Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Τι μπορεί να συμβαίνει και ο αισθητήρας κίνησης καταγράφει κίνηση κάθε 1-2 λεπτά;
      Στο σαλόνι τον έχω, του άλλαξα θέση και τα ίδια.
      Μπορεί να φταίει η τηλεόραση; Έχει κάποια κενά μέσα στην ημέρα για 1-2 ώρες, αλλά γενικά γράφει κίνηση συνέχεια.

Ξεκίνησε να γίνεται από τότε που μετέφερα πριν μέρες το gateway και τους υπόλοιπους αισθητήρες σε νέο σπίτι.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Τι μπορεί να συμβαίνει και ο αισθητήρας κίνησης καταγράφει κίνηση κάθε 1-2 λεπτά;
      Στο σαλόνι τον έχω, του άλλαξα θέση και τα ίδια.
      Μπορεί να φταίει η τηλεόραση; Έχει κάποια κενά μέσα στην ημέρα για 1-2 ώρες, αλλά γενικά γράφει κίνηση συνέχεια.

Ξεκίνησε να γίνεται από τότε που μετέφερα πριν μέρες το gateway και τους υπόλοιπους αισθητήρες σε νέο σπίτι.

Και γω είχα πάθει το ίδιο με έναν μέχρι που τα παιξε τελείως και έγραφε ασταμάτητα κίνηση. Απλά τον άλλαξα και ok.
    • ή αγοράζεις νέο ή το ανοίγεις (δεν έχω ανοίξει ποτέ, φαντάζομαι μια βιδα θα έχει) και καθαρίζεις τζαμάκι και αισθητήρα. τσέκαρε και την μπαταρία καλού κακού.
    • Διαφήμιση

Το βράδυ σταματάει την καταγραφή.
      Άρα στο απόλυτο σκοτάδι και χωρίς κίνηση, είναι οκ.

Τον έχω στο σαλόνι και έλεγα μήπως γράφει κίνηση από καμία τηλεόραση. Αλλά και πάλι καταγράφει συνεχώς κίνηση και με την τηλεόραση κλειστή..

ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • παιδιά διαβάζω φήμες ότι άτομα που αγοράσανε yeelight λάμπες από ευρώπη, πάνε να τις συνδέσουν στο gateway το οποίο είναι mainland china και δεν το δέχεται.

θέλει να μας πει η Xiaomi ότι αποφάσισε να γ@μήσει όλους τους πελάτες της? έχει ακούσει κανείς τίποτα?

Ο/H tedev έγραψε:

παιδιά διαβάζω φήμες ότι άτομα που αγοράσανε yeelight λάμπες από ευρώπη, πάνε να τις συνδέσουν στο gateway το οποίο είναι mainland china και δεν το δέχεται.

θέλει να μας πει η Xiaomi ότι αποφάσισε να γ@μήσει όλους τους πελάτες της? έχει ακούσει κανείς τίποτα?

Προφανώς είναι καινούργιες που είναι για τον ευρωπαϊκό server, δες λίγα post παραπάνω τις πουλάνε και στην Ελλάδα για 40 € !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Τα έχουμε πει τόσο καιρό τώρα ότι αγοραστεί από εδώ Ελλάδα θα πρέπει να πάρετε αναγκάστηκα και gateway από εδώ δεν πρόκειται να συνδεθούν με άλλο gateway.
    • Διαφήμιση

Ο/H tedev έγραψε:

υπάρχει κανείς που έχει την Roborock εδώ αγορασμένη από Ελλάδα και να την έχει να παίζει με Mainland China?

Κάνει δουλειά αυτή η σκούπα; Σκουπίζει καλά;

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Για όποιον θέλει να αποκτήσει μια καλή κάμερα σε λειτουργίες και BLE Gateway ταυτόχρονα το Gearbest έβγαλε αυτήν την αγαπημένη για μένα κάμερα πάλι προς πώληση για περιορισμένα φαντάζομαι κομμάτια !!! pp_615275.html

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Ο/H kougis έγραψε:

Ο/H tedev έγραψε:

υπάρχει κανείς που έχει την Roborock εδώ αγορασμένη από Ελλάδα και να την έχει να παίζει με Mainland China?
      Κάνει δουλειά αυτή η σκούπα; Σκουπίζει καλά;
      Καμία ρομποτική σκούπα δεν πρόκειται να αντικαταστήσει ποτέ το κλασσικό σκούπισμα με το χέρι και το μάτι σου.
      λέγοντας αυτό... την σκούπα την έχω στο μάτι πολύ καιρό τώρα απλώς σαν έξοδο έχει τελευταία σημασία γιατί είναι περισσότερο για το κέφι μου.

λέγοντας όμως και αυτό! έχω δει άπειρα βίντεο με αυτή. για ένα γραφείο ειδικά 100τμ. που δεν σκουπίζεις - σφουγγαρίζεις συχνά αυτή η σκούπα είναι άψογη για να κρατάει το χώρο καθαρό μέχρι το γενικό σκούπισμα - σφουγγάρισμα. σκέψου πόσα παππούτσια, σκόνες και βρώμα έχεις κάτω.
      όσο αφορά το σπίτι... επειδή προσωπικά αυτή η διαδικασία για μένα είναι μία φορά την εβδομάδα αλλά δεν μπορώ να βλέπω τρίχες, σκόνες και σκουπιδάκια στο πάτωμα.... θεωρώ ότι η σκούπα θα κρατάει κατά 70-80% όσο καθαρό θέλω το σπίτι μέχρι εγώ να κάνω το 90% (τουλάχιστον από όσα έχω δει και έχω διαβάσει).
      θέλω να ζήσω την εμπειρία του να έχω ρίξει ψίχουλα στο πάτωμα το πρωί, να φύγω από το σπίτι, να ξεκινήσει η σκούπα να σκουπίζει και επειδή θα έχει και κέφια... να ρίξει και ένα μικρό σφουγγάρισμα έτσι να πάρει τα χοντρά χοντρά... και όταν γυρίσω να είμαι περήφανος για αυτή. :D

άσε που σκουπίζει κάτω από καναπέδες, έπιπλα και κρεββάτια (αν έχει ύψος) μέσα μέσα. πότε ήταν η τελευταία φορά που καθάρισες σωστά κάτω από το καναπέ σου? :)
    • Διαφήμιση
    • Για έναν εργένη η (όποια) ρομποτική σκούπα είναι τέλεια. Φεύγεις το πρωί για δουλειά και όταν γυρίσεις το σπίτι είναι γενικά καθαρό. Ακόμα και αν μπλοκάρει κάπου, δεν τρέχει και τίποτα, αύριο πάλι. Ακόμα και αν κάνει θόρυβο η σκούπα και είσαι στο σπίτι, αν είσαι ολίγον γκαντζετάκιας (όπως εμείς), πάλι δεν τρέχει τίποτα.
      Αν όμως είσαι παντρεμένος η σκούπα τρώει Χ. Θα βρεθούν 100.000 ελαττώματα για να την καταργήσεις. Δεν συζητάμε για τον θόρυβο, έχει φύγει στο πρώτο δέκατο του δευτερολέπτου. Εκτός αν η σύζυγος είναι το ίδιο γκατζετάκιας, πράγμα μάλλον σπάνιο.
      Πάντως, από προσωπική εμπειρία που είχα παλιότερα με τέτοια σκούπα, το αδύνατο σημείο της (εκτός από τον θόρυβο που μετά από τόσα χρόνια μάλλον θα έχουν βελτιωθεί), ήταν τα λεπτά χαλιά. Λόγω του τρόπου λειτουργίας, τα "μασούσε" και μπλόκαρε. Επίσης, επειδή τότε είχα σκύλο και το σπίτι είχε πολλές τρίχες, τυλίγονταν οι τρίχες στο μπροστινό ροδάκι και μετά από αρκετό καιρό το ροδάκι δεν γύριζε. Και το κακό ήταν ότι δεν μπορούσε να καθαριστεί γιατί δεν μπορούσες να το ξεβιδώσεις.
      Αν και η σκούπα ανήκε στην 1η / 2η γενιά, κατά τα άλλα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.