σωστή... μίλα και με το κατάστημα μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δες την διεύθυνση που έχεις βάλει στο banggood αν είναι σωστή... μίλα και με το κατάστημα μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα