Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• μου κάνει εντύπωση που είμαστε σε Mi Home θέμα και δεν έχετε yeelight :)

οι λάμπες είναι 9W me 800+lumen. Ειδικά στο ψυχρό λευκό.... θα βάλει κάτω όποια λάμπα αντίστοιχη βάλετε δίπλα της. οπότε αν γενικά έχετε λάμπα που καλύπτει αυτή τη στιγμή ένα δωμάτιο... να είστε σίγουροι ότι μία αντίστοιχη θα σας καλύψει και με το παραπάνω.

απλώς να θυμάστε... αν αγοράσετε από Ευρώπη... δεν θα μπαίνει στο Mainland China γιατί τον παίζουν......
      αν θέλετε να έχετε την λάμπα σαν φως νυχτός... δεν πέφτει πολύ χαμηλά η φωτεινότητα οπότε θα σας ενοχλεί...
      η κατανάλωση έτσι και έτσι. αν θυμάμαι καλά.... γύρω στο 1Watt και κάτι ψηλά όταν είναι σβηστή γιατί!!! επιλέξανε ένα ηλίθιο chip για να υποστηρίζει homekit... οπότε έχει λίγο παραπάνω κατανάλωση.

επίσημα... 1,5 ευρώ το χρόνο... αν την έχετε ανοιχτή 3 ώρες την ημέρα.
    • Δηλαδή αν την έχουμε 6 ώρες θα καίει 3;;; Υπερβολή... σε σχέση με μια συμβατική λάμπα,απλή; Εγώ γενικά δν τις εμπιστεύομαι ακόμη δεν ξέρω γιατί....
    • Διαφήμιση
    • Αντώνη, αγόρασε μία και δοκίμασε.

Θα δείς ότι ξαφνικά θα αρχίσεις να αγοράζεις περισσότερες....

όσο αφορά την κατανάλωση, είναι κάτι που το λαμβάνεις υπόψιν όταν στήνεις ένα smart home. θεωρείς ότι θα έχεις και 10-15 ευρώ έξοδα συντήρησης το χρόνο.
      αν έχεις ανοιχτό υπολογιστή στο σπίτι, θα δείς ότι το κόστος δεν συγκρίνεται καν.
    • Ο/H Antonisgg έγραψε:

Δηλαδή αν την έχουμε 6 ώρες θα καίει 3;;; Υπερβολή... σε σχέση με μια συμβατική λάμπα,απλή; Εγώ γενικά δν τις εμπιστεύομαι ακόμη δεν ξέρω γιατί....
      Καλα το προβλημα τους δεν ειναι η καταναλωση. Το προβλημα τους ειναι οτι δεν ειναι αξιοπιστες.
      Refresh refresh και συνηθως δεν ειναι διαθεσιμες. Την μια στιγμη παλευεις να αναψεις-σβησεις, και την αλλη στιγμη λειτουργει μια χαρα.
      Sonoff αυτοματισμους που εχω ειναι απειρες φορες πιο αξιοπιστοι.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Αν είναι για να ανοίξεις το φως να θέλεις refresh τότε θα είναι λίγο πιο χαζό το σπίτι από ότι είναι τώρα.
      Τα sonoff πως τα έχεις βάλει; Που τα έχεις κρύψει;

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H kougis έγραψε:

Αν είναι για να ανοίξεις το φως να θέλεις refresh τότε θα είναι λίγο πιο χαζό το σπίτι από ότι είναι τώρα.

Δεν χρησιμοποιω sonoff για φωτα. Για αλλα.πραγματα στο γραφειο μου. Εγω παντως με τις λαμπες της xiaomi δεν ειμαι ευχαριστημενος. Μονιμα offline ειναι. Ιδιαιτερα οταν θα ειμαι συνδεμενος απο wifi και οχι 3g.
      Το refresh παντως μεχρι να παρουν μπροστα ειναι στανταρακι. Το θεμα ειναι αν τελικα συνδεθεις ή οχι.

• Διαφήμιση
    • Ο/H andreasp έγραψε:

Ο/H kougis έγραψε:

Δεν χρησιμοποιω sonoff για φωτα. Για αλλα.πραγματα στο γραφειο μου. Εγω παντως με τις λαμπες της xiaomi δεν ειμαι ευχαριστημενος. Μονιμα offline ειναι. Ιδιαιτερα οταν θα ειμαι συνδεμενος απο wifi και οχι 3g.Το refresh παντως μεχρι να παρουν μπροστα ειναι στανταρακι. Το θεμα ειναι αν τελικα συνδεθεις ή οχι.

καλά να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. έχω 10 λάμπες (3 είναι οι V1)... ποτέ και καμία δεν μου το έχει κάνει. να σου πω γιατί έχεις διακοπές? γιατί χρησιμοποιείς το wifi του router σου.
      όσοι έχουν θέμα σύνδεσης με τις λάμπες.... τελικά έχει βγεί ότι το access point είχε θέμα. και επειδή αυτά που έρχονται με τα router δεν είναι της ανθρωπιάς.... έχεις και αυτά τα θέματα.

επίσης.... πήγαινε και ενεργοποίησε το LAN Control στις λάμπες μέσα από την εφαρμογή της Yeelight.
      παιδιά, έχω πολλούς λόγους να κράζω την Yeelight σαν εταιρεία και τους τα χώνω συνέχεια για τις μαλακίες που κάνουν στο facebook και στο forum τους, το σωστό να λέγεται όμως. Οι λάμπες 90% είναι αξιόπιστες αρκεί να μου έχεις ένα σωστό access point και όχι του κώλου. και για να σας προλάβω... δεν σημαίνει ότι οι Yeelight θέλουν καλό access point για να παίξουν. σημαίνει απλά ότι το access point των modem/router του ΟΤΕ είναι για το πέος.
    • 1. Δεν μιλαω για το δικο μου wifi. Ο σκοπος ειναι να μπορεις να τις αναβοσβησεις απεξω, και οχι αν ειμαι μεσα στον χώρο. Που εννοειται οτι θα επρεπε να παιζει αψεγαδιαστα και απο το δικο μου wifi.
      2. Το Router μου ειναι ASUS αγορασμενο 99ευρω σε προσφορα απο το eshop. Αν ειναι και αυτό του κώλου... τι να πώ.

Στο ιδιο router και σε πολυ χειροτερο βρισκονται και αρκετα sonoff και λειτουργουν αψεγαδιαστα! Μετά το διάστημα πριν κανα 8μηνο που ειχε προβλημα το cloud τους για κανα 2-3 μέρες, δεν έχουν κάνει το παραμικρό.
      Τολμω να πώ ότι τα sonoff ειναι επαγγελματικές υλοποιήσεις και όχι παιχνίδια.
    • ....
      οι λάμπες συνδέονται στο δικό σου wifi. τώρα αν εσύ είσαι αλλού με το κινητό σου δεν έχει καμία σημασία με την ποιότητα σύνδεσης των yeelight.
      πόσες συσκευές έχεις πάνω στο access point? επίσης έχεις ξεχωρίσει το 5GHz από το 2.4? πόσες λάμπες έχεις?

αν γυρίζεις και μου λές ότι τα 5 ευρώ sonoff είναι επαγγελματική λύση και όχι παιχνίδι.... δεν έχει νόημα να συνεχίζω την συζήτηση αυτή μαζί σου.

τέλος πάντων φεύγουμε πολύ εκτός θέματος και οι συμβουλές περί wifi και router δεν είναι για εδώ. όσο αφορά τις Yeelight... kougis, αν έχεις σκοπό να πας σε έξυπνες λάμπες όπως πχ για το ταβάνι σου... πίστεψε με, με την Yeelight που θα δώσεις 20 ευρώ, δεν θα μείνεις παραπονεμένος. και να μείνεις... είμαι σίγουρος ότι θα την πουλήσεις πολύ εύκολα.
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Σκέφτομαι να κάνω τις λάμπες smart για να μην αλλάζω διακόπτες και να αλλάξω τις μονές πρίζες με τις Aqara που μου πρότειναν παραπάνω. Τι λέτε;
      Ήδη παράγγειλα μια πρίζα Aqara και μια λάμπα Yee για να τις δω πριν παραγγείλω.

• Διαφήμιση
    • εκτός και αν έχεις όρεξη να σκάβεις τοίχους... ο aqara δεν θα σε βοηθήσει γιατί θέλει τετράγωνο κουτί.
      επίσης... αυτές οι μπρίζες αν δεν κάνω λάθος δεν προσφέρουν γείωση για τις συσκευές σου γιατί δεν ταιριάζει με τα δικά μας σούκο.