το προβλημα με το μικροφωνο προς το παρον δεν παρουσιαστηκε,αρα μαλλον ξεπεραστηκε!!! ποιες ειναι οι διαφορες της Global Stable με της xtrv?? για να βαλω τη xtrv πρεπει πρωτα να βαλω Global Stable??
ωραια γιατι δεν τη δοκιμασα και θα ηταν η επομενη δοκιμη μου...! θα προσπαθισω να το φερω σε 9008 =============== Ιουλ 22nd 2017, 8:14pm =============== Καλησπερα σας! Με τη βοηθεια ενος φιλου καταφερα να επαναφερω το κινητο μου αλλα βαλαμε τη κινεζικη εκδοση της ρομ και δεν εχει ελληνικα.. ποια ρομ μου προτεινετε να βαλω?? επισης ακουσα οτι συντομα θα κυκλοφορησει καινουργια εκδοση android, αξιζει να περιμενω??
δοκισα ναι αλλα δεν ολοκληρωνεται παλι η διαδικασια και αναλογος ρομ που βαζω μου δινει αλλο μηνυμα λαθους.. κατεβασα και την Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version Fastboot File Download αλλα ακομα τη δοκιμασω να τη φλασαρω..
καλημερα παιδια! πετυχε η διαδικασια με τη βραχυκυκλωση, αλλα στις προσπαθειες μου να βαλω αλλες ρομ παλι δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια. σας στελνω 2 φωτογραφιες πριν και μετα τη βραχυκυκλωση αν σας βοηθα στο να μου δωσετε συμβουλες τι κανω απο δω κ περα...
οκ ευχαριστω φιλε. απλα για τη διαδικασια τα βηματα στη περιπτωση μου που δεν ανοιγει καθολου το κινητο ειναι η βραχυκυκλωση των καλωδιων και μονο?? ή πρεπει ταυτοχρονα να εχω πατημενο καποιο button??
παρακολουθησα το video στο site που μου δωσατε για να δω πως γινεται.. αυτη η διαδικασια υπαρχει περιπτωση να κανει ζημια στο laptop μου γιατι τη βλεπω λιγο περιεργη!!! και μια απορια σχετικα με τη διαδικασια στο video οταν βραχυκυκλωνει τα καλωδια το κινητο ειναι ηδη ανοικτο... εμενα δεν ανοιγει καθολου, θα δουλεψει η διαδικασια????