Αισχος πια αυτό με τους σέρβερ ρε Xiaomi...
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H panoskpv έγραψε:
Στην μια λάμπα που έκανα reset δεν είχα καμία επιτυχία. Δεν κατάφερα να την συνδέσω. Απλά όταν οι άλλες συνδέθηκαν προσπάθησα να την συνδέσω εκ νέου και τότε συνδέθηκε. Το περίεργο είναι ότι κάθε φορά όταν κοιτάω στις επίλογες του router (της Vodafone), όλες οι Mi Home συσκευές, που θα έπρεπε να είναι συνδεδεμένες κατευθείαν στο wifi, ήταν κανονικά συνδεδεμένες και ας φαίνονταν στη εφαρμογή offline. Πάντως όσο περίμενα πρόσπάθησα να συνδεσώ την λάμπα (πρώτης γενίας, που φαίνεται ότι μπορεί να συσνδεθεί στον ελληνικο, αγορασμένη από κίνα) που έκαννα reset στον ελλήνικο server αλλά μάταια.
Ο/H Meik0 έγραψε:
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Ο/H Meik0 έγραψε:
[image]
Απάντηση της Aqara για τους διακοπτες τους. Εντός του έτους θα λανσάρουν διακόπτες για στρογγυλό κουτί.
[/quote]Καλά όλα αυτά αλλά το θέμα είναι εάν θα παίζουνε με το κινέζικο server, οπότε για ξανά κάνε μια ερώτηση μιας και έχεις ανοίξει συνομιλία μαζί τους !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
[/quote]
[quote='tedev','https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/30867-MI-HOME-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CF%80/?postID=719992#post719992']φαντάσου να παίζουν μόνο σε ευρωπαϊκούς server....
να γελάσουμε όλοι μαζί μετά.
[/quote]Μόλις μου απαντήσουν ξανά θα τους ρωτήσω. Σας πρόλαβα και ρώτησα για ουδέτερο κατευθείαν. Η φήμη πάντως είναι πως θα βγάλουν πληθώρα συσκευών τους για Ευρώπη καθαρά. Θα δούμε.[/image]