Με λιγα λογια το τελωνειο της Θεσσαλονικης που προφανως λογω καρεκλοκενταυρου προισταμενου πηρε το τελωνειο πατριωτικα για να γιομισει την απατη μαυρη τρυπα του χρεους ΚΛΑΤΑΡΕ κυριες και κυριοι και τωρα θα κλαταρει και των αθηνων με τις επιστροφες. Ε ρε γλεντια!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H billfot έγραψε:
ΚΛΑΤΑΡΕ κυριες και κυριοι και τωρα θα κλαταρει και των αθηνων με τις επιστροφες. Ε ρε γλεντια!
Ο κακός χαμός θα γίνει στα ταχυδρομεία από τις επιστροφές και μη παραλαβές.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
δηλαδη θα τα γυρισουν πισω; στο εξωτερικο; η λετε να τα αφήσουν ελευθερα;
-
Αν δεν παραληφθεί; Φυσικά. Πίσω στον αποστολέα. Αλλά, μετά μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση. Για τα έξοδα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
πήρα χτες κάτι ψιλοπράγματα από GB αξίας 26€. Για να δούμε πως θα πάει με τα νέα δεδομένα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι στις επιλογές του registered mail του GB είχε προστεθεί η επιλογή με ταχυδρομείο Βελγίου με κόστος μόλις 14 λεπτά. Τουλάχιστον εγώ δεν την έχω ξαναδεί.
σήμερα βέβαια που έγινε η αποστολή το track number έχει τη μορφή LVS13763600011ΧΧΧΧΧΧ. λέτε να αλλάξει στο Βέλγιο? -
εμενα παντος δυο που ειναι να παραλάβω ειναι Ελλάδα απλα δεν εχουν μετακινηθει καθολου απο το αεροδρομιο της Αθήνας μακαρι να ξεκωλησουν απο εκεί. και στα δύο παντος ειχα βαλει εξτρα ασφαλεια σε περίπτωση που χαθει το δεμα δεν ξερω αυτο αμα με σωνει καθόλου
-
σημερα που θε ρθε η ταχυδρομοσ μου πε το οτι το 3 ευρ ανεσταλει τ
-
Λιγη προσοχή με την άρνηση παραλαβής δεμάτων που χρεωθεί με έξοδα τελωνείου...δεν είναι σίγουρο ότι επιστρέφουν στον πωλητή... υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην επιστρέψουν στον πωλητή και να πάνε ΟΔΥ...ότι γινόταν και με τα οχήματα παλιά.
-
-
@Alex_MLT Δυστυχώς δικαιώθηκα με τα λέγαμε μήνες πριν αυτά, @NasDriver έχει δίκιο αν αρνηθείς να το παραλάβεις δεν δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων, γιατί για τον πωλητή και το PayPal έχει έρθει στην χώρα προορισμού και ως εκ τούτου με δική σου ευθύνη δεν το παρέλαβες, σύντομα μπαίνουν και ιδιώτες για τον εκτελωνισμό με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
-
βρε george13 συμφωνω εν μέρη αλλα εντάξει οταν βρίσκεις ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το hcigar vt75 το καινουργιο που έβγαλε και εδω το εχουν γυρω στα 150ευρω και το βρισκεις στα 92 εγω το βρισκω κοροϊδία και υπόψιν απο εδώ ο πωλητής που ειναι φίλος μου, μου λεει και εγω απο κινα τα περνώ σκεψου περνάει τρελα κομμάτια ποσο ποιο φτηνο το περνει και ποσο το δινει.
να μου πεις αυτος ειναι μαγαζι πληρωνει φορους ενοικιο αλλα κατσε βρε φιλε πόσο ποιο πάνω να βγάλεις; αναγκαζεσε και περνεις απο εξω, αλλα τωρα φάγαμε ητα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα