Δε πίστεψαν αυτό που έγραφε αλλά δεν το χρέωσαν και ακριβά σε σχέση με άλλα.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
-
Ο/H reborn έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα redmi note 4 απο bangood είχαν γράψει πως κάνει 21$ το και πως είναι mp4 πέρασε τελωνείο και το ΦΠΑ βγήκε 8€ +15 για τα ελτα εν τω μεταξύ απέξω έλεγε priority
Standard Shipping!
Air Parcel Register!
Priority Direct Mail! -
Ο/H venioni έγραψε:
Ο/H reborn έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H teodkats έγραψε:
Ο/H reborn έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα redmi note 4 απο bangood είχαν γράψει πως κάνει 21$ το και πως είναι mp4 πέρασε τελωνείο και το ΦΠΑ βγήκε 8€ +15 για τα ελτα εν τω μεταξύ απέξω έλεγε priority
Standard Shipping!
Air Parcel Register!
Priority Direct Mail!
Κυρίες, Κύριοι και αγαπητά μου παιδιά.. ταααντάαααααα: Πίνακας για τέλη εκτελωνισμού
Έτσι λοιπόν δικαιολογούνται οι καθυστερήσεις και το ..μπουγιουρτί που παραλαμβάνει ΟΛΟΣ κόσμος που κάνει παραγγελίες εκτός ΕΕ πλέον.
Τα λέγαμε και εγώ και ο @derveni εδώ και μήνες. Για να δούμε όμως αν και στην πράξη θα τηρηθεί ο τιμοκατάλογος;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
redmi note 4 απο alli πριν μια εβδομαδα περασε τελωνειο κανονικα.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
redmi note 4 απο alli πριν μια εβδομαδα 25,80 εδωσα επιπλεον.
alex_mlt ωραια π. χ παραγγελνουμε λεμε απο το gearbest αλλα αμα βαλουμε μεσω ολλανδικου ταχυδρομείου που ειναι ευρωπαϊκή ένωση παλι θα πληρωσουμε;
-
Ναι γιατί είναι ενδιάμεσος σταθμός η Ολλανδία, η αφετηρία που είναι η Κίνα παραμένει.
-
πωω την μαμισαμε και ηθελα να παραγγειλω το χειμωνα ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο για εμενα της hcigar το καινουργιο εδω κανει γυρω στα 150ευρω και το βρισκω στα. 92ευρω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα