Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.

• έχει βγει μέσα στο mi app μία κλειδαρία OLA MARS. ξέρει κανείς τίποτα? από ότι βλέπω θα δουλεύει με bluetooth δυστυχώς αλλά όσο και να ψάχνω, στο internet δεν βλέπω κάτι.

• δυστυχώ η μπρίζα δεν το κόβω να δουλεύει ποτέ σε κινέζικο server γιατί είναι wifi και υποστηρίζει google assistant και alexa. κάτι που ο κινέζικος server δεν το κάνει οπότε ερώτηση... έχει αγοράσει κανείς από chinabrands?

• Παράθεση από mslave: “Παράθεση από tedev: “άρα όπως το υποψιαζόμουν. ότι είναι zigbee παίζει παντού και είναι λογικό. ότι είναι wifi.... όχι. δοκίμασε κανείς κινέζικα aqara με ευρωπαϊκό gateway? ” Δεν είναι συμβατo αυτό τo gateway καθόλου με aqara. Μόνο αυτές τις συσκευές παίρνει Sent from my SM-G965F using Tapatalk ” άρα άκυρο το ευρωπαϊκό.... κοροϊδεύουν κόσμο. Παράθεση από PaixXiaomi: “Guys, γνωρίζετε κάποια οικονομική ledοταινία που να παίζει με Mi Home? Είδα την Yeelight Lightstrip Plus π.χ…

• άρα όπως το υποψιαζόμουν. ότι είναι zigbee παίζει παντού και είναι λογικό. ότι είναι wifi.... όχι. δοκίμασε κανείς κινέζικα aqara με ευρωπαϊκό gateway?

• Παράθεση από mslave: “Παράθεση από tedev: “υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δοκιμάσει το home kit που πουλάνε εδώ ελλάδα και να προσπαθήσει να βάλει επιπλέον συσκευές (ρανταρ, σενσορες) από κίνα? τι γίνεται με αυτό το θέμα? ” Μες στην βδομάδα θα παραλάβω το ελληνικό gateway και μιας και έχω κινέζικα παρελκόμενα θα δοκιμάσω να τα συνδέσω και θα ενημερώσω την κοινότητα. Όπως θα δοκιμάσω και το αντίστροφο στο κινεζικό gateway να συνδέσω ελληνικά παρελκόμενα Sent from my SM-G965F using Tapatalk ” ωρα…

• υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δοκιμάσει το home kit που πουλάνε εδώ ελλάδα και να προσπαθήσει να βάλει επιπλέον συσκευές (ρανταρ, σενσορες) από κίνα? τι γίνεται με αυτό το θέμα?

• όσο αφορά τις yeelight που είπα πριν... τα watt είναι μια χαρά και τα lumens είναι μια χαρά. με ενοχλεί ότι τραβάει τόσα watt στο standby επειδή θέλανε να υποστηρίζουν Homekit το οποίο κοροϊδέψανε κόσμο για 1 χρόνο..... η ακρίβεια των χρωμάτων είναι πάντα θέμα για αυτή την εταιρεία, έχουν σχεδόν ανύπαρκτο support, και το 1% σαν φωτεινότητα είναι πολύ δυνατό και δεν λένε να το φτιάξουν. τέλος με ενοχλεί που φτάνουν στην 3η version μετά από τόσα χρόνια στην λάμπα και ακόμα δεν έχουν λύσει τα βασικ…

• Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα σε όλους, Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε; ” μην αγοράσεις yeelight για όλο το σπίτι εκτός αν θες 2-3 και μπορείς να περιμένεις. η κωλο εταιρεία αυτή θα βγάλει καινούργια έκδοση για τις λάμπες αλλά σε τουλάχιστον 6 μήνες. γενικά η yeelight ίσως είναι η πιο άχρηστη εταιρεία που συνεργάζεται η Xiaomi.

• Παράθεση από Giankaf: “Από ότι καταλαβαίνω λίγο πολύ όλοι πρόβλημα έχουν. Μια με τους σέρβερ μια με τα update. Ευτυχώς πρόλαβα και αγόρασα μόνο την σκούπα και μια λάμπα γιατί είχα σκοπό να διαθέσω περίπου αλλά 550 ευρώ για αγορά έξυπνων προϊόντων xiaomi. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε τελικά αν καταφέρει και τα ξεμπλέξει η εταιρεία. ” αυτό που όλο και όλο 5-6 άτομα αναφέρουν κάποιο "πρόβλημα" που τους παρουσιάστηκε για λίγη ώρα και μετά το βγάζουμε επίσημα άχρηστο.... με τ…

• ερώτηση... το aqara hub υποστηρίζει πλέον όλες τις συσκευές της xiaomi ή όχι? ερώτηση 2... στο mi home δείχνει ένα νέο IR Controller που το πάνω μέρος του είναι λίγο πιο κυρτό. ξέρει κανείς τίποτα? γιατί ο IR Controller που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι τελείως για το πέος.

• όσο αφορά το xiaomi doorbell.... μετατρέπεται σε ρεύμα πολύ εύκολα. θα σας ανεβάσω φωτογραφίες όταν βρω χρόνο. το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν μπορώ να δω την κάμερα όποτε θέλω εγώ και τα notifications θα μπορούσαν να είναι 3-4 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα. αυτό που με ενοχλεί σίγουρα... είναι ότι δεν μπορώ να έχω automation στο όταν δει κίνηση. θα ήθελα να ανάβει ένα φως όταν δει κίνηση αλλά.....

• φταίει το τηλεφωνο σας και όχι το Mi Home. έχει αναφερθεί ένα κάρο φορές στα τελευταία ποστ. έχω Samsung Galaxy S8. του έχω πει στα Notifications οτι θέλω πάντα να εμφανίζει τα μηνυματα απο το app. οτι δεν θελω να κανει suspend απο πισω την εφαρμογή λόγο μπαταρίας κτλ.... παίρνω πάντα ειδοποιήσεις. ακόμα και όσοι έχουν iphone εδώ μέσα λένε ότι παίρνουν πάντα ειδοποιήσεις. άρα.... φταίνε οι ρυθμίσεις σας.

• Παράθεση από kougis: “Ρε παιδιά πείτε και σε μένα... Πως θα το ρυθμίσω για: 1. Να ενεργοποιείται (alarm on) με ένα κουμπί στο software η με το πάτημα ενός κουμπιού (αυτά που πουλάει η xiaomi) 2. Όταν ενεργοποιηθεί με τον παραπάνω τρόπο, αν ανοίξει κάποια πόρτα ή αν πιάσει κίνηση κάποιο ραντάρ να χτυπάει η σειρήνα του hub και να μου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό. 3. Με τον ίδιο όπως τον 1 τρόπο να απενεργοποιείται 4. Αν γίνεται η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση με geofencing. Έχω hub Aqara. Ευχ…

• Παράθεση από Ikariapower: “@tedev Δεν γίνεται αυτό που λες, τα κανάλια δίνουνε ρεύμα δεν παίρνουν ρεύμα αυτό είναι το πρόβλημα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” μάλλον εγώ λέω κάτι λάθος. το κανάλι ΘΕΛΩ να δώσει ρεύμα στο συναγερμό. αυτό ακριβώς θέλω. Δεν θέλω να πάρει ρεύμα από το συναγερμό. έτσι ακριβώς θα ξέρει ο συναγερμός ότι κάτι έγινε σε αυτή τη ζώνη.

• Παράθεση από Ikariapower: “Το εγχείρημα δεν επιτευχθεί, το προϊόν αυτό είναι για να ελέγξεις 2 λάμπες για παράδειγμα μαζί και τον διακόπτη τους ή πρίζες ή για να ελέγξεις μια σειρήνα συναγερμού χωρίς να έχεις πραγματικό σύστημα συναγερμού ενώ εγώ ήθελα βγάζοντας μια έξοδο από τον συναγερμό να συνδεθεί στο ρελέ και να με ειδοποιεί όταν θα άλλαζε το στάτους !!! Anyway ο συλλογισμός μου ήταν λάθος !!! Κάποιος κάποια στιγμή με μια πρίζα ενεργοποιούσε μια σειρήνα, με αυτό το ρελέ στην θέση της πρίζας…

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από tedev: “μου ηρθε σημερα το Aqara ρελέ. το δοκίμασε κανείς από εδώ, μπας και μου εξηγήσει λίγο την συνδεσμολογία που θέλει? ” Πέμπτη περιμένω τον μάστορα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” η ερώτηση είναι αν μπορώ να δώσω στα L1-L2 χαμηλότερο ρευμα πχ απο 220.... γιατί θα ήθελα να μπει στο συναγερμό. αν εσύ τον μάστορα τον περιμένεις για συναγερμό.... βγάλε καμιά φωτογραφία και κανά σχέδιο μπας και βοηθήσει. ευχαριστώ

• μου ηρθε σημερα το Aqara ρελέ. το δοκίμασε κανείς από εδώ, μπας και μου εξηγήσει λίγο την συνδεσμολογία που θέλει?

• τις επόμενες μέρες θα σκάσει μύτη και το δικό μου. ελπίζω να γλύτωσε το τελωνείο μόνο. πέρασε αν κατάλαβα καλά αλλά δεν ξέρω αν του βάλανε χρέωση. και εγώ για το συναγερμό το πήρα αλλά μάλλον θα αργήσω να το εγκαταστήσω για αυτό το σενάριο. μου έχει έρθει και το xiaomi doorbell εδώ και καμιά βδομάδα και το δοκιμάζω λίγο γενικά. το κατάφερα και το γύρισα να δουλεύει με τροφοδοτικό γιατί μου την έσπαγε το όλο θέμα με τις μπαταρίες. μακάρι να μπορούσα να βρω τρόπο να το κάνω να λειτουργεί συνέχεια …

• φαντάσου να παίζουν μόνο σε ευρωπαϊκούς server.... να γελάσουμε όλοι μαζί μετά.

• δυστυχως το λεει από κάτω ότι είναι μονο για το xiao ai. ισως καποια στιγμη δούμε κάτι περισσότερο. πάντως και εγώ σήμερα είδα πρώτη φορά το sonoff μου στην λίστα. ίσως αν σπάσουμε τις μπάλες της ewelink ίσως κάνουν κάτι με την xiaomi. εφόσον παίζει για την φωνή..... θα είναι εύκολο και το υπόλοιπο.