Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
όσο αφορά τις μπρίζες, δεν νομίζω ότι θα ήθελα εξυπνες μπριζες παντου στο σπίτι. ανεβάζει το κόστος για πράγματα που μάλλον δεν θα χρειαστώ ποτέ. προτιμώ να έχω εξωτερικές σε αυτά που θέλω. όσο αφορά τους διακόπτες... ναι θα τους ήθελα όλους αλλά όπως είπα... η ποιότητα των Aqara δεν είναι καλή και εμφανισιακά δεν το δέχεται και η γυναίκα. υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που κάνουν όλους τους διακόπτες "έξυπνους" αλλά δεν θέλω να έχω πολλαπλούς κατασκευαστές στο σπίτι. ο σκοπός είναι το σπίτι ν…
-
Παράθεση από kougis: “Έχει φτιάξει κάποιος κάτι ολοκληρωμένο για το σπίτι του; Εννοώ, αισθητήρες κίνησης, παγίδες για τις πόρτες, κάμερες, (μέχρι εδώ οκ με τα xiaomi), πρίζες (χωρίς ανταπτορες), θερμοστατες, λάμπες με δυνατό φως και ότι άλλο χρειάζεται χωρίς όμως να καταστρέψουμε την αισθητική του σπιτιού. Μια έξυπνη πρίζα που από μόνη της έχει ένα όγκο και μετά θέλει και ένα ανταπτορα για να γίνει ευρωπαϊκή δεν θεωρείται πρίζα για σπίτι για μένα, σε κανένα εργαστήριο ή αποθήκη οκ. Sent from my …
-
Παράθεση από Capt_Yolo: “ Οι αποριες που εχω: 1. Το σεταρισμα του gateway με τα περιφερειακα και τα σεναρια/αυτοματισμους θα γινει σε πολυμπριζο προσβασιμο. μετα θα το βγαλω και θα το τοποθετησω ψηλα σε μπριζα πανω απο το a/c να μην ειναι ευκολα προσβασιμο αν κατσει η στραβη και μπει κανεις. Οταν το βγαλω απο το πολυμπριζο και το βαλω στο "μονιμο" σημειο του υπαρχει περιπτωση να χασει ρυθμισεις/σεναρια/αισθητηρες και φτου κ απ την αρχη? 2. H yeelight παρολο που ειναι wifi (??) θα παιζει με σεναρ…
-
Παράθεση από coskarl: “Για έναν εργένη η (όποια) ρομποτική σκούπα είναι τέλεια. Φεύγεις το πρωί για δουλειά και όταν γυρίσεις το σπίτι είναι γενικά καθαρό. Ακόμα και αν μπλοκάρει κάπου, δεν τρέχει και τίποτα, αύριο πάλι. Ακόμα και αν κάνει θόρυβο η σκούπα και είσαι στο σπίτι, αν είσαι ολίγον γκαντζετάκιας (όπως εμείς), πάλι δεν τρέχει τίποτα. Αν όμως είσαι παντρεμένος η σκούπα τρώει Χ. Θα βρεθούν 100.000 ελαττώματα για να την καταργήσεις. Δεν συζητάμε για τον θόρυβο, έχει φύγει στο πρώτο δέκατο …
-
Παράθεση από kougis: “Παράθεση από tedev: “υπάρχει κανείς που έχει την Roborock εδώ αγορασμένη από Ελλάδα και να την έχει να παίζει με Mainland China? ” Κάνει δουλειά αυτή η σκούπα; Σκουπίζει καλά; ” Καμία ρομποτική σκούπα δεν πρόκειται να αντικαταστήσει ποτέ το κλασσικό σκούπισμα με το χέρι και το μάτι σου. λέγοντας αυτό... την σκούπα την έχω στο μάτι πολύ καιρό τώρα απλώς σαν έξοδο έχει τελευταία σημασία γιατί είναι περισσότερο για το κέφι μου. λέγοντας όμως και αυτό! έχω δει άπειρα βίντεο με …
-
για άλλη μια φορά, το gateway που πουλάνε στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση να έχει κάποιο ειδικό firmware (δεν το κοβω) το οποίο δεν θα μπαίνει στο mainland china. το gateway απο Κίνα μπορεί και μπαίνει μια χαρά στον Ευρωπαϊκό (Γερμανικό) server. για μένα δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να το κάνει κάποιος αυτό (να μπει στον Γερμανικό), εκτός από ορισμένες φορές που παίζουν κάποιες πολύ μικρές καθυστερήσεις σε notification ή σε αυτοματισμούς. τα παρελκόμενα συνδέονται με zigbee πάνω στο gateway άσχετα από…
-
ελπιζω καποια στιγμη να βγάλουν τον αισθητηρα θερμοκρασίας αυτόν και με zigbee. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον βγάλανε με bluetooth. είναι λες και δεν θέλουν να πουλήσουν. είναι σαν την χαζή την yeelight που θα βγάλουν dimmable διακόπτη τοίχου με bluetooth. δηλαδή ότι να ναι... τις rgb bulbs πως θα τις ελέγχεις που είναι μόνο wifi? εγώ περιμένω το doorbell να αποφασίσει να έρθει κάποια στιγμή, το aqara relay δεν πρόκειται από ότι κατάλαβα να βγει ποτέ γιατί μάλλον έφαγε discontinued και το aqar…
-
μην μπερδεύεις το WiFi με το internet. το gateway ψάχνει να βρεί ένα WiFi δίκτυο με την ονομασία που είχες στο WiFi Ελλάδα. Αν από το router που έχεις εκεί, αλλάξεις το όνομα του WiFi και βάλεις αυτό που είχες Ελλάδα με το κωδικό που είχες Ελλάδα, τότε το gateway θα συνδεθεί κατευθείαν. αν δεν θες να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να κάνεις reset κρατώντας το κουμπί στο gateway και να το ξανά κάνεις discover μέσα από το mi home. αυτή τη στιγμή απλός σου είπα ότι είπα και στο προηγούμενο post μου. "Πα…
-
το σκέφτεσαι λάθος. δεν έχει καμία σημασία σε ποιά χώρα και σε ποιο router είσαι. το βάζεις στο ρεύμα, συνδέεις το gateway με το wifi σου..... (αν έχεις το ίδιο όνομα wifi και κωδικό θα παίξει κατευθείαν) και τα παρελκόμενα συνδέονται στο gateway. όλα αυτά θα παίξουν αν συνδεθείς στον ίδιο server που ήσουν πριν. πχ.... mainland china.